Ziua Logo
  08:22, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-29
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 70.107.181...)
2007-12-29 17:15
Evreii si biciclistii Dlui Mos Tautu

Dle Mos Tautu, divagati, divagati fara sens si improscati fara noima poporul romane aparandu-va clanu!

Cu abatorul ati gresit rau, rau de tot!

Profesorul Ion Coja a incercat pe la televiziuni sa faca lumina in acest incident dar a fost ridiculizat ! Un marotor ocular un ofiter de aviatia a dat o declaratie asumndu-si toate necazurile ca la abator in carlige nu atarnau everei ci legionari.

Apoi mai aveti acum de data recenta culpabilizarea exagerata si nedreapta a poporului roman! de catre cine si de ce?

Mai aveti si pe Patapievici cu afirmatiile denigratoare la adresa poporului roman despre care spune ca este o fecala . o fecala in varful careia el sta si se infrupta ca presedinte al ICR!

Mai aveti si repudiatul raport Tismaneanu din care lipsesc vinovatii de crimele comuniste ce fac parte din etnia Domniei sale !

Aveti exemplu cu arendasii evrei pentru care in 1907 au murit zeci de mii de tarani chiar de catre tunul comandat de Antonescu!!
Alt exemplu este rolul populatiei de origine evreiasca din Basarabia care chiar si inainte de ultimatumul sovietic "milita" pentru dezmembarea Romaniei, actiune in care avea si sprijinul emigratiei evreiesti din Statele Unite!

Sunt impotriva oricarei forme de extremism fie de dreapta fie de stanga fie religios ca islamismul, crestinismul, cretinismul si iudaismul , dar cand o comunitate actioneaza imptriva drepturilor tarii unde au fost acceptati nu asteptati doar laude si nu asteptati doar sa profitati indiferent ce se intampala !

Poate ar fi fost bine sa ne spuneti ceva de similitudinea dintre extrema dreapta din Romania si aiurea si practicile de sorginte nazista practicate de conationalii Dumneavoastra in teritoriile arabe!

Oameni sunt si evreii si romanii si tziganii si arabii la fel ca si rusii si germanii si americanii,,,deci sa judecam fara partinire si nu va sfatuiesc sa mai continuati denigrarea poporului roman pe un site romanesc...in ebraica este treaba dumneavoastra ! nu de alta dar se vor gasi oameni de curaj care sa va raspunda pe masura si cu siguranta ca pentru un banut, un argit, sau un cocosel de aur ii veti pune pe lista antisemitilor care se stie ca-si isi asteapta randul la executie, fie cu shisul fie cu otrava fie cu avionu...ei ce sa-i faci technica moderna de care beneficiaza din "pomeni cersite" numai unii ..arabi nu au de ales decat intre aruncatul cu pietre si atentate sinucigase

Mai meditati Dle Mos Tautu cand mai intentionati sa denigrati poporul roman, mai meditati!
Subiectul articolului era cu totul altul dar nu ati pierdut ocazia sa recurgeti la diversiune...
Ati uitat sa ne dati lista cu organizatiile, personalitatile si publicatiile antiromanesti patronate de evrei! Incercati va rog!

Nu vi se pare bizara pozitia Dumneavoastra de a va asocia cu nationalismul maghiar impotriva drepturilor Romamniei si o faceti pe un site romanesc!
Chiar puneti impreuna din nou "rapirea " Ardealului?!

Nu va sfatuiesc sa mai faceti astfel de greseli!

Vorbind de rasism : uitati ca de la infiintarea sa ca stat Israelul figura in evidenta ONU , alaturi de Africa de Sud, ca unul dintre cele mai rasiste state din lume!?

Poate ne spuneti ceva de metodele utilizate de Israel pentru a fi scos de pe lista, metode dintre care santajul era floare la ureche..

