Ziua Logo
  11:33, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-12-19
sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-18 22:04
Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Am putea sa credem ca PSD + PNL de fapt nu vor democratie, ci doar sa-l invinuiasca pe Basescu de distrugerea ei.
Plus ce ti-am raspuns eu la http://www.ziua.net/f.php?data=2009-12-18&thread=263300

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-18 22:35
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Tu nici nu stii ce absurditati spui. Cum adica "am putea sa credem"? Eu nu vorbesc despre ce cred eu despre Basescu, ci de ce face CONCRET in directia distrugerii sistemului democratic. Tu o dai ce ai putea simti tu in urina despre altii. Mie nu mi se pare ca Basescu nu vrea democratie, e o evidenta, demonstrata prin atitudini si fapte.
Apoi, ca toti ai lu Basescu, care concepeti constructii logice aberante, gen "dictatura parlamentului", nici tu nu realizezi ca doua partide cu plus intre ele, asa cum tu le-ai pus in ecuatie, nu au cum sa nu doreasca democratia, decat daca si-ar dori propria anihilare.
Tu ai apucat ma ceva din vremea lu Ceasca, sau habar n-ai?
Articolul ala nu spune nimic.

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 00:35
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Asta cu "dictatura parlamentului" de unde ai scos-o? Asta e problema ta, cum ca Basescu ar fi eroul luptei impotriva "dictaturii parlamentare"? Pai daca da, insemna ca si tu esti la fel de dezaxat ca si cei care cred asta.
PSD si PNL presupun ca isi doresc democratia, numai ca lipsa lor de viziune ii face niste exponenti expirati ai acesteia. Ce-ai vrea sa cred in conditiile astea? Ca sunt democrati, dar impotenti?
Am inteles ca ai suferit pe vremea lui ceasca, dar viitorul este deja al celor care n-au trait vremurile alea. Mai bine da si tu exemple concrete cu ce-a facut Basescu sa distruga sistemul democratic. Poate atunci incepe si lumea sa te inteleaga.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-19 01:19
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Am auzit-o la ai vostri, n-am inventat-o, n-ai inteles?. Si nu la oricine, la "intelighenti" gen Catalin Avramescu si Cristian Preda. Doua mostre de imbecili cu scoala.
Ce-i aia "exponenti expirati" ma? Hahaha! Hotarasti tu?
Pe vremea lu Ceasca n-am suferit eu, au suferit toti. Toti in afara de securisti si nomenclaturisti ca Basescu asta al tau, bineinteles. Poate esti vreun pui de naparca pedelista cu functie si nu-ti faci griji, atunci inteleg devotamentul pentru acest psihopat.

Vrei exemple concrete... vai de tine, eu d-aia nu mai vad posibila recuperarea vreunui basinos, ca pana acum orice om intreg la cap a avut la dispozitie toata paleta de dovezi pentru a-si da seama cine e si ce face infectul de la Cotroceni, deci daca pana acum nu ti-ai dat seama, cum te-as putea convinge eu? Eu am zis-o acu cativa ani, daca astora ca voi, le-ar spune insusi Chiorul adevarul in fata, cum ca se pisa voi si si-a batut joc de voi si v-a mintit in ultimul hal, i-ati raspunde "dom presedinte, ce simpatic sinteti". Nu-i asa ca filmul ala era trucaj? Hahaha!
Despre atitudinea nemernicului, discreditarea institutiei fundamentale in democratie, adica iscreditarea Parlamentului. Discreditarea presei. Institutionalizarea marlaniei si a imoralului in politica. Vezi ca acum ticalosul incurajeaza tradarile din partide, cand ani de zile traseistii au fost pe buna dreptate pusi la zid. Dementul schimba asadar pana si regulile moralei in aplauzele indobotocitilor. Nemernicul nu s-a comportat niciodata ca un presedinte al tuturor, o canalie care si-a aparat doar interesele proprii, ale familiei si ale partidului lui. Viermele isi face fiica parlamentar european, ca un ticalos ceausist tipic. Asta e exemplul pe care il da, dupa ce fura o casa, un telefon, bate oameni si copii in vazul lumii, dar in aplauzele bolnavilor psihic care il sustin. Inventeaza dusmani de clasa, "mogulii", asa cum fac toti dictatorii, face din referendum instrumentul lui propriu de a-si justifica anumite actiuni, profitand de teme populiste, asa cum fac mereu dictatorii, se inconjoara de limbisti pe care ii rasplateste si cand are de-a face cu imoralitate crasa, dandu-le functii, medalii si grade, asa cum face orice naparac de dictator care se crede pe tarlaua ma-sii si nu intr-o functie pentru care e platit ca sa slujeasca. Si multe multe altele.
Fapte, bataia de joc si incalcarea sistematica a Constitutiei prin interpretari aberante. Mizeria de vot uninominal, facuta cu scopul de a slabi partidele, alt stalp al democratiei, adica pluralismul. Aici se poate aminti si incercarea de distrugere a PNL. Apoi din nou, mizeria de Parlament unicameral, atla porcarie iesita din mintea nebunului. Si multe multe altele, ca nici n-are rost sa scriu tot, ca mi-e si lene si oricum nu pricepi, ca altfel pricepeai pana acum.

