Ziua Logo
  08:33, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-25
Copiul_Pribeag din Romania (...@gmail.com, IP: 79.11.190...)
2008-11-25 15:02
IGNORANTA NASTE MONSTRI-continuare


Totul nu-i altceva decat o campanie nascuta sub presiuni politice asupra sistemelor sanitare. Guvernanti care si-au vandut constiinta, si s-au pus in slujba marilor fabricanti de medicamente si produse farmaceutice, ca de exemplu acest colos care este Merck, acum trebuie sa isi plateasca politele fata de cei catre care s-au indatorat ca sa ajunga la putere sau sa o mentina, sa isi organizeze si sa isi sporeasca propriile afaceri. Care polite, dragi concetateni sunteti de fapt dumneavoastra si copiii dumneavostra. Caci pentru astfel de indivizi sanatatea si persoana umana nu mai are nici o importanta in afara aceleia de a le furniza beneficii lor. Tipul asta, Dan Gabriel Mogo?,ale carui titluri intentionat nu le amintesc, pentru ca pentru mine nu au nici o importanta atata timp cat face jocul asasinilor de la guvernare, afirma ca suspecteaza ca in spatele acestor actiuni impotriva campaniei de vaccinare. Dar rusine chiar nu are tipul deloc? Chiar nu stie ca de fapt camnpania in sine ascunde in spatele ei alte interese decat grija pentru sanatatea actualelor fetite, care, in marea lor majoritate daca vor fi supuse vaccinarii risca sa nu mai ajunga la stadiul de femeie sau daca totusi vor deveni adulte vor fi afectate de multe alte boli "genetice", si aler sistemului imunitar? Reprezentanta guvernului a abandonat sala de sedinte? Aha! Pai pentru ca era prea sigura de ea si nu si-a pregatit temeinic lectia. Dar, fiti siguri ca nu renunta. Sunt jocuri mari , interese grele la nivelul puternicilor tarii si ai lumii. Insa dumneavoastra va trebui sa rezistati, sa nu cedati nici in fata insistenytelor lor, nici in fata amenintarilor. Caci , veti vedea, va vor ameninta cu amenzi grele, asa cum au facut-o si in alte tari, implicit Italia. Si sa-a dovedit ulterior ca fetitele care au fost supuise vaccinarii ori au murit, ori sufera de afectiuni diverse si ciudata ale sistemului imunitar, "dereglari genetice" si chiar cancerul contra caruia au fost vaccinate. Vaccinare obligatorie, daaaaarrrr , cu semnatura parintilor!!!!! Repet ceea ce am spus zilele trecute: Puneti-i pe ei sa isi vaccineze propriile progenituri si sotii sau surori sau mame. Si sa o faca in fata dumneavoastra, a cetatenilor tariui, si nu din flacoane de ei pregatite, ci, la intamplare din oricare cutie a unui oarecare lot. Veti vedea ca vor refuza. Pai si-atunci..." ce tie nu-ti place, altruia nu-i face" -spune intelepciunea populara. Domnilor invatatori, domnilor profesori, domnilor medici, oameni buni, chiar nu vi se par ciudate aceste excese de preocupare pentru sanatatea dumnevoastra din parte statului? Avalansa de vaccinari gratuite. Din care bani? Din ai cui? Din ai MULTINATIONALELOR FARMACEUTICE; CARE LE-AU SUSTINUT SI SUSTIN CANDIDATURILE IN DIFERITE FUNCTII. Daca mai aveti respect pentru viata,militati pentru a o apara. Opuneti-va acestor genocide mascate de binevoitoarele campanii de vaccinari gratuite. Vorbiti-le si celor care nu au posibilitatea sa se informeze in net.
"Meck (compania farmaceutica) admite inocularea virusului de cancer- La Merck ammette l'inoculazione del virus del cancro -Sectorul vaccinuri a l companiei farmaceutice Merck, admite inocularea virusului cancerului prin intermediul vaccinurilor. Shocantul interviu cenzurat al analistului de istoria medicinei Edward Shorter pentru televiziunea publica din Boston WGBH si Blackwell Science, a fost taiat din cartea "The Health Century" ( "Secolul Sanatatii") din cauza continuturilor sale- admiterea ca Merck a injectat traditional virusul SV$= ( si altele) in populatia din intreaga lume. Acest filmat continut in documentarul "In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism", produs si creat liber de catre asociatiile de tutela a consumatorilor si de expertul de sanatate publica, Dr. Leonard Horowitz, reprezinta interviul celui mai mare expert al lumii asupra vaccinurilor, Dott. Maurice Hilleman, care explica de ce Merck a difuzat SIDA, leucemia si alte oribile boli in lume: : http://www.youtube.c om/watch?v=edikv0zbA lU DRAGII MEI ROMANI, DRAGI PARINTI, DRAGI CADRE DIDACTICE, DRAGI MEDICI uniti-va celor care demasca minciuna! Uniti-va celor care prezinta adevarul despre aceste vaccinari in masa pe care vi le impune guvernul! Informati-i si pe cei mai putin favorizati de soarta, care nu dispun de internet si care nu reusesc sa fie informati corect, care sunt victimele sigure ale acestor asasini. AStea sunt adevaratele GENOCIDE! Uniti-va si aparati-va sanatatea Azi, aceste vaccinari sunt adresate acestor nefericite fetite. Dar maine? Pot aparea alte situatii adresate si altor categorii. Ca de pilda meningita... Si acesta un vaccin foarte controversat... Sacrificati-va ziua de azi si pe cea de maine si mergeti pe strazi, din casa in casa, daca e necesar ( si se pare ca este!) si informati-i pe bietii oameni, pana nu este prea tarziu. Nicolaescu a cerut monitorizarea fetitelor care vor refuza vaccinul... De ce nu si alcelor care il accepta? Cele care il refuza ( ca de fapt si cele care il accepta) sa fie foarte atente la ce medicamente vor folosi in urmatorii 2-3 ani. Efectele dezastruoase ale acestui vaccin, in alte tari unde a fost folosit au fost foarte rapide: intre mai putin de un an si max. 2 ani. Smulgeti viata acestor copile din ghearele capcaunilor insetati de bogatie, care nu mai cunosc respectul pentru nimeni si nimic, pentru oameni si viata. Astia sunt cei care conduc in realitate lumea: Astea sunt binefacerile celor pe care i-ati preaslavit pana acum. Astea sunt "beneficiile" pe care le pregatesc ei umanitatii. Ei nu au grija noastra, ci doar interesele lor! Daca va iubiti copiii demonstrati-o! REFUZATI VACCINAREA LOR!


Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 86.106.54...)
2008-11-25 15:43
Re: IGNORANTA NASTE MONSTRI-continuare

Domnule, te superi daca iti repostez comentariul altundeva pe internet (ziare, blog) ?


La 2008-11-25 15:02:57, Copiul_Pribeag a scris:

>
> Totul nu-i altceva decat o campanie nascuta sub presiuni politice
> asupra sistemelor sanitare. Guvernanti care si-au vandut constiinta,
> si s-

Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.128...)
2008-11-25 16:25
Re: IGNORANTA NASTE MONSTRI-continuare

La 2008-11-25 15:02:57, Copiul_Pribeag a scris:

> Ca de pilda meningita... Si acesta un vaccin foarte
> controversat...

In primul rind felicitari.
Cu meningita este o poveste ciudata. Meningita a "aparut" dupa introducerea vaccinului contra poliomelitei prin anii 50. Dupa ce l-au lansat cu surle si trimbite (doi "inventatori" evrei) s-au speriat atit de tare de efectele contrare ale vaccinului (majoritatea faceau boala) ca n-am mai stiu ce sa faca. Ideea lor salvatoare si perversa a fost sa modifice criteriile de definire si depistare a boli poilomelita astfel incit azi a devenit meningita. Oricum se pare ca este aceasi boala care nu este cauzata de nici un virus (iarasi inexistanet) ci de utilizarea pe scara larga si inconstienta a pesticidelor....de aici spala fructele si legumele sau mai bine curata-le de coaja unde se acumuleaza otravurile. In special utilizarea DTT-ului a dus la aparitia poilo are se manifesta identic cu otravirea: in cazurile grave se paralizeaza partial sau total. Desigur un trup mic ca si cel al pruncilor suporta cantitati mai mici de otrava si nicidecum ca adultii au anticorpi.
Informatii complete aici:
http://www.vaccines.plus.com/dowloadpolio-Frameset-2.html

>Sacrificati-va ziua de azi si pe cea de maine si
> mergeti pe strazi, din casa in casa, daca e necesar ( si se pare ca
> este!) si informati-i pe bietii oameni, pana nu este prea tarziu.

Lumea crede tot ceea ce vine de la guvern si de la unul in halat alb; sansele sint minime dar merita incercat.

Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 70.83.242...)
2008-11-25 19:19
Pentru Tudor190

Este foarte adevarat ce spui. Si eu am citit multe articole pe aceasta tema si m-am speriat: Meningita actuala nu e decit o mutatie a vechii poliomielite. Si nu numai in cazul poliomielitei se intimpla acest lucru, chiar banala gripa in contact cu vaccinul produce o mutatie spre o forma mult mai grava. Ma tem ca insasi conceptia vaccinurilor e gresita, pentru ca in loc de a preveni bolile pentru care e conceput, le impinge doar sa se evolueze.