Reveniti deci la sentimente de respect fata de tara unde cred ca ati trait destul de bine in comparatie cu majoritatea populatiei care a fost nevoita sa suporte practicile unui sistem totalitar la a carui instaurare o contributie destul de mare apartine confratilor Dumneavoastra

Virgil Ciuca



La 2007-12-29 15:37:50, Mos_Tautu a scris:

> Lumea este plina de prosti si multi,care se dau postatori ,pe acest
> forum au mintea subtirica.
>
>

Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.105.89...)
2007-12-29 18:00
Re: Soacra mea spunea ca firul de pai se vede si prin pantoful de lac

La 2007-12-29 17:15:56, Virgil Ciuca a scris:
Dle Ciuca,

Unii ca si dumneta ma numesc securist,communist,nebun.
Dv.imi spuneti acuma ca sunt evreu,ceea ce este o surpriza pentru mine.Sa fii nebun,securest,communist,fost nomenclaturist mai merge,dar everu?

Pai cum devii evreu din tarani romani din tata in fiu.

Dar ca si ceilalti, dv.poate afirmati pur si simplu ceva,si nu va siliti sa aveti argumente,si apoi ca si cum ar fi adevarat ce intuiti, incepeti sa criticati sau mai bine zis insultati.

Pluralismul ideilor in democratia europeana pe care ne-o dorim nu inseamna ca trebuie sa adopt ideile dv.sau dv.pe ale mele.
Despre dl.Coja,numai de bine,cunosc o scrisoare a lui de acum cateva luni pentru care a fost eliminate de pe multe forumuri.

Incriminarea unor mari intelectuali romani pe caz de genealogie evreiasca sau ca au avut parinti comunisti este periculoasa ca imediat vine exemplul lui al dv.dn Olteanu,nepotul lui Wass,internationalista evreica si care facea parte din Internationala a 3-a unde era in comisia antimarchal iar in CC al PCR era a 3-a in rang (evident dupa Ceausescu si sotia).
Deci ar fi evrei buni si evrei rai sau daca nu tinem cont de etnie de indivizi buni sau rai,lucru cu care eu sunt de accord.
A renega mari intelectuali ai tarii pentru ca nu va impartasesc ideile aduce a sindromNicolae Iorga de care extremismul nu se va spala niciodata in Romania.

Cat despre raportul Tismaneanu,pai e simplu:daca 18 ani nimeni nu a facut un raport similar si
nu s-a condamnat comunismul,apoi ce a facut el este valoros iar comportarea extremista a lui vadim in parlament provoaca indignare si greata.
Cine va impiedica pe dv.sau altii sa faca un raportmai bun privind comunismul si daca reusiti toti va vom lauda.Asa doar sa criticati ce au facut altii.
Sau,ma intreb,nu cumva nici nu trebuie condamnat comunismul?

Este usor de afirmat ca ati fi contra extremismului dar conteaza ce spuneti si ce faceti,cuvantul fiind ca sageata,nu se mai intoarce inapoi in arc.

Spuneti:Oameni sunt si evreii si romanii si tziganii si arabii la fel ca si rusii si germanii si americanii,,,deci sa judecam fara partinire si nu va sfatuiesc sa mai continuati denigrarea poporului roman pe un site romanesc.
Dar dv.ma numiti pe mine evreu lucru care daca ar fi adevarat m-ar onora.
Spuneti ca in ebarica(pe care nu o cunosc) este treaba mea si mai vorbiti de banuti,cocosei.
Acest lucru va degradeaza si va arata ceea ce sunteti real si n u ce spune cu mestesug mai sus citatul.
Irationalitatea dv.extremista ma face si nationalist maghiar,om care vrea rapirea Ardealului,dar asta domnul meu este un delir nationalist.

Exista si un rasism evreiesc,evident dar n u va argumenteaza dv,ca prin condanmnarea comunismului este o conspitatie evreiasca,la fel ca si inversul,instalarea comunismului la noi.