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 02:30
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Vad ca nu poti sa discuti civilizat, asa ca am sa-ti vorbesc pe intelesul tau:
Vezi ca Basescu nu e al meu, ci mai mult al tau. Tu il urasti, dar esti la fel cel pe care-l urasti, ai vrea sa-l vezi distrus, asa cum crezi tu ca vrea el sa-i vada pe altii.
La tine pluralism inseamna o adunatura de jigodii, care mai de care mai impotent si oportunist, care atunci cand trebuie sa-si asume raspunderea functiei in fata celor pe care trebuie sa-i reprezinte, urla ca nu-i lasa Basescu, sau Iliescu, sau ...
Ai uitat ca la votul uninominal, au fost tocmai aliatii tai, PSD-ul care au intors-o pe toate partile, doar sa mai ramina si niste voturi pe liste.
E clar ca nu intelegi ce inseamna un Parlament, de-aia tie frica de unicameral. Mi-e scarba de impostori ca tine si ca alti impotenti din PNL-ul tau care se cred "istorici" fara niciun merit, care cred ca doar "traditia" si "bunul simt" sunt singurele calitati (dar la ei sunt doar etichete) in politica. Niste impostori care isi tradeaza alegatorii in numele "bunului simt". De PSD nu mai vorbesc, ca deja nu-i mai inteleg dupa episodul Geoana.
Nu sunt un fanatic al lui Basescu, insa asta e singurul cu un mesaj solid si clar (evident ca nu pentru paranoici ca tine). Normal ca vrea sa-si puna in aplicare planul, ca orice politician la putere. Speram ca asta sa creeze un pol opus la fel de puternic si dinamic, dar ce ma-nfurie e impotenta de care dati dovada. Cu spume la gura, nu faceti altceva decat sa va distrugeti singuri, si asta e trist. Pentru ca Basescu dictator ar fi si rusinea voastra.
Ti-as scrie mai multe, dar nu mai am timp. Uite tema pentru tine: vezi ce insemana parlament bicameral si daca are sens in Romania. Pe wikipedia Bicameralism e descris pe larg, insa nu e decat in engleza.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-19 03:12
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Da, il urasc la fel cum i-am urat pe Ceausescu, Iliescu si Nastase la vremea lor.
Nu am cum sa fiu la fel ca astia, pentru ca nu am ideile lor, ci dimpotriva.
Tu esti un tampit, pluralismul se face prin partide, iar partidele exprima idei, numai nemernicul tau si-a dorit si isi doreste transformarea parlamentului in adunatura de jigodii, ca sa faca ce vezi ca face acum. Ii aduna la el. Spuneam asta tampitilor de pe vremea cand abia incerca sa introduca mizeria de vot uninominal.
Nu mi-e frica de unicameral tampitule, lasand la o parte ca bicameralismul e mai bun si mai evoluat, problema e trecerea de la bi la unicameralism, ceea ce inseamna un pas inapoi, nu inainte in intarirea sistemului democratic. Mai ales in Romania tampitule, unde basinosii bolnavi de ceausim inca misuna.
Mesajul unui dictator e mereu solid si clar. Oamenii rudimentari vibreaza la astfel de mesaje.
Care e planul lui Basescu ma, ia zi, ca-s tare curios. Eu il stiu, ti-am spus care e, zi-mi varianta ta. Si cum voiai "sa se creeze" un pol opus puternic si dinamic? Hahahaha! Sa arate cum si sa faca ce? Ti se pare ca nea Basina al tau vrea asta? Hahahahahaha!
Spume la gura or fi avut si mortii Timisoarei si Bucurestilor, asa ca nu mi-e rusine cu asa ceva.

green day (...@yahoo.com, IP: 76.212.136...)
2009-12-19 05:44
Re: Sobrule ce-ai patit? Tocmai cu idiotul asta incerci sa discuti??????????

