Ziua Logo
  08:34, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-17
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-12-17 14:24

Geoana inca miauna impotriva ,,furtului masiv" de la alegeri.

Viata merge mai departe.

PDL-ul, ca oricare alt partid, isi vede de treaba, crezindu-se de-amprostii pe cai mari. Vai de mama lor. Or sa dea de dracu fara pnl. Ce mare lucru era daca Crin spunea ca nu mai are nimic de-a face cu psd-ul si ca merge cu pdl-ul sacrificindu-se ,,doar" de dragul ,,binelui" tarii ?

Crin iar e prostova, spunind ca guvernul Boc a fost cel mai slab si ca a fost singurul guvern care a primit o motiune de cenzura. Pai, bine, mai, prostovane ?, chiar asa de fraier esti ? Guvernul a cazut nu din cauza competentei guvernului ci din cauza lui Nica ce s-a apucat sa vorbeasca prostii, punind, in ascuns, arhivele lui doi shi un sfert la dispozitia iresponsabilului Vanghelie.

Dintre toate nenorocirile prin care politichia romaneasca a trecut in ultimul timp, singurul lucru pozitiv l-a realizat, in ultima secunda, tot Crin A., care a terminat asocierea si alianta cu psd-ul. Asta este, pt. mine, cea mai buna stire a zilei. Chiar daca Crin va sta in opozitie, va fi bine pentru el si pentru pnl, care nu are ce cauta alaturi de psd.

Crin se comporta si ca un las, dar si ca un pnl-ist care trebuie sa-si salveze partidul. E clar ca Crin l-a parasit pe Geoana care e-n cadere libera. Pina mai acum 24 de ore, Crin si pnl-ul il sustinea pe Geoana si mergea pe linia oarba ca ,,nici pomeneala, domnilor !, in psd nu se produce nici un cutremur. Conducerea partidului e solida si cei care mai latra pe-alaturi nu vor avea nici o shansa." E ?, s-a dovedit ca nu-i asa si ca mister Crin nu are ce cauta in macelul din pdsr.

Acum !, toate bune si frumoase si la locul lor, dar daca apare din nou Udrea pe la vreun minister, pdl-ul va avea o maaare problema. Madam Udrea ar trebui sa viziteze big time DNA-ul.

Oricum, se pare ca conducerea pnl-ului l-a pus la punct pe Crin si i-a mai inmuiat pornirile de derbedeu politic. Sa dea Domnul ca Crin sa invete din greseli si sa-l ia la pumni pe matroz facindu-l KO pe Boc.

Guvernul Boc cu unumar mare de ministri unguri ar avea o shansa sa adminsitreze tara cum trebuie pt. ca, pina acum, pe departe politcienii unguri de la noi sunt cei mai capabili. Pacat ca scopurile lor nu sunt si romanesti ci mai mult antiromanesti. Asta nu ma poate opri sa nu spun ca udmr-ul are cei mai capabili politicieni dintre partidele noastre. Ata ete, ce sa-i faci ?

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 212.184.189...)
2009-12-17 14:34
De dragul binelui national!

Da, da! Ala pe care si mata-l predici! De dragu binelui asta national, de ce nu l-au pastrat pe Nica in guvern?! Sa fi facut uitate declaratiile acestuia cu privire la frauda, si sa continue impreuna guvernarea tarii. De ce li se cere doar altora sacrificiu?!

La 2009-12-17 14:24:12, CALUGARU a scris:

> Geoana inca miauna impotriva ,,furtului masiv" de la alegeri.
>
> Viata merge mai departe.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-12-17 14:40
Re: De dragul binelui national!

La 2009-12-17 14:34:17, Hantzy a scris:



Da, da! Ala pe care si mata-l predici! De dragu binelui asta national, de ce nu l-au pastrat pe Nica in guvern?! Sa fi facut uitate declaratiile acestuia cu privire la frauda, si sa continue impreuna guvernarea tarii. De ce li se cere doar altora sacrificiu?!


_________


Pai, bine, bre, cu ce-a gresit Boc in cazul Nica ? O data ce a descoperit ca boul de Nica e un idiot si un iresponsabil in functia de ministru al SRI-ului, nu trebuia sa-l debarce ? De ce nu a acceptat pdsr-ul sa-l schimbe pe Nica cu un alt ministru pt. binele national ?

Tu sa fii prim ministru, nene Hantzy (si ti-o doresc din tot sufletul), si sa ti se intimple o asa mirshevie cu unul ca Nica; ce-ai face ? Ai inchide ochii pt. ,,binele national" ? Hai sa fim seriosi ! PDL-ul a incercat sa faca ceva cu psd-ul si nu a mers. A incercat si cu pnl-ul si nu a mers. Acum doresc sa se intoarca la pnl. Cred ca si pnl-ul si pdl-ul au invatat din timpeniile lor si pina la urma vor merge impreuna daca, daca, daca, daca, Crin va urma interesul de partid si interesul national si va lasa ura lui personala impotriva matrozului.

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 212.184.189...)
2009-12-17 15:55
Re: De dragul binelui national!

La 2009-12-17 14:40:00, CALUGARU a scris:

>
> Tu sa fii prim ministru, nene Hantzy (si ti-o doresc din tot
> sufletul), si sa ti se intimple o asa mirshevie cu unul ca Nica;
> ce-ai face ? Ai inchide ochii pt. ,,binele national" ? Hai sa fim
> seriosi ! PDL-ul a incercat sa faca ceva cu psd-ul si nu a mers. A
> incercat si cu pnl-ul si nu a mers. Acum doresc sa se intoarca la
> pnl. Cred ca si pnl-ul si pdl-ul au invatat din timpeniile lor si
> pina la urma vor merge impreuna daca, daca, daca, daca, Crin va urma
> interesul de partid si interesul national si va lasa ura lui
> personala impotriva matrozului.
*****************
Sa fiu eu premier, n-as fi boc!Desigur ca l-as fi ejectat pe Nica, dar n-as fi acceptat propunerea lui Traian. Odata respins de Parlament nu ma-ntorc sa cer clementa. S-a schimbat majoritatea?! E pana la urma acelasi Parlament.
Dar exact din acelasi motiv pentru care l-am respins pe Nica, nu as accepta propunerile mieroase ale lui TB si as proceda precum Antonescu. Barem sa fi spus: am de gand sa-l pun pe BOc! Te prinzi? Iti dau Internele si Finantele!
Asta se numeste negociere, nu: veniti ca gasesc eu ceva si pentru voi!

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-12-17 19:53
Re: De dragul binelui national!

Inainte de a-l ejecta pe Nica, ministru de interne, trebuia sa faci o ancheta, sa vezi cat de reale sint acuzatiile. Acum e clar penntru toata lumea ca Nica avea dreptate si a fost ejectat pentru ca a dat din casa. Au ramas scarbele calugarului singure, ca sa fure alegerille.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00855 sec.