Sigur,nu mai continui,este logica de extremist.Mai trebuie doar sa spuneti ca credeti in Dumnezeu si ca veti face o tara ca soarele sfant de pe cer,si poate sa bateti si ceva cruci mari calugaresti ca dl.Iliescu si Vadim ai dumnevoastra.




CHIORU din TARA DE FOC (...@walla.com, IP: 217.132.177...)
2007-12-29 18:34
dle Ciuca - niste observatii

dle Ciuca - niste observatii:
am ras cu pofta afland ca "acuzatul" mos tautu ... nu este evreu !!
daca mos tautu nu este evreu atunci slava Domnului el este un exemplu de om de constiinta - cel putin judecand dupa postarea lui de mai sus.
dle Ciuca - evreii "acceptati" de Romania au fost si sunt la fel de romani ca tine.
s-au nascut in Romania si vorbesc limba romana ca tine.
nu ai nici un drept sa decretezi ca nu au voie sa scrie pe un forum in limba lor materna... nu fi stupid.
numarul comunistilor evrei romani este mult mai mic decat al comunistilor neaosi romani - lasa-ti propaganda stil stefan gheorghiu cu veneticii care ne fura tara etc.
trebuie sa-ti amintesc ca milioane de romani sunt "acceptati" ca minoritati nationale in atatea tari pe lumea asta ?
in loc sa te confrunti cu momente jenante si dureroase din istoria tarii dumitale preferi sa invarti manivela cu "evreii, masonii, Israelul".
in ceea ce priveste regimul marioneta legionar - manipulat la vremea lui de germani - nici o afirmatie a nici unui ofiter de la aviatie sau de la calarie nu poate schimba istoria - si istoria spune dle Ciuca ... ca in anii lui ww2 sute de mii de evrei romani "acceptati" si-au gasit sfarsitul in conditii tragice pe teritoriul Romaniei.
a transforma victima in calau este un procedeu propagandistic ieftin si cunoscut.
nu se culpabilizeaza in totalitate poporul roman dar nici sa te faci ca nu cunosti propria ta istorie nu este altceva decat manipulare a constiintelor.
in ceea ce priveste Gaza si malul de vest al Iordanului - iti pot rezuma ca Israelul este fortat la un razboi de uzura - in clipa in care arabii vor dori cu adevarat pace ea se va infaptui.
si permite-mi inca o observatie - in mass media din Israel nimeni nu-si bate capul cu Romania. rareori, extrem de putine ori citesc in presa israeliana cate ceva legat de Romania - si este totdeauna favorabil Romaniei - destul de ... "interesant"... de altfel... dar asta este o alta tema.
in nici un caz presa israeliana nu este atat de plina cu articole si articolase si mai ales cu comentarii la adresa Romaniei asa cum poti vedea - invers - in mass media romana...la adresa Israelului.
vorbesti de divagare de la subiect - tu esti cel ce divagheaza de la subiect - si subiectul este relatia biserica - regimul comunist in anii lumina.
nu divaga dle Ciuca...

La 2007-12-29 18:00:43, Mos_Tautu a scris:

> La 2007-12-29 17:15:56, Virgil Ciuca a scris:
> Dle Ciuca,
>
> Unii ca si dumneta ma numesc securist,communist,nebun.
> Dv.imi spuneti acuma ca sunt evreu,ceea ce este o surpriza pentru
> mine.Sa fii nebun,securest,communist,fost nomenclaturist mai merge,dar
> everu?
>
> Pai cum devii evreu din tarani romani din tata in fiu.
>
> Dar ca si ceilalti, dv.poate afirmati pur si simplu ceva,si nu va
> siliti sa aveti argumente,si apoi ca si cum ar fi adevarat ce intuiti,
> incepeti sa criticati sau mai bine zis insultati.
>
> Pluralismul ideilor in democratia europeana pe care ne-o dorim nu
> inseamna ca trebuie sa adopt ideile dv.sau dv.pe ale mele.
> Despre dl.Coja,numai de bine,cunosc o scrisoare a lui de acum cateva
> luni pentru care a fost eliminate de pe multe forumuri.
>
> Incriminarea unor mari intelectuali romani pe caz de genealogie
> evreiasca sau ca au avut parinti comunisti este periculoasa ca imediat
> vine exemplul lui al dv.dn Olteanu,nepotul lui Wass,internationalista
> evreica si care facea parte din Internationala a 3-a unde era in
> comisia antimarchal iar in CC al PCR era a 3-a in rang (evident dupa
> Ceausescu si sotia).
> Deci ar fi evrei buni si evrei rai sau daca nu tinem cont de etnie de
> indivizi buni sau rai,lucru cu care eu sunt de accord.
> A renega mari intelectuali ai tarii pentru ca nu va impartasesc ideile
> aduce a sindromNicolae Iorga de care extremismul nu se va spala
> niciodata in Romania.
>
> Cat despre raportul Tismaneanu,pai e simplu:daca 18 ani nimeni nu a
> facut un raport similar si
> nu s-a condamnat comunismul,apoi ce a facut el este valoros iar
> comportarea extremista a lui vadim in parlament provoaca indignare si
> greata.
> Cine va impiedica pe dv.sau altii sa faca un raportmai bun privind
> comunismul si daca reusiti toti va vom lauda.Asa doar sa criticati ce
> au facut altii.
> Sau,ma intreb,nu cumva nici nu trebuie condamnat comunismul?
>
> Este usor de afirmat ca ati fi contra extremismului dar conteaza ce
> spuneti si ce faceti,cuvantul fiind ca sageata,nu se mai intoarce
> inapoi in arc.
>
> Spuneti:Oameni sunt si evreii si romanii si tziganii si arabii la fel
> ca si rusii si germanii si americanii,,,deci sa judecam fara partinire
> si nu va sfatuiesc sa mai continuati denigrarea poporului roman pe un
> site romanesc.
> Dar dv.ma numiti pe mine evreu lucru care daca ar fi adevarat m-ar
> onora.
> Spuneti ca in ebarica(pe care nu o cunosc) este treaba mea si mai
> vorbiti de banuti,cocosei.
> Acest lucru va degradeaza si va arata ceea ce sunteti real si n u ce
> spune cu mestesug mai sus citatul.
> Irationalitatea dv.extremista ma face si nationalist maghiar,om care
> vrea rapirea Ardealului,dar asta domnul meu este un delir
> nationalist.
>
> Exista si un rasism evreiesc,evident dar n u va argumenteaza dv,ca
> prin condanmnarea comunismului este o conspitatie evreiasca,la fel ca
> si inversul,instalarea comunismului la noi.
>
> Sigur,nu mai continui,este logica de extremist.Mai trebuie doar sa
> spuneti ca credeti in Dumnezeu si ca veti face o tara ca soarele sfant
> de pe cer,si poate sa bateti si ceva cruci mari calugaresti ca
> dl.Iliescu si Vadim ai dumnevoastra.
>
>
>
>
>
>

Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 70.107.181...)
2007-12-30 00:25
Re: Soacra mea spunea ca firul de pai se vede si prin pantoful de lac


Mi-am permis sa va cataloghez dupa ideile antiromanest! Oricata democratie ar fi dar ca in numele ei sa-ti improsti poporul cu noroi si mai apoi sa spui ca esti fiu de taran roman din tata-nfiu mi se pare tare bizar.
Al considera pe Nicolae Iorga un "sindronm" si a considera pe Tismaneanu si Patapievici mari oameni ai culturii romanestii este iarasi bizar! Tot atata de bizara este si similitudinea in folosirea vocabularului de mahala cu al unui Domn ce semneaza Chiorul, care nu prea are curaj sa semneze cu numele real, ca si Dumneavoastra dealtfel semn ca sunteti in "misiune"...