Asta e total paralel cu logica, si cu toate evidentele despre Basescu, care nu sint lucruri inventate ci fapte. Lu' asta chiar daca ii spui ca revolutia la prins pe Basescu in ministerul lui Ceausescu (acolo era pe 21 decembrie 1989) o sa-ti spuna ca nu era comunist ci un dizident infiltrat de dreapta.

La 2009-12-19 03:12:10, Sobru....... a scris:

> Da, il urasc la fel cum i-am urat pe Ceausescu, Iliescu si Nastase la
> vremea lor.
> Nu am cum sa fiu la fel ca astia, pentru ca nu am ideile lor, ci
> dimpotriva.
> Tu esti un tampit, pluralismul se face prin partide, iar partidele
> exprima idei, numai nemernicul tau si-a dorit si isi doreste
> transformarea parlamentului in adunatura de jigodii, ca sa faca ce
> vezi ca face acum. Ii aduna la el. Spuneam asta tampitilor de pe
> vremea cand abia incerca sa introduca mizeria de vot uninominal.
> Nu mi-e frica de unicameral tampitule, lasand la o parte ca
> bicameralismul e mai bun si mai evoluat, problema e trecerea de la bi
> la unicameralism, ceea ce inseamna un pas inapoi, nu inainte in
> intarirea sistemului democratic. Mai ales in Romania tampitule, unde
> basinosii bolnavi de ceausim inca misuna.
> Mesajul unui dictator e mereu solid si clar. Oamenii rudimentari
> vibreaza la astfel de mesaje.
> Care e planul lui Basescu ma, ia zi, ca-s tare curios. Eu il stiu,
> ti-am spus care e, zi-mi varianta ta. Si cum voiai "sa se creeze" un
> pol opus puternic si dinamic? Hahahaha! Sa arate cum si sa faca ce?
> Ti se pare ca nea Basina al tau vrea asta? Hahahahahaha!
> Spume la gura or fi avut si mortii Timisoarei si Bucurestilor, asa ca
> nu mi-e rusine cu asa ceva.
>

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 07:18
Ia zi ma green day

in ce minister l-a prins "revolutia" pe Basescu sio unde era el pe 21 dec 89? Te-ntreb asta doar ca sa vezi ca esti habarnist. Iti place sa vorbesti asa sa te afli-n treaba. Vezi ca-l faci de cacao pe sobru.

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 08:53
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

Pol opus puternic s-ar fi creat daca Antoenscu respecta principiile partidului liberal si se plasa in opozitie imediat dupa turul 1. Se pare ca a preferat aritmetica. Numai ca atunci cand n-ai principii, nici aritmetica nu te-ajuta. Cu atat mai putin "bunul simt".
Planul lui Basescu este sa refomeze clasa politica astfel incat reprezentantii sai sa poarte raspunderea functiei in fata celor pe care-i reprezinta. Este esential pentru o democratie. Asta ti-a spus-o el, clar.
Ia zi ma desteptule, cu ce e bicameralismul mai bun si mai evoluat?

stan patitu (...@gmail.com, IP: 89.122.247...)
2009-12-19 09:16
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

La 2009-12-19 08:53:02, sorinake a scris:

> Pol opus puternic s-ar fi creat daca Antoenscu respecta principiile
> partidului liberal si se plasa in opozitie imediat dupa turul 1. Se
> pare ca a preferat aritmetica. Numai ca atunci cand n-ai principii,
> nici aritmetica nu te-ajuta. Cu atat mai putin "bunul simt".
> Planul lui Basescu este sa refomeze clasa politica astfel incat
> reprezentantii sai sa poarte raspunderea functiei in fata celor pe
> care-i reprezinta. Este esential pentru o democratie. Asta ti-a
> spus-o el, clar.
> Ia zi ma desteptule, cu ce e bicameralismul mai bun si mai evoluat?
>
BASESCU REFORMEAZA CLASA POLITICA CU VLADESCU, CU UDREA, CU OPREA, CU VIDEANU, CU BERCEANU... NICI TU NU CREZI CE SPUI ! CINE ARE PRINCIPII ? UN SECURIST ?

