Ziua Logo
  20:08, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-12-29
XL5 (...@yahoo.com, IP: 193.231.107...)
2008-01-03 18:16
Dezastruos d-le Zenn ?

Dezastruos pentru USA ? De ce , nu urmareste Bu$$$Hitler sa creasca pretul la petrol prin politici agresive pentru a-si umple punga ? Dar pentru celelalte tari cum ar fi ? Ce s-ar alege de cresterea economica a Chinei sau Indiei ?
PS . Nu pot sa cred ca mai traiti intr-o tara in care peste 90% din oameni sint
" capete de rumegus " . Pe ce studii psihologice si statistice va bazati afirmatiile ? Nu ar fi mai bine sa va mutati in tari cu oameni mai inteligenti cum ar fi China ( comunista , evident , nu Taiwanul ) , Coreea ideilor ciu-ce , Cuba ,
Venezuela , Iran ( ati scapa si de grija pretului la benzina , sau nu ? ) si , de ce nu , Rusia putinista ( tara de sahisti si matematicieni ) ? In plus toata lumea stie ( !!!! ) ca Bu$$$Hitler pregateste urmatorul " false flag attack " cu arme atomice ( doar recent a " furat " un focos atomic , nu-i asa ? ) pentru a se instaura dictator . Forumurile conspirationiste afirma ca FEMA a umplut SUA cu lagare unde vor fi inchisi si exterminati " patriotii "( adica adeptii lui Ron Paul si dusmanii neo-conilor ) . Credeti ca NSA-ul nu va monitorizeaza postarile si va cunoaste opiniile ? Si mai aveti curajul sa ramineti in State ?
Va invidiez si va admir curajul !
PPS . " Fireball XL 5 " a fost un serial britanic produs de sotii Gerry si Sylvia Anderson ( care interpreta si vocea doctorului Venus . O fi fost oare la fel de frumoasa ca si marioneta careia ii dadea glas ? ) . Au mai produs si alte seriale interesante , dar , din pacate , nu au fost prezentate si in Romania .
Mai sint si fan " Colectia Povestiri SF " ( costa 1 leu si nu 5 si aparea bilunar ) cit si " Vaillant " . Caut sa-mi completez colectiile dar e foarte greu .

Zenn din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 167.206.164...)
2008-01-03 18:30
Re: Dezastruos d-le Zenn ?

Eu vorbeam de "Colectia de cinci lei", nu de pretz.

In rest, toata divagatia dumitale referitor la USA, cu comparatiile de rigoare (China, Rusia, etc), suna a refulari. Ceea ce enumerati sant adevaruri, de fapt. "Teoriile" conspirationiste, la fel. Cat priveste "curajul" (ironia nu-si avea rostul) , sant calit in Romania. De altfel situatia de acum, mi-e foarte familiara. E doar inceputul.

Numa' bine.





La 2008-01-03 18:16:15, XL5 a scris:

> Mai sint si fan " Colectia Povestiri SF " ( costa 1 leu si nu 5 si
> aparea bilunar ) cit si " Vaillant " .


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00707 sec.