Ziua Logo
  12:36, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-01
rosu ovidiu (...@yahoo.com, IP: 79.112.120...)
2008-12-01 09:41
Votul uninominal in mana unor infractori PSD-ti si al un or marlani pomanagii....

... nu va duce nicaieri.Politica romaneasca intra intr-un con de umbre penale din care nu va avea de castigat decat dreapta romaneasca.Iata ca de dincolo de moarte, cuvintele lui Ioan ghica revin in actualitate:" Nevoia ne-a silit sa indraznim".De data aceaasta" nevoia "pentru PNL este una vitala ,existentiala,care ii va face sa nu dea nici cea mai mica sansa PSD--lor comunisto-iliisti,asasini ai liberalismului romanesc, de a mai accepde la putere pentru a distruge tara.
Unica sansa pentru viitorul scurt al tarii este reinfiintarea Aliantei DA, si continuarea tuturor reformelor incepute de guvernarea liberala, care se va alinia noului program anticriza a Comisiei Europene.
Orice imixtiune in viitoprul guvern a vreunui PSD-ist poate atrage dupa sine si activarea clauzei de salvgardare pe justitie,o justitie si asa tributara judecarii tuturro infractoprilor corupti PSD-ti.

Totodata istoria ii mai da inca o sansa actualului presedinte care va trebui sa demonstreze celor 74% dintre romanii care ,prin absenteism, au dovedit ca respecta statul de drerpt romanesc,ca este un presedinte care nu a mintit atunci cand acondamnat comunismul,acum are posibilitatea sa intareasca puterea guvernamentala si parlamentara a dreptei p[olitice romanesti in care PNL-ul va trebui sa urmeze linia ultimului guvern democratic liberal al tarii inca neocupate de comunistii lui iliiscui ion si sa INDRAZNEASCA SA DUCA MAI DEPARTE DEMOCRATIZAREA TARII, asa cum a facut-o si guvernul liberal I.GH.Duca - Gh.Tatarescu.
PDL-ul a promis revenirea Monicai Macovei la Justite , asteptam indeplinirea promisiunilor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01117 sec.