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 14:23
Stane

Eu n-am zis ca Basescu are sau n-are principii.E vorba de pricipiile compromise de catre exponentii "bunului simt".

lil (...@yahoo.fr, IP: 86.77.164...)
2009-12-19 14:27
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

La 2009-12-19 08:53:02, sorinake a scris:

> Planul lui Basescu este sa refomeze clasa politica astfel incat
> reprezentantii sai sa poarte raspunderea functiei in fata celor pe
> care-i reprezinta. Este esential pentru o democratie. Asta ti-a
> spus-o el, clar.


:):):)
Pai daca a spus-o el , e clar !:):)

Dar nu ma pot abtine sa te intreb si eu : de ce nu a inceput cu Videanu , Udrea, Oprea ( pe care am inteles ca in 2002 il trata public de infractor) , Berceanu ?
De Boc nu intreb ca Boc n-are cap...

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 14:39
Re: Uita Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia

lil... De ce trebuie sa inceapa Basescu? Sau trebuie doar Basescu sa se sesizeze la infractori? De fapt, am inteles ca Udrea a si fost in proceduri parlamentare pentru inceperea urmaririi penale... Ai uitat s-o mentionezi pe Ridzi...

lil (...@yahoo.fr, IP: 86.77.164...)
2009-12-19 14:55
Re: Pai pentru ca ne-ai anuntat ca asta e planul lui.

> La 2009-12-19 08:53:02, sorinake a scris:
>
> > Planul lui Basescu este sa refomeze clasa politica astfel incat
> > reprezentantii sai sa poarte raspunderea functiei in fata celor pe
> > care-i reprezinta

INSA,

La 2009-12-19 14:39:57, sorinake a scris:

> lil... De ce trebuie sa inceapa Basescu?


No comments.

costy din Germania (...@t-online.de, IP: 93.210.244...)
2009-12-19 15:15
sorinake

La 2009-12-19 14:39:57, sorinake a scris:

> lil... De ce trebuie sa inceapa Basescu? Sau trebuie doar Basescu sa
> se sesizeze la infractori? De fapt, am inteles ca Udrea a si fost in
> proceduri parlamentare pentru inceperea urmaririi penale... Ai uitat
> s-o mentionezi pe Ridzi...
>

Crezi ca se merita sa dicuti cu o duduie care-ti spune sec:
Boc nu are cap?
Boc, un ardelean cinstit si curat venit la guvernare
intr-un moment critic, cand tara jecmanita de predecesorii
lui se afla la buza prapastiei, nu are capul unia ca nastase
sau tariceanu, cei doi care au furat tara de la cap la coada,
si merita sa fie pisat....


Iti trimit o postare de-a specimenului pe care l-ai provocat
sa discute civilizat din vremea cand acesta traia cateva
ore de normalitate:


Raspuns de la: Sobru (...@yahoo.com)
Data: 2004-12-20 00:58:18 , IP: 213.157.173...
Re: sobrule, basescu zice ca nu se baga in justitie si presa cum au facut ailalti. acuma sa vedem ce fac presa si justitia.:

Basescu trebuie sa ia masuri drastice, urgente. Daca sta sa se democratizeze institutiile de la sine, pateste ce-a patit Constantinescu. Aici nu-i vorba de a le controla, si din nefericire nici a le lasa sa functioneze(asta trebuie sa ramana la nivel de discurs eventual), ci trebuie obligate sa functioneze corect. Iar asta se face cu forta. Cine nu isi face treaba trebuie eliminat. Numai asa sistemul poate fi distrus. Eu cred ca Basescu stie ce are de facut.


sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 15:32
costy

Eu cred ca are sens sa discuti cu oricine incearca sa o faca in mod civilizat.
Si eu cred ca Boc e cinstit si bine intentionat. A fost primarul Clujului si lumea poate sa-i intrebe pe clujeni daca a fost bun sau nu. E clar ca este de sacrificiu. Omu a si zis; ca nu e acolo sa se faca placut, ci sa faca ce trebuie. Ramine de vazut cum o sa reuseasca (stai ca apar profetii acum sa ne prezica ei).
Stim ca Sobru e dezaxat rau. Ce mai conteaza ca e cand la stinga cand la dreapta. Sunt curios ce-o sa raspunda la mesjul care i l-ai (re)postat. Ca sa vezi ce-si inchipuia el ca trebuie sa faca Basescu.

lil (...@yahoo.fr, IP: 86.77.164...)
2009-12-19 15:33
Re:sorinake/ Draga Costy , care e echivalentul masculin al duduii ?

La 2009-12-19 15:15:26, costy a scris:

> > Crezi ca se merita sa dicuti cu o duduie care-ti spune sec:
> Boc nu are cap?


Pai desi poate apreciaza ca ai schimbat oarecum subiectul , nu cred ca MAI ARE CUM SA MAI DISCUTE dupa ce a scris in cele doua postari de mai sus.

ps :Boc nu are cap dar nu fii suparat , are TB si capul lui.

Huhu Ciu din Sanghai (...@flash.ro, IP: 188.24.209...)
2009-12-19 15:38
Re:ta Sobrule un articol cu exemple de cum se omoara democratia / Lil, SINCERE, MULTE FELICITARI !

La 2009-12-19 14:27:59, lil a scris:

> La 2009-12-19 08:53:02, sorinake a scris:
>
> > Planul lui Basescu este sa refomeze clasa politica astfel incat
> > reprezentantii sai sa poarte raspunderea functiei in fata celor pe
> > care-i reprezinta. Este esential pentru o democratie. Asta ti-a
> > spus-o el, clar.
>

> :):):)
> Pai daca a spus-o el , e clar !:):)
>
> Dar nu ma pot abtine sa te intreb si eu : de ce nu a inceput cu
> Videanu , Udrea, Oprea ( pe care am inteles ca in 2002 il trata
> public de infractor) , Berceanu ?
> De Boc nu intreb ca Boc n-are cap...
>

costy din Germania (...@t-online.de, IP: 93.210.244...)
2009-12-19 15:43
ce-i asa de greu, daca nu-ti dai seama singura

...strica o vorba la ex. sobru, poate ai fericirea sa-l
prinzi intr-un moment de normalitate.....


La 2009-12-19 15:33:16, lil a scris:

> La 2009-12-19 15:15:26, costy a scris:
>
> > > Crezi ca se merita sa dicuti cu o duduie care-ti spune sec:
> > Boc nu are cap?
>
>
> Pai desi poate apreciaza ca ai schimbat oarecum subiectul , nu cred
> ca MAI ARE CUM SA MAI DISCUTE dupa ce a scris in cele doua postari
> de mai sus.
>
> ps :Boc nu are cap dar nu fii suparat , are TB si capul lui.
>

Eu sunt multumit cu capul lui Boc, mi-as dori sa aibe si alti
romani, unii chiar din diaspora....deci nu sunt suparat.
Cat despre finalul frazei, fii mai explicita, da-ti drumu la gura,
ca sa pot sa-ti raspund pe masura.

lil (...@yahoo.fr, IP: 86.77.164...)
2009-12-19 15:53
Re: Vezi Costy..

De-aia nu ma pot supara eu pe tine . Tu pur si simplu nu intelegi.
Si daca ar fi vorba doar de o fraza.