Pentru Dumneavoastra Domnule Mos Tautu, taranii romani sunt si cinstiti si educati si curajosi! dovada sta inca existenta Romaniei ca stat! Deci taranii romani sunt destui de nationalisti ca si Iorga dealtfel dar nu rasisti si nici internationalisti...Taranul roman nu se ascunde sub nume de imprumut chiar daca mai au si cate-o porecla si indiferent de rele nu-si denigreaza nici tara si nici poporul sub pretextul democratiei europene!

Taranii romani au existat inainte de existenta Europei la care faceti referire.

Eu folosec expresii taioase, directe, taraneste daca vreti, dar din calea afara de politicoase pentru vocabularul Dumneavoastra si al Domnului cu ochii acoperiti!

Aveati de raspuns la niste afirnmatii cu care am incercat sa contracarez opiniile Dumneavoastra antiromanesti!

Cred ca tatal Dumneavoastra ca taran roman si-ar face cruce si ar scuipa in san daca v-ar citi ideile antiromanesti Poate totusi cineva sa va faca un pustiu de bine si sa le copieze pentru ale trimite in satul parintilor Dumneavoastra ! Atunci sa vezi bucurie.

Banuiesc ca totusi va veti consulta cu soacra Dumneavoastra , daca tot ati invatat atatea de la Dansa, mai inainte de a utiliza vocabularul si expresiile de mahala nu numai in raspunsul la comentariu meu dar ceva mai mult la denigrarea poporului roman din care fac parte si taranii sau mai mult taranii.

Adevarat este ca si printre fii de tarani romani au inceput sa se inmulteasca uscaturile dar va asigur ca este un fenomen trecator! Intrebati-va si soacra cu pantofii de lac. La tara se purtau insa si opinci si papuci si ghete numai pantofi de lac nu.. Atentie ca daca ati decis sa va asociati cu chiorii musai sa va luati soacra far calauzitor ca altfe cum sunt gropi peste tot Dumnezeu mai stie ce se poate intampla si--i mare pacat pentru varsta pe care ne lasati sa credem ca o aveti! Ei varsta ca varsta, da mintea!

Va hazardati intr-o polemica care nu va favorizeaza! fiti deci mai prudent.

Este bine sa punem punct acestui schimb neortodox de afirmatii ca oricum
eu numai la biserica nu am de gand sa ma duc! desi m-as duce cu placere din respect pentru traditii si mai putin pentru credinta dar stiind ca bisericile sunt pline si de securisti si de internationalisti care se dau in vant dupa libertatile de exprimare europene, renunt...

Virgil Ciuca


La 2007-12-29 18:00:43, Mos_Tautu a scris:

> La 2007-12-29 17:15:56, Virgil Ciuca a scris:
> Dle Ciuca,
>
> Unii ca si dumneta ma numesc securist,communist,nebun.
> Dv.imi spuneti acuma ca sunt evreu,ceea ce este o surpriza pentru
> mine.Sa fii nebun,securest,communist,fost nomenclaturist mai merge,dar
> everu?
>
> Pai cum devii evreu din tarani romani din tata in fiu.
>
> Dar ca si ceilalti, dv.poate afirmati pur si simplu ceva,si nu va
> siliti sa aveti argumente,si apoi ca si cum ar fi adevarat ce intuiti,
> incepeti sa criticati sau mai bine zis insultati.
>
> Pluralismul ideilor in democratia europeana pe care ne-o dorim nu
> inseamna ca trebuie sa adopt ideile dv.sau dv.pe ale mele.
> Despre dl.Coja,numai de bine,cunosc o scrisoare a lui de acum cateva
> luni pentru care a fost eliminate de pe multe forumuri.
>
> Incriminarea unor mari intelectuali romani pe caz de genealogie
> evreiasca sau ca au avut parinti comunisti este periculoasa ca imediat
> vine exemplul lui al dv.dn Olteanu,nepotul lui Wass,internationalista
> evreica si care facea parte din Internationala a 3-a unde era in
> comisia antimarchal iar in CC al PCR era a 3-a in rang (evident dupa
> Ceausescu si sotia).
> Deci ar fi evrei buni si evrei rai sau daca nu tinem cont de etnie de
> indivizi buni sau rai,lucru cu care eu sunt de accord.
> A renega mari intelectuali ai tarii pentru ca nu va impartasesc ideile
> aduce a sindromNicolae Iorga de care extremismul nu se va spala
> niciodata in Romania.
>
> Cat despre raportul Tismaneanu,pai e simplu:daca 18 ani nimeni nu a
> facut un raport similar si
> nu s-a condamnat comunismul,apoi ce a facut el este valoros iar
> comportarea extremista a lui vadim in parlament provoaca indignare si
> greata.
> Cine va impiedica pe dv.sau altii sa faca un raportmai bun privind
> comunismul si daca reusiti toti va vom lauda.Asa doar sa criticati ce
> au facut altii.
> Sau,ma intreb,nu cumva nici nu trebuie condamnat comunismul?
>
> Este usor de afirmat ca ati fi contra extremismului dar conteaza ce
> spuneti si ce faceti,cuvantul fiind ca sageata,nu se mai intoarce
> inapoi in arc.
>
> Spuneti:Oameni sunt si evreii si romanii si tziganii si arabii la fel
> ca si rusii si germanii si americanii,,,deci sa judecam fara partinire
> si nu va sfatuiesc sa mai continuati denigrarea poporului roman pe un
> site romanesc.
> Dar dv.ma numiti pe mine evreu lucru care daca ar fi adevarat m-ar
> onora.
> Spuneti ca in ebarica(pe care nu o cunosc) este treaba mea si mai
> vorbiti de banuti,cocosei.
> Acest lucru va degradeaza si va arata ceea ce sunteti real si n u ce
> spune cu mestesug mai sus citatul.
> Irationalitatea dv.extremista ma face si nationalist maghiar,om care
> vrea rapirea Ardealului,dar asta domnul meu este un delir
> nationalist.
>
> Exista si un rasism evreiesc,evident dar n u va argumenteaza dv,ca
> prin condanmnarea comunismului este o conspitatie evreiasca,la fel ca
> si inversul,instalarea comunismului la noi.
>
> Sigur,nu mai continui,este logica de extremist.Mai trebuie doar sa
> spuneti ca credeti in Dumnezeu si ca veti face o tara ca soarele sfant
> de pe cer,si poate sa bateti si ceva cruci mari calugaresti ca
> dl.Iliescu si Vadim ai dumnevoastra.
>
>
> >

>

CHIORU din TARA DE FOC (...@walla.com, IP: 85.250.77...)
2007-12-30 17:42
ciuca - m-am intors acu jumate de ora de la servici ca sa vad gainatzu pe care

ciuca - m-am intors acu jumate de ora de la servici ca sa vad pe forum gainatzul suplimentar pe care l-ai comis.
ciuca fi atent si casca urechile : inainte de ai slobozit acest comentariu impertinent , eu ti-am vorbit civilizat.
nu ti-am spus direct, cum ai fi meritat, ca esti un adept al ideologiei legionare si un rasist.
in caz ca nu esti constient de aceste adevaruri, ciuca, iti repet: ideologia ta e rasista si legionara, discursul tau este copiat din teoria national socialista.
porecla pe care mi-am ales-o nu e treba ta - ciuca.
asa cum eu nu te intreb de ce esti ciuca ??
si lasa-l pe mos Tautu in pace ca habar n-are de viatza mea si nici eu de-a lui si nici pe departe nu s-a "aliat" cu mine si in general ia un rudotel sa-ti potolesti avantul legionar.
nu ma enerva ciuca si nu te da mare in parcare pe forum ca nu dam pe tine nici o ciuca degerata.

