Ziua Logo
  22:42, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-11-25
Nicu Pruna din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 92.83.101...)
2008-11-25 12:23
False prioritatzi

Problema disputei ELCEN - RADET se rezolva prin trecerea termocentralelor care sunt inglobate in ELCEN in subordinea primariilor din Bucuresti si Palas (crearea ELCEN a fost o exceptzie de la legea prin care toate centralele de termoficare au trecut la primarii; exceptzie care a asigurat scaune bine platite ptr. 2 PSD-isti : Ion Marcu si Irina Diuca!).
Stadionul de fotbal trebuia construit de borfasii care au jecmanit bugetul (FRF ; LPF ; impresari gen fratzii Becali; samd.). Dupa ce vom avea stadion, FRF FRF va incasa zeci de milioane de Euro de la UEFA ptr. organizarea unor partide de virf.
Construim metrou la Aeroportul Otopeni si apoi vom muta aeroportul la Adunatzii-Copaceni. Scopul este doar sa creasca pretzurile terenurilor achizitzionate de cei care au sperat in construirea Dracula-Park!.
Se reinfiinteaza linia ITB doar ptr. zona unde candideaza Tariceanu. Primarul Oprescu ar trebui sa mai astepte: daca nu se alege musiu Tariceanu ? si atunci va trebui construit metrou in Drumul Taberei, ca doar a promis Elena Udrea !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00710 sec.