O zi buna.

costy din Germania (...@t-online.de, IP: 93.210.244...)
2009-12-19 16:00
Re: costy

La 2009-12-19 15:32:15, sorinake a scris:

> Eu cred ca are sens sa discuti cu oricine incearca sa o faca in mod
> civilizat.
> Si eu cred ca Boc e cinstit si bine intentionat. A fost primarul
> Clujului si lumea poate sa-i intrebe pe clujeni daca a fost bun sau
> nu. E clar ca este de sacrificiu. Omu a si zis; ca nu e acolo sa se
> faca placut, ci sa faca ce trebuie. Ramine de vazut cum o sa
> reuseasca (stai ca apar profetii acum sa ne prezica ei).
> Stim ca Sobru e dezaxat rau. Ce mai conteaza ca e cand la stinga cand
> la dreapta. Sunt curios ce-o sa raspunda la mesjul care i l-ai
> (re)postat. Ca sa vezi ce-si inchipuia el ca trebuie sa faca
> Basescu.
>
>
>

Tocmai aici este problema, duduia incearca sa-l "decapiteze"
pe Boc, tocmai din cauza ca acesta si-a permis sa iasa
din sabloanele precedentilor! Care inteligent nastase sau
tariceanu si-ar fi permis sa traga cu dintii de masurile
antipopulare inaintea campaniei elctorale?
Boc stie si este pregatit de sacrificiu, tebuie de aceea
trebuie cu ata mai mult respectat, nu cum face o dudie
care se coboara langa sobru&co ca sa anunte audienta
ca acest roman adevarat nu are cap!



De discutat cu indivizi gen sobru sau alt "inteligent" din
troaca sa m-am saturat sa o mai fac civilizat.
Dupa atatia ani, din care perioade bune l-am ignorat,
nu i-am deschis postarile de loc, m-am hotarat sa-i dau
cu sapa-n cap, pacat ca nu am timp, sa ma ocup cum
trebuie de acest excrement "inteligent"...


sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-19 16:18
Pai costy

Basescu propunindu-l pe Boc a dat inca o data dovada de luciditate. Daca te uiti pe harta electorala, ai sa vezi ca tot Ardealul si Banatul (cu exceptia Salaj si Hunedoara) au votat cu Basescu. Pai tocmai astia sunt si sustinatorii lui Boc, pentru ca stiu ce poate. De altfel, eu incep sa-l admir pe Boc din ce in ce mai mult, pentru ca in ciuda zgomotului imens din (si dinante de) campanie, omul asta si-a pastrat capul pe umeri.

Ref la sobru; cred ca te-ai ocupat de el definitiv, cu mesajul care i l-ai repostat. Saracu, cred ca in ultima vreme a uitat sa-si ia medicamentele.
Pe ailalti lasa-i in pace, ca deja i-a felicitat huhu. Mai jos n-ai cum sa-i aduci.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-19 18:47
Re: Sobrule, TRE' SA RECUNOSC CA IMBECILII ASTIA PEDELISTI NU MERITA NIMIC, nici sa-ti

D-aia pentru asta, am un caine.

Huhu Ciu din Sanghai (...@flash.ro, IP: 188.24.209...)
2009-12-19 19:01
Re: Sobrule, TRE' SA RECUNOSC CA IMBECILII ASTIA PEDELISTI / Adeca nenorocitii astia NU valoreaza NICI cit un ciine , n-asa?????

La 2009-12-19 18:47:13, Sobru....... a scris:

> D-aia pentru asta, am un caine.
>

FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 67.71.109...)
2009-12-19 19:18
Re: sorinake.Ma costy cere o * audienta* la doamna*ministru* Elena Udrea

La 2009-12-19 15:15:26, costy a scris:

> La 2009-12-19 14:39:57, sorinake a scris:
>
> > lil... De ce trebuie sa inceapa Basescu? Sau trebuie doar Basescu sa
> > se sesizeze la infractori? De fapt, am inteles ca Udrea a si fost in
> > proceduri parlamentare pentru inceperea urmaririi penale... Ai uitat
> > s-o mentionezi pe Ridzi...
> >
>
> Crezi ca se merita sa dicuti cu o duduie care-ti spune sec:
> Boc nu are cap?
> Boc, un ardelean cinstit si curat venit la guvernare
> intr-un moment critic, cand tara jecmanita de predecesorii
> lui se afla la buza prapastiei, nu are capul unia ca nastase
> sau tariceanu, cei doi care au furat tara de la cap la coada,
> si merita sa fie pisat....
>
>
> Iti trimit o postare de-a specimenului pe care l-ai provocat
> sa discute civilizat din vremea cand acesta traia cateva
> ore de normalitate:
>
>
> Raspuns de la: Sobru (...@yahoo.com)
> Data: 2004-12-20 00:58:18 , IP: 213.157.173...
> Re: sobrule, basescu zice ca nu se baga in justitie si presa cum au
> facut ailalti. acuma sa vedem ce fac presa si justitia.:
>
> Basescu trebuie sa ia masuri drastice, urgente. Daca sta sa se
> democratizeze institutiile de la sine, pateste ce-a patit
> Constantinescu. Aici nu-i vorba de a le controla, si din nefericire
> nici a le lasa sa functioneze(asta trebuie sa ramana la nivel de
> discurs eventual), ci trebuie obligate sa functioneze corect. Iar
> asta se face cu forta. Cine nu isi face treaba trebuie eliminat.
> Numai asa sistemul poate fi distrus. Eu cred ca Basescu stie ce are
> de facut.
>
>
>
> Si incearca sa-i *expui* problemele ce te framanta .Vezi numai sa nu-i cada o tata pe afara ca-ti uiti cuvintele .
Cum de ^poti fi atat de naiv ? sa nu spun altceva ???