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2008-11-25 19:24
Re: Pentru Tudor190 BULLSHIT HIT THE BOOK STUPID

La 2008-11-25 19:19:15, Anca2008 a scris:

> Este foarte adevarat ce spui. Si eu am citit multe articole pe aceasta
> tema si m-am speriat: Meningita actuala nu e decit o mutatie a vechii
> poliomielite.
========================================

AI CITIT O LAIE..............vorbeshte numai despre Evanghelie shi lasa medicina
meningita e veche cit lumea

http://en.wikipedia.org/wiki/Meningococcal_disease



Si nu numai in cazul poliomielitei se intimpla acest
> lucru, chiar banala gripa in contact cu vaccinul produce o mutatie
> spre o forma mult mai grava. Ma tem ca insasi conceptia vaccinurilor
> e gresita, pentru ca in loc de a preveni bolile pentru care e
> conceput, le impinge doar sa se evolueze.
>
>

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2008-11-25 19:46
Re: Pentru Tudor190 BULLSHIT HIT THE BOOK STUPID

inca despre meningita .......................

http://www.dhpe.org/infect/Bacmeningitis.html

http://health.nytimes.com/health/guides/disease/aseptic-meningitis/overview.html



La 2008-11-25 19:24:36, Mos Grigore a scris:

> La 2008-11-25 19:19:15, Anca2008 a scris:
>
> > Este foarte adevarat ce spui. Si eu am citit multe articole pe aceasta
> > tema si m-am speriat: Meningita actuala nu e decit o mutatie a vechii
> > poliomielite.
> ========================================
>
> AI CITIT O LAIE..............vorbeshte numai despre Evanghelie shi
> lasa medicina
> meningita e veche cit lumea
>
> http://en.wikipedia.org/wiki/Meningococcal_disease
>
>
>
> Si nu numai in cazul poliomielitei se intimpla acest
> > lucru, chiar banala gripa in contact cu vaccinul produce o mutatie
> > spre o forma mult mai grava. Ma tem ca insasi conceptia vaccinurilor
> > e gresita, pentru ca in loc de a preveni bolile pentru care e
> > conceput, le impinge doar sa se evolueze.
> >
> >
>
>

Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.128...)
2008-11-25 20:15
Re: Pentru Tudor190

La 2008-11-25 19:19:15, Anca2008 a scris:

> Este foarte adevarat ce spui. Si eu am citit multe articole pe aceasta
> tema si m-am speriat: Meningita actuala nu e decit o mutatie a vechii
> poliomielite. Si nu numai in cazul poliomielitei se intimpla acest
> lucru, chiar banala gripa in contact cu vaccinul produce o mutatie
> spre o forma mult mai grava. Ma tem ca insasi conceptia vaccinurilor
> e gresita, pentru ca in loc de a preveni bolile pentru care e
> conceput, le impinge doar sa se evolueze.

Daca imi permiteti as vrea sa fac citeva clarificari (de cele mai multe ori sint confuz in explicatii).
Vroiam sa spun ca meningita este acelasi lucru cu poliomelita. Adresa care am pus-o mai sus in legatura cu polio si vaccin explica foarte bine, din pacate in engleza. Pentru ca dupa cum era de asteptat vaccinul nu ajuata cu nimic ba dimpotriva facea rau ca sa se arate rezultate pozitive campaniei contra poliomelitei au modificat diagnosticarea ei. Astfel polio era (este?) considerata numai in cazurile cind paralizia dura mai mult de doua saptamini sau era definitiva. Cazurilor mai "usoare" (si nu numai) si mai frecvente de poliomelita li se spune de atunci meningita. Incidenta meningitei de atunci a crescut pe masura ce scadea incidenta polio. Astfel manipulind datele si modalitatea de diagnosticare precum si reducind sau interzicind utilizarea DTT-ului si altor pesticide asemanatoare acum isi aroga eliminarea poliomelitei.
Poliomelita nu este de natura virala ci dupa toate aparentele este otravire cu pesticide. Simptomele de polio si meningita seamana izbitor cu cele de otravire (paralizie totala sau partiala pentru ca pesticidele actioneaza asypra sistemului nervos al vietuitoarelor incluzind si oamenii).
Ceea ce spun (altii) de mult, si cu siguramta o sa va para intrigant, este ca bolile asa zis virale nu sint cauzate de microorganisme; de ce Dumnezeu (Natura) ar crea acest antagonism? Natura este perfecta! Pina prin secolul XI medicul era si teolog si filozof. Aceasta greseala s-a facut la Universitatea din Bolognia si de atunci medicina a devenit "stiinta" de sine statatoare.
Dar sa revinim la microorganismele noastre. Exista voci calificate care spun ca inca nu s-a izolat si identificat nici un virus (uman) cauzator de boala!!! Eu tot caut de citiva ani si pina acum nu pot decit sa le dau drepatate. Faceti acelasi lucru si probabil ca o sa ajungeti la acelasi rezultat.
Literatura de "specialitate" nu face referire la lucrari de baza niciodata. Vedeti de ex wikipedia (o sursa triviala de informatii de altfel) in legatura cu HPV. Din toate referintele, peste 40, nici una nu se refera la depistarea virusului. Fotografia expusa are si ea un bai; nu i se prezinta sursa.
Majoritatea pozelor pretizind ca reprezinta virusi vin de la CDC organism guvernamental american controlat de Pentagon. La sectiunea imagini exista unele poze aparent credibile dar fara sursa...ciudat! Daca sursa este precizata este la modul vag si se da un nume sau mai multe. De aici nu se mai merge nicaieri pentru ca oricit as cauta pe Internet dupa acele nume nu gasesc NIMIC.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00768 sec.