Ziua Logo
  14:54, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-22
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.236...)
2007-12-23 10:02
Am fost furati.

Fotografiile nu fac decat sa intareasca ideea ca in spatele Marii Revolte Populare din decembrie 1989 s-au strecurat complotistii bolsevici care nu au facut altceva decat sa dea gir afirmatiei printului Metternich, "revolutia o castiga cel care vine la urma si o ia ca pe o prada ! "
Vad multimi de oameni neinarmati, oameni care au facut sa cada regimul bolsevic si vad tancurile scoase ca sa-i apere pe cei care tocmai isi puneau la punct planurile de acaparare a puterii.
Cine putea scoate atunci tancurile in strada ?
Ce sa faci cu ele intr-un oras ca Bucurestiul care la acele ore era totusi linistit si in care nu mai tragea nimeni cu arma ?
Sa ne reamintim ca primele vorbe ale Iliescului, de condamnare, au fost despre "cei care au intinat nobilele idealuri ale socialismului" .
Si sa ne reamintim ca tirul armelor de toate calibrele au inceput frenetic dupa ce in Piata Palatului s-a strigat "fara comunisti !" , cu referire directa la bolsevicul Iliescu.
O expozitie document care ne reaminteste ca am fost furati si de 18 ani incoace stam tot sub cizma comunista.

Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.105.89...)
2007-12-23 11:37
Re: Stimabile esti desorientat daca nu rau intentionat

La 2007-12-23 10:02:59, alwis46 a scris:

> Stimabile,
Lamentarea dv.este patetica atata timp cat dv.si ceilalti care chipurile sprijina pe liberalii dlui Patriciu faceti tot posibilul sa distrugeti unitatea unei drepte firave.

Basescu este dictaor spun acesti falsi democrati.

Pai ia spuneti dv.insulte ca bolsevic,golan,marinar,prost,betiv etc presedintilor Coreiei de Nord,Belarusului,Iranului ,dar sa fiti cel putin turisti in aceste tari sa vad ce va face Basescu si ce va face adevaratii dictaori.

Numiti comunisti pe oricine nu va impartasesc aberatiile zise liberale,utilizati cu usurinta cuvinte ca securist,pupincurist numai pentru ca felul dv.de a vedea dreapta romaneasca este criticata.

Dl.Basescu si PD-L au facut serioase apeluti la unitate cu PNL dar PNL-ul dv.face unitate cu Iliescu,pe care il numiti bolsevic,dar tare bun este cand va da voturi pentru a ramane la putere sau pentru buget si cu care va asociati sa dati afara dictatorul,adica pe Basescu, care a condamnat solemn comunismul si acum va condamna pactul Ribentrop-Molotov.

De fapt sunteti niste desorientari.Faceti pol de dreapta cu dl.Constantineescu si dl Milut dar nu vedeti ca dreapta poate fi puternica cu PNL+PD-L.
Dece?
Pentru a salva cativa oligarhi,cativa ministri penali care tradeaza liberalismul aliindu-se cu bolsevicii din PSD.
Este oare bugetul pe 2008 buget liberal?
Trebuie sa fii foarte subtire la minte ca sa sustii acest lucru.
Si toate acestea pentru a va apara de pericolul Basescu si nu de bolsevicii lui Iliescu.

Eu zic ca mai inainte de a blama infiltrarea bolsevica in politica romaneasca sa revizuiti propria atitudine,sa va vedeti cine sunt prietenii si cine sunt dusmanii.

Cu alianta PNL/PSD nu o sa convingeti pe nimeni de anticomunism,cel mult o sa stati la putere pana in 2009.
Si apoi gata,vine ignatul.poporul s-a desteptat?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.