stan patitu (...@gmail.com, IP: 89.122.247...)
2009-12-19 19:33
Re: Pai costy

La 2009-12-19 16:18:28, sorinake a scris:

> Basescu propunindu-l pe Boc a dat inca o data dovada de luciditate.
> Daca te uiti pe harta electorala, ai sa vezi ca tot Ardealul si
> Banatul (cu exceptia Salaj si Hunedoara) au votat cu Basescu. Pai
> tocmai astia sunt si sustinatorii lui Boc, pentru ca stiu ce poate.
> De altfel, eu incep sa-l admir pe Boc din ce in ce mai mult, pentru
> ca in ciuda zgomotului imens din (si dinante de) campanie, omul asta
> si-a pastrat capul pe umeri.

CAMPANIA ELECTORALA S-A TERMINAT. BASESCU A CASTIGAT INCA UN MANDAT DE 5 ANI. DECI ARGUMENTUL CU HARTA ELECTORALA ESTE "CACA".
BOC SI-A PASTRAT CAPUL PE UMERI PENTRU CA NU I L-A TAIAT BASESCU.
BOC SI-A PASTRAT CAPUL PE UMERI PENTRU CA NU SI-L FOLOSESTE LA NIMIC.
DACA BOC SI-A PASTRAT CAPUL PE UMERI NU ESTE MERITUL LUI CI AL LUI BASESCU.
BOC ESTE FOARTE PROST PRIVIT DE POPULATIE, NUMAI 15% CREDE CA POLITICA LUI MERGE INTR-O DIRECTIE BUNA. RESTUL DE 85% CONSIDERA CA DUCE TARA INTR-O DIRECTIE GRESITA.
BOC CU CAP SAU FARA CAP E TOT AIA. ZERO BARAT...
DACA NU MA CREZI CITESTE LISTA GUVERNULUI... MISTO ? ESTE ? ASTAI NU AU CU CE, MA ! NU AU CU CE !
ASTEPT ARGUMENTELE TALE (INJURATURI SI JIGNIRI...) !!

lil (...@yahoo.fr, IP: 86.77.164...)
2009-12-20 01:06
Re: Pisi , cine-s aialalti ? :):):)

La 2009-12-19 16:18:28, sorinake a scris:

> Pe ailalti lasa-i in pace, ca deja i-a felicitat huhu. Mai jos n-ai
> cum sa-i aduci.
>

Ce-mi place mie de cei ce n-au nimic de zis dupa ce au zis o enoooorma contradictie.

N-ai s-o scuzi nicicum in ochii mei ,... eu cei multi .

green day (...@yahoo.com, IP: 75.62.205...)
2009-12-20 07:51
Re: Pe 21 Dec 1989 Basescu era Inspector General al Navigatiei Civile

green day (...@yahoo.com, IP: 75.62.205...)
2009-12-20 07:52
Re: Pe 21 Dec 1989 Basescu era Inspector General al Navigatiei Civile

sorinake (...@yahoo.com, IP: 98.109.40...)
2009-12-20 15:38
Re: Pe 21 Dec 1989 Basescu era Inspector General al Navigatiei Civile

green day (...@yahoo.com, IP: 76.212.129...)
2009-12-20 20:09
Re: Stiu ca nu-i Scinteia - vezi comentariul meu separat


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00948 sec.