Ziua Logo
  12:32, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-02
Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-12-01 21:27
AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST

AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST
Gutza Tatarascu/Petru Groza si Crin Antonescu/Iliescu-Geoana
Se spune ca istoria nu se repeta,dar aceasta este doar la prima vedere.De multe ori ea se repeta.Tradarea la romani este veche si ceea ce se intampla azi prin tradarea liberalismului si a social-democratiei ne arata ca fata de 1945 nu am evoluat. Dinu Patriciu a preluat si controlul PSD, el fiind chemat sa pregateasca programul de guvernare al mafiei PSD-PNL-UDMR. Bazele noii aliante anti-Basescu, ALIANTA ROMPETROL, au fost puse luni 23 noiembrie, a doua zi dupa alegeri, la sediul fundatiei lui Dinu Patriciu din Capitala. La intalnirea cu oligarhul negru au participat emisarii PSD si PNL, dar si un afacerist. Acestia au fost Adrian Nastase, Theodor Melescanu, respectiv Sorin Rosca Stanescu. Conform lui Melescanu, s-a discutat despre ,,strategia economica,, a noii aliante otravite. ,,Am discutat cu domnul Patriciu cam care ar fi perspectivele in timp, si ma refer aici la strategia economica pe care trebuie sa o punem in aplicare, un program pe economic cu masuri foarte urgente, cum am putea sa le adoptam cat mai repede. Da, am discutat cu Dinu Patriciu ce strategie si program economic sa aplicam pe viitor, este vorba de masuri anti-criza,, a recunoscut Melescanu. La randul sau, Adrian Nastase, cel care i-a dat Petromidia lui Patriciu (2001), si l-a scutit pe oligarh de plata unor datorii de 725 milioane de dolari (2003), transformandu-le in actiuni si amanand cu sapte ani plata lor, a declarat ca si-a vizitat un...prieten. ,,M-am intalnit cu domnul Patriciu pentru ca este un bun prieten de-al meu. A fost o discutie privata, ca intre prieteni (...)Problema este Traian Basescu si trebuie sa-l impiedicam sa ajunga presedinte,,. Dezvaluirea acestei intalniri a fost facuta de Academia Catavencu. UPDATE 2.: Cercul mafiot al aliantei Rompetrol s-a incheiat azi-dimineata, prin vizita pe care Dinu Patriciu i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vintu la domiciliul sau din str. Paris.,,Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha - a declarat mogulul Vintu pentru Hotnews. ,,Afacerea,, pusa la cale de cei doi a fost alianta Rompetrol si clarificarea contributiei lui Vintu la aceasta ultima batalie a mafiei impotriva Romaniei. Asta pentru ca atunci cand mai mult de trei mafioti se aduna in acelasi loc si pun la cale o actiune, atunci, cu siguranta, actiunea nu este una patriotica, ci un jaf de proportii. Cand tinta este presedintia unui stat, atunci actiunea este impotriva securitatii nationale a statului respectiv. Acesta este motivul pentru care am afirmat ca batalia anti-Basescu este, in fapt, o batalie impotriva Romaniei.Unele amanunte ne mai sunt furnizate si de ,,Raport (nesecretizat) privind aspecte ale viitorului,, - Stelian Octavian Andronic - Editura Vremea, sau adevarurile Romaniei
In curand vom aniversa 20 de ani de la revolutie sau ceea ce s-a numit revolutie.
Cei care au ucis oameni vor conduce in curand tara,ei stau in spatele lui Geoana.Din nefericire si cei care au luat bataie sau au fost impuscati,prin liberalul Antonescu si inca cativa, vor participa la festinul calailor de la asa zisa revolutie si mineriade.
Nu mai vorbesc de Bratieni,nici de liberalii morti in inchisoare,de cei intemnitati de colegii dlui Iliescu,se pare ca Antonescu nu are regrete.
De fapt in liberalism el(crin) nu a fost nimic si nu este nimic.Vinde PNL asa cum Patriciu cumpara rompetrolul.Dar sa vedem ce spun oameni autorizati.
