Ziua Logo
  22:38, vineri, 5 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-08
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.99...)
2009-12-08 18:27
Pt. FB,Ereticul si altii. Taxe si alte marafeturi.

Ca sa platesti taxe trebuie sa ai venituri (acolo) dar ca sa votezi aici platim o TAXA ! Pasaportul Romanesc pe care nu il folosim nicaeri !! si care se obtine cu sume ce voi nu le platiti acolo, ca de..consulatul din NY,trebuie sa aiba activitate po$itiva. Iar noi care am fugit,plecat,etc in timpul dictaturii am pierdut (citeste ni s-a confiscat (FURAT)) apartamente sau alte proprietati ce NICIODATA nu am primit ceva inapoi. MUNCA NOASTRA pe zeci de ani. Parintii ce au fost expropriati ,in averile lor se lafaie astazi imbogatitii de comunism. Asa ca NOI avem mai mult drept de vot decat javre ce au militat pe aici cu mult interes datorita implicarii lor in o echipa sau alta ce spoileaza in continuare. Basescu nu este in simpatia mea. Este produsul aceluiasi sistem ticaloshit ce se continua acolo.
El (basescu) macar PROMITE ca va schimba ceva.Faptul ca a starnit asa o coalitie adevarat MONSTRUOASA contra lui.,parlament comunist ce a dorit sa-l debarce si altele au facut pe cei inteligenti sa SPERE ca totusi acesta
va face ceva. Ce sperau cei din exil sau cei inteligenti din tara de la Geoana (fiu de general de secu) si paiatza lui iliescu ? NIMIC ! sau de la Crin care s-a aliat pentru un ciolan cu dusmanul secular al liberalilor ?
Acesta (Crin) va rupe PNL-ul in alte bucatele. Asi vrea sa vad PSD-ul rupt,sfasiat si desfiintat.Dar cine s-o faca ? Poate acum ca au pierdut alegerea si cu anticipatele ce vor urma LOGIC ! sa vedem acest mostenitor de crimele secolului 20 disparand. Nu prin disparitia mentorului iliescu Prin LUSTRATIE !! Asa ca voturile de aici ar trebui sa valoreze cat 10 voturi de acolo ,obtinute cu o galeata de plastic sau cateva kg de faina.

Ereticul din Bucuresti (...@k.ro, IP: 86.107.240...)
2009-12-08 19:25
Re: Pt. FB,Ereticul si altii. Taxe si alte marafeturi.

Domnule, va inteleg punctul de vedere, dar va atrag atentia ca expresia "in averile lor se lafaie astazi imbogatitii de comunism" i se aplica perfect si lui basescu, care si-a atribuit in timpul mandatului sau o casa nationalizata, situata pe str. Mihaileanu. In plus si in Romania se platesc doua taxe (taxa consulara si taxa de productie a documentului) pentru obtinerea unui pasaport. Stiu ca avem taxe si biruri cu renume istoric, de gen "fumarit" (taxa pe nr. de cosuri de fum), dar acum ne asteptam ca guvernarea portocalie sa ne puna taxe si pe aer. Taxe pe care le platim numai pentru ca locuim aici, nu si pentru veniturile pe care le-am obtine (aici este o alta discutie, unde oful meu maxim este impozitul forfetar - faci sau nu profit, platesti la stat o suma calculata de asa maniera incat sa fie mai mare de impozitul de 3% pe care se lauda ca-l "mentin")
Cat despre promisiunile lui basescu, noi cei din tara am vazut cam cate parale fac vorbele lui in ultimii 5 ani - de ce ar trebui sa promita ca va face ceva de acum incolo, cand normal ar fi fost sa spuna: am facut asta si aia, lasati-ma sa continuu ...
Si Legea Lustratiei? O sa aveti o mare dezamagire, prin 2014 ii veti auzi pe urmasii lui base` spunand ca o au in proiect, dar ca ii impiedica comunistii s-o voteze. Daca de la Constantinescu am sperat sa vad condamnarea comunismului si legea lustratiei, de la un fost nomenclaturist comunist nici o sansa, ca doar nu e sinucigas politic ..


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00613 sec.