La 2007-12-30 00:25:40, Virgil Ciuca a scris:

>
> Mi-am permis sa va cataloghez dupa ideile antiromanest! Oricata
> democratie ar fi dar ca in numele ei sa-ti improsti poporul cu noroi
> si mai apoi sa spui ca esti fiu de taran roman din tata-nfiu mi se
> pare tare bizar.
> Al considera pe Nicolae Iorga un "sindronm" si a considera pe
> Tismaneanu si Patapievici mari oameni ai culturii romanestii este
> iarasi bizar! Tot atata de bizara este si similitudinea in folosirea
> vocabularului de mahala cu al unui Domn ce semneaza Chiorul, care nu
> prea are curaj sa semneze cu numele real, ca si Dumneavoastra dealtfel
> semn ca sunteti in "misiune"...
>
> Pentru Dumneavoastra Domnule Mos Tautu, taranii romani sunt si
> cinstiti si educati si curajosi! dovada sta inca existenta Romaniei ca
> stat! Deci taranii romani sunt destui de nationalisti ca si Iorga
> dealtfel dar nu rasisti si nici internationalisti...Taranul roman nu
> se ascunde sub nume de imprumut chiar daca mai au si cate-o porecla si
> indiferent de rele nu-si denigreaza nici tara si nici poporul sub
> pretextul democratiei europene!
>
> Taranii romani au existat inainte de existenta Europei la care faceti
> referire.
>
> Eu folosec expresii taioase, directe, taraneste daca vreti, dar din
> calea afara de politicoase pentru vocabularul Dumneavoastra si al
> Domnului cu ochii acoperiti!
>
> Aveati de raspuns la niste afirnmatii cu care am incercat sa
> contracarez opiniile Dumneavoastra antiromanesti!
>
> Cred ca tatal Dumneavoastra ca taran roman si-ar face cruce si ar
> scuipa in san daca v-ar citi ideile antiromanesti Poate totusi cineva
> sa va faca un pustiu de bine si sa le copieze pentru ale trimite in
> satul parintilor Dumneavoastra ! Atunci sa vezi bucurie.
>
> Banuiesc ca totusi va veti consulta cu soacra Dumneavoastra , daca
> tot ati invatat atatea de la Dansa, mai inainte de a utiliza
> vocabularul si expresiile de mahala nu numai in raspunsul la
> comentariu meu dar ceva mai mult la denigrarea poporului roman din
> care fac parte si taranii sau mai mult taranii.
>
> Adevarat este ca si printre fii de tarani romani au inceput sa se
> inmulteasca uscaturile dar va asigur ca este un fenomen trecator!
> Intrebati-va si soacra cu pantofii de lac. La tara se purtau insa si
> opinci si papuci si ghete numai pantofi de lac nu.. Atentie ca daca
> ati decis sa va asociati cu chiorii musai sa va luati soacra far
> calauzitor ca altfe cum sunt gropi peste tot Dumnezeu mai stie ce se
> poate intampla si--i mare pacat pentru varsta pe care ne lasati sa
> credem ca o aveti! Ei varsta ca varsta, da mintea!
>
> Va hazardati intr-o polemica care nu va favorizeaza! fiti deci mai
> prudent.
>
> Este bine sa punem punct acestui schimb neortodox de afirmatii ca
> oricum
> eu numai la biserica nu am de gand sa ma duc! desi m-as duce cu
> placere din respect pentru traditii si mai putin pentru credinta dar
> stiind ca bisericile sunt pline si de securisti si de
> internationalisti care se dau in vant dupa libertatile de exprimare
> europene, renunt...
>
> Virgil Ciuca
>
>
> La 2007-12-29 18:00:43, Mos_Tautu a scris:
>
> > La 2007-12-29 17:15:56, Virgil Ciuca a scris:
> > Dle Ciuca,
> >
> > Unii ca si dumneta ma numesc securist,communist,nebun.
