Ziua Logo
  09:32, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-12-24
vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.153...)
2009-12-25 11:29
Adevarul "vida clara".

Ceausestii,si-au crescut cu mana lor,la san,un balaur (o hidra).
Balaurul asta era mare,mare....cat un popor.
Eu nu sunt "iliesc",dar iliescu,daca ar fi vrut ca mai degraba sa demita decat sa nu se opuna balaurului in dorintza lui de a-si musca capul (nu coada,precum cainele turbat),nu ar fi avut din ce functie sa demita pt ca la acea ora nu ocupa vreo functie.

Iliescu s-a aflat in aceeasi situatzie cu Haplea,cand un nene l-a intrebat daca il lasa sa tunda cainele ce parea ca se tzine dupa Haplea.
Haplea i-a zis :"Tunde-l nene",a stat si el si a privit cum dintr-o potaie,cosmetica poate obtzine un leu (animal),dar cand frizerul a intins mana si a zis "5 lei" ,Haplea s-a trezit la realitate.
"Cum sa-ti platesc pentru un caine care nu e al meu?M-ai intrebat daca am ceva impotriva faptului ca il tunzi,si nu aveam de ce ma opune.Am privit si eu,ca toata lumea dimprejur,minunatzia,dar atat,si nimic mai mult".
Hidra aceasta (formata din oameni animalizatzi de chiar educatzia "parintzilor" ei) in zvarcolirea ei,mai ales din momentele auto-decapitarii ,a strivit ce s-a nimerit in zvarcolirea ei.
Fiecare din noi,facem parte din hidra aceea,chiar si cei nascutzi azi.
Omul,este constituit din jumatate bun,jumatate rau.Doar el insusi educa sa iasa afara partea care vrea,si tzine adormita cealalta parte.

Doar putzini,doar 8 la suta aveau constientza asta la acel moment zero,al auto-decapitarii hidrei,si doar acestia aveau aptitudinea si capabilitatea schimbarii.
Cei care se feresc cel mai tare sa recunosca de unde vin,sunt in fapt cei mai atinsi de ciuma.
Azi,aptitudinea si capabilitatea schimbarii atinge mai mult de 50 % din starvul hidrei sinucigase.
Nu mai cautatzi vinovatzi,pt ca vinovatzii nu sunt in alta parte,decat in parte dintre noi insine,in aceia care nu au reusit sa lase sa iasa la suprafatza,inca,nici un bob din adevaratul "Drag".


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00604 sec.