Ziua Logo
  08:20, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-11-20
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-11-20 15:59
Obama ? ... O mare basina ! ... sau, la timpuri noi tot ei !

Era de asteptat ca Obama sa-si dea cu stingu'-n dreptul. Democratii au fost intotdeauna cei mai idioti si timpiti cind au pus mina pe pute-re. Ca si boul de Clinton, boul de Obama a inceput cu stingul administratia lui. Cu Holbrooke si scirboasa de Hillary, Obama poa' sa stea acasa linistit iar la casa alba sa revina Clinton cu Monica si trabucu'. E mare nevoie in SUA de halimai, de circ si aiureala. Lumea s-a saturat de munca si de saracie pina-n alamaru' curului ! :-)))

Chestia cu Lieberman a fost de coma ! Il lasam, il aruncam, il lasam ? Hai sa-l lasam ! Barbut ! 'Tzi-ai dracu' sa fiti cu change-ul vostru cu tot ! Domne, agcept or'ce change, dar un change cu otreapa de hillary pe post de Madeleine e prea de tont ! Du-te dracului de otreapa si ocupa-te de trabucu' lu berbantu-tu, jigodie ce esti ! :-)))))

Ceea ce e de tot risul plinsului in SUA, este ca unii munceste (republicanii) iar ailantii, (democratii) se caca pe munca primilor. Asa s-a dus si se duce (de ripa) politica in SUA. Pe vremurile astea nasoale, republicanii nu trebuiau aruncati afara din senat si din house of rep. Acu' cine-o sa mai munceasca ? Democratii ? Cu boul de Barney Frank ? Vai de mama noastra ! Sau cu Pelosoaica ? Duceti-va dracului de-aici ! :-)))

Va fi nasol ! Va fi tare nasol in rumatorii patru ani de democratie cu democratii ! Astia o sa ne puna pielea pe batz ! :-))) Kenya o sa fie kindom of heaven pe linga State ! :-))))

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-11-20 19:28
Re: Obama ? ... O mare basina ! ... sau, la timpuri noi tot ei !

La 2008-11-20 15:59:05, CALUGARU a scris:

> Era de asteptat ca Obama sa-si dea cu stingu'-n dreptul. Democratii au
> fost intotdeauna cei mai idioti si timpiti cind au pus mina pe
> pute-re. Ca si boul de Clinton, boul de Obama a inceput cu stingul
> administratia lui. Cu Holbrooke si scirboasa de Hillary, Obama poa'
> sa stea acasa linistit iar la casa alba sa revina Clinton cu Monica
> si trabucu'. E mare nevoie in SUA de halimai, de circ si aiureala.
> Lumea s-a saturat de munca si de saracie pina-n alamaru' curului !
> :-)))
>
> Chestia cu Lieberman a fost de coma ! Il lasam, il aruncam, il lasam ?
> Hai sa-l lasam ! Barbut ! 'Tzi-ai dracu' sa fiti cu change-ul vostru
> cu tot ! Domne, agcept or'ce change, dar un change cu otreapa de
> hillary pe post de Madeleine e prea de tont ! Du-te dracului de
> otreapa si ocupa-te de trabucu' lu berbantu-tu, jigodie ce esti !
> :-)))))
>
> Ceea ce e de tot risul plinsului in SUA, este ca unii munceste
> (republicanii) iar ailantii, (democratii) se caca pe munca primilor.
> Asa s-a dus si se duce (de ripa) politica in SUA. Pe vremurile astea
> nasoale, republicanii nu trebuiau aruncati afara din senat si din
> house of rep. Acu' cine-o sa mai munceasca ? Democratii ? Cu boul de
> Barney Frank ? Vai de mama noastra ! Sau cu Pelosoaica ? Duceti-va
> dracului de-aici ! :-)))
>
> Va fi nasol ! Va fi tare nasol in rumatorii patru ani de democratie cu
> democratii ! Astia o sa ne puna pielea pe batz ! :-))) Kenya o sa fie
> kindom of heaven pe linga State ! :-))))
>
Pai de-aia Heavanu zicea prin lecturile lui Cayce ca in intoarcerea Rusiei la credinta sta seranta omenirii. Dar cred ca intoarcerea asta se poate face stiintific si rapid prin studierea in scoli si de catre populatie a celor 12 lectii din cartea Search for God, rugaciune si meditatie. Sigur ca si celelalte lecturi referitoare la conceperea si educarea copiilor, pastrarea si ingrijirea sanatatii vor ajuta mult prin clarificarea lucrurilor intrucat totul porneste de la baza spirituala.
E foarte necesar sa se faca asta pt ca altfel civilizatia se va distruge precum cea de pe Atlantida. Am auzit prima data de Cayce dintr-o emisiune de profetii la tv,in 1994, in care presedintele A.R.E, nepotul lui Cayce zicea ca nu trebuie mult ca sa dispara orice urma ca au existat candva masini sau alta tehnologie.
Ceva mai tarziu am citit o carte scrisa de o frantuzoaica despre lecturile lui Cayce, in care explica cum la fiecare cuvant spus din rugaciunea Tatal nostru si Psalm 23, ce glanda se deschide si cum se purifica si vindeca organismul.
Cum tocmai avusesem o perioada de palpitatii cand ma duceam la urgenta sa nu fac atac de inima si acestia nu faceau decat sa-mi ia tensiunea si sa ma puna la aparate, eu ma calmam spunand Tatal nostru la infinit, astfel mi-am dat seama ca lecturile spun adevarul.
Incercati numai si publicati ceva din pasaje din aceste lectii dezvoltand un anume subiect si veti vedea ce efecte vor produce in lume. Sf. Spirit este in toti si toate si va arata ca acesta-i adevarul.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-11-20 21:05
Re: Obama ? ... O mare basina ! ... sau, la timpuri noi tot ei !

La 2008-11-20 19:28:44, JMJ a scris:



Sf. Spirit este in toti si toate si va arata ca acesta-i adevarul.


___________



Aici nu sunt de acord cu matale, nene JMJ-ule. Sfintul Duh nu are cum sa stea in ceva necurat, spre exemplu. Un om pacatos nu este purtator de Duh Sfint. De aceea si Sfintii nostri Parinti spun ca Sfintul Duh se aseamana cu un fulg extraordinar de fin si de sensibil, care, la cea mai mica atingere zboara de la tine; si de aceea, Sfintii Parinti spuneau ca smerenia si pocainta retin acest fulg de-asupra celui care se ostoieste sa purceada la aceste nevointe, dar asta nu garanteaza nimanui ca acel "fulgusor" va ramine pe capul aceluia pe care a poposit; la cel mai mic si nevinovat gind pacatos ?, fulgul zboara cu viteza gindului. De aceea spun Sfintii Parinti ca pocainta, lasarea de pacat sunt lucruri grele, deosebit de vrednicioase, dar nici acestea nu-ti asigura linistea ca esti purtator de Duh Sfint. "E" treburi complicate, bre, cu Duhul Sfint ! Cel care l-a cunoscut direct, parintele Siluan Athonitul, a plins toata viata dupa ce El, Duhul Sfint a zburat de la el ! "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui", de-acolo i s-a revelat, din pierderea Duhului Sfint.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00753 sec.