> > Dv.imi spuneti acuma ca sunt evreu,ceea ce este o surpriza pentru
> > mine.Sa fii nebun,securest,communist,fost nomenclaturist mai merge,dar
> > everu?
> >
> > Pai cum devii evreu din tarani romani din tata in fiu.
> >
> > Dar ca si ceilalti, dv.poate afirmati pur si simplu ceva,si nu va
> > siliti sa aveti argumente,si apoi ca si cum ar fi adevarat ce intuiti,
> > incepeti sa criticati sau mai bine zis insultati.
> >
> > Pluralismul ideilor in democratia europeana pe care ne-o dorim nu
> > inseamna ca trebuie sa adopt ideile dv.sau dv.pe ale mele.
> > Despre dl.Coja,numai de bine,cunosc o scrisoare a lui de acum cateva
> > luni pentru care a fost eliminate de pe multe forumuri.
> >
> > Incriminarea unor mari intelectuali romani pe caz de genealogie
> > evreiasca sau ca au avut parinti comunisti este periculoasa ca imediat
> > vine exemplul lui al dv.dn Olteanu,nepotul lui Wass,internationalista
> > evreica si care facea parte din Internationala a 3-a unde era in
> > comisia antimarchal iar in CC al PCR era a 3-a in rang (evident dupa
> > Ceausescu si sotia).
> > Deci ar fi evrei buni si evrei rai sau daca nu tinem cont de etnie de
> > indivizi buni sau rai,lucru cu care eu sunt de accord.
> > A renega mari intelectuali ai tarii pentru ca nu va impartasesc ideile
> > aduce a sindromNicolae Iorga de care extremismul nu se va spala
> > niciodata in Romania.
> >
> > Cat despre raportul Tismaneanu,pai e simplu:daca 18 ani nimeni nu a
> > facut un raport similar si
> > nu s-a condamnat comunismul,apoi ce a facut el este valoros iar
> > comportarea extremista a lui vadim in parlament provoaca indignare si
> > greata.
> > Cine va impiedica pe dv.sau altii sa faca un raportmai bun privind
> > comunismul si daca reusiti toti va vom lauda.Asa doar sa criticati ce
> > au facut altii.
> > Sau,ma intreb,nu cumva nici nu trebuie condamnat comunismul?
> >
> > Este usor de afirmat ca ati fi contra extremismului dar conteaza ce
> > spuneti si ce faceti,cuvantul fiind ca sageata,nu se mai intoarce
> > inapoi in arc.
> >
> > Spuneti:Oameni sunt si evreii si romanii si tziganii si arabii la fel
> > ca si rusii si germanii si americanii,,,deci sa judecam fara partinire
> > si nu va sfatuiesc sa mai continuati denigrarea poporului roman pe un
> > site romanesc.
> > Dar dv.ma numiti pe mine evreu lucru care daca ar fi adevarat m-ar
> > onora.
> > Spuneti ca in ebarica(pe care nu o cunosc) este treaba mea si mai
> > vorbiti de banuti,cocosei.
> > Acest lucru va degradeaza si va arata ceea ce sunteti real si n u ce
> > spune cu mestesug mai sus citatul.
> > Irationalitatea dv.extremista ma face si nationalist maghiar,om care
> > vrea rapirea Ardealului,dar asta domnul meu este un delir
> > nationalist.
> >
> > Exista si un rasism evreiesc,evident dar n u va argumenteaza dv,ca
> > prin condanmnarea comunismului este o conspitatie evreiasca,la fel ca
> > si inversul,instalarea comunismului la noi.
> >
> > Sigur,nu mai continui,este logica de extremist.Mai trebuie doar sa
> > spuneti ca credeti in Dumnezeu si ca veti face o tara ca soarele sfant
> > de pe cer,si poate sa bateti si ceva cruci mari calugaresti ca
> > dl.Iliescu si Vadim ai dumnevoastra.
> >
> >
> > >
>
> >
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00720 sec.