Ziua Logo
  08:20, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-02
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 203.166.220...)
2009-12-02 06:10
Buba da sa plesneasca

Politica a fost facuta intotdeuna de niste realisti care au manat in lupta in numele lor si pentru intersul lor pe niste dementzi, niste fanatici, niste golani , niste talibani. Sa discutzi cu dementzii a fost dintotedeuna inutil, ei fiind doar instrumente politice cu gura si grai dar fara minte, niste tineri maoisti decervelatzi inregimenatzi pe baza de racnet si zbiarat in noile garzi revolutzionare. Niste automate debitand lozionci ca sa-si ascunda impostura care le intezice sa poarte orice dialog (Daca atz-i fi vazut incercarea de dialog intre un reporter starin si o tanara maoista din timpul revolutziei cultural, care-i picheta respectivului ambasada atz-I intzelege ca acesta este modul dupa acre are loc “dialogul” in ziua de azi in Romania dintre pro si anti Basescu ).

Din nefericire singurul realist din PDL este Basescu si dincolo de furaciunea la metru a acestui partid care a privatizat hotzia doar cu el se pot discuta schimbari majore de tactica deorece acolo doar el poate lua decizii. Dar cu Basescu nu se poate discuta si asta nu pentru ca n-ar fi ratzional si pentru ca nu are sens sa discutzi cu un om ca are onoare si nu are cuvant . El poate zice orice, oricum, oricand fara nici-o remuscare contrazicandu-se chiar sigur fiind masinaria de partid il va acompania in turma , urlendu-i lozincile in mod neconditzionat

Orice promisiune pe care a facut-o si-a calcat-o si masinaria l-a aplaudat .
Orice aliat pe care l-a avut l-a tradat si masinaria l-a aplaudat .

Ce sa dicutzi cu un asemena personaj ?
Sau si mai rau ce sa vobesti cu masinaria de aplaudaci din spatele lui ?

Mai stiu doar un singur pesonaj din istrorie care sa fie la fel de tradator si de cu doua fetze ca si Basescu. Acela este Bismark . Deosebire dintre cei doi e la capitolul relizari .

Bismark a spulberat in 2 razboaie consecutive Imperiul Austriac si Frantza si a unificat Germania sub stindarul liberal al “un om un vot “ realizat de un tiran ca el. Ceea ce il paseaza pe o alta pozitzie fatza de Basescu .

Amandoi si-au tradat aliatzii si au urmarit cu tenacitate si cinism puterea, deosebirea fiind ca dupa Bismark a mai si ramas ceva, dupa Basescu raman doar manelel lui Gutza si datoriile imense ale lui 2009.

Aparent in PDL nu mai exista nici-un om cu care sa se merite sa discurzi si altfel decat cu bata in mana .Tot ce rostesc ei este lozinca isterica si presudo-argumnent calp .

Eu ii urmaresc cu aceiasi atentzia cu care urmarest un puroi copt in faza terminala asteptand ca sa se spraga furunculul pentru a drena odata cu el tot purouiul, toata dementza iratzionala, tot servilismul abject care au fost colecatate de acesta in atatzia ani si ani de zile din societatea Romaneasca.

Caci da, Basescu a colecta in jurul sau tot puroiul isteriei la ordin din societatea romaneasca post-revolutzionara, totzi fripturiostii cu aere de Che Guevara, totzi apostolic lui ridica-te tu ca sa ma asez eu . Si bine a facut .

Acu, ca buba sta sa se rupa, intrebrea se pune , cum sa facem ca Romania sa nu inghita inapoi la loc acest puroi si sa-l recicleze in alte partide politice ?

Cum sa ne ferim pe viitor de infectii nu atat amorale cat demente ca : Avramescu , Cotoi , TRU , HRP , Pora , Mungiu, Liiceanu & co

Cum sa drenam definitiv puroiul care ne-a tzinut vreme de 2 decenii bezmetci , alergand ca o gaina cu capul taiait in cerc pe loc afara din viatza nostra ? Cum sa dreman puroiul ?

PS problema reala a Romanie e saracia. Masinaria de aplaudaci a lui Basescu ne spune ca aceasta se va rezolvca de la sine ca urmara a reformei statului . Ei nu zau ?

Cum rezolva reducerea parlamentului sau ingenucherea justiziei in fatza clanului mafiot Basescu problema crucialal a Romaniei problema care se poate rezuma la intrebarea “cum sa facem bani din apartenetrza la UE ” ?Cum ? Eu pentru mine am rezolvat-o cum o rezolvam pentru tzara ?

Dar desigur ca asta nu e problema lui Basescu ele traieste bine impreuna cu toata camarila lui si daca iese rau …. Pleaca pe mare cu berbecutzii lui Haissam ,ce pana mea, n’asa ?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00652 sec.