In sfarsit spune autorul gratie unor ofiteri de informatie patrioti,ne putem astazi permite sa luam cunostinta despre o serie de adevaruri de care am fost lipsiti de haiducii asa zisei revolutii din 1989 scoase la lumina de generalul de brigada (r) Aurel.Mari insomnii vor avea acei figuranti care au numit evenimentele din 1989 ca revolutie. Sintagma ,,national,, a devenit insa, in acesti ultimi 20 de ani, din ce in ce mai acut, un concept proscris. Daca succesoarea comunismului, globalizarea fortata a lumii, va continua in acelasi ritm, dragostea de tara va fi in curand interzisa prin lege, impusa ,,democratic,, de la Bruxelles, Washington sau Moscova.
Generalul Rogojan demonstreaza insa ca romanii au inca suficiente resorturi ale rezistentei. Unul dintre acestea este informatia. ,,Facem parte din generatiile care au sansa sa poata intelege mai bine prezentul, prin prisma experientei trecutului, iar asta inseamna ca viitorul mai depinde, inca, si de noi. Altfel, vom lasa urmasilor o lume si mai nesigura... Este momentul sa ajutam istoria sa se elibereze de cenzura invingatorilor momentani, care nu sunt niciodata cei definitivi“, ne spune, incurajator, generalul Aurel Rogojan,,.De fapt,subliniaza autorul adevaratele constiinte revolutionare s-au retras discret
Evenimentele din decembrie 1989 au avut ca suport initial dezordinile si violentele stradale. Apoi, au aparut ,,detasamente,, ale tinerilor care, bine organizati si disciplinati, au chemat populatia sa li se alature, scandand ,,Fara violenta!,,.
Constiintele revolutionare aveau sa apara in cel de-al doilea si al treilea val al evenimentelor, pentru ca ulterior sa se retraga...
Se mentioneaza in diverse referiri, mai mult sau mai putin de luat in seama, despre conspiratiile si conspiratorii impotriva lui Nicolae Ceausescu. In istoria regimurilor politice de sorginte comunista asumata, luptele interne fratricide pentru putere au fost regula, iar nu exceptia.
Nu toate persoanele despre care s-a acreditat ideea ca au fost disidenti intruneau conditia esentiala necesara pentru acest statut.
De fapt Iliescu, a fost alesul lui Gorbaciov.Cu mai multi ani in urma insa, cand era prim-secretar al Comitetului Judetean Iasi al P.C.R., Ion Iliescu a inconjurat de cateva ori Copoul, purtand o lunga convorbire cu academicianul Cristofor Simionescu. Acesta, entuziasmat, s-a confesat laudativ ca a avut marele privilegiu de a avea o convorbire remarcabila cu primul secretar, in care el il intuieste pe viitorul presedinte al Romaniei. Comentariul a ajuns la urechile Elenei Ceausescu dar se pare ca Iliescu a fost cel mai norocos dintre toti asa zisii dizidenti comunisti.
Cazul lui Mircea Dinescu era unul aparte. Cazul sau era o dizidenta acceptata ca ecran al tolerantei lui Ceausescu mai ales a soctilor saiLudmila Loghinovskaia si Albert Kovacs, ale caror antecedente si relatii erau de mare interes. La Uniunea Scriitorilor era un nucleu de ,,front,, al K.G.B.- uluiSurprinzator, nucleul era alcatuit din tineri scriitori, dar si responsabili de cinematografe, cronicari de film s.a., pretinsi critici ai lui Ceuasescu, pentru ca nu-i lasa sa scrie despre transformarile si noile realitati din Uniunea Sovietica. Unii s-au legat cu lanturi de grilajul portii Uniunii Scriitorilor si au chemat la fata locului corespondentii presei sovietice, acreditati la Bucuresti. (Cazul Mircea Popa).Azi, unii din acel nucleu se afla in prospere relatii cu ,,fosti,, ai serviciilor sovietice... Il aduc pe fratele Kondiakov la Palatul Victoria, fac privatizari de succes, se angajeaza ca mercenari -,,analisti,, si ,,consultanti,, - prin partide, staffuri electorale si pe langa lideri politici(cazul lui Fdinescu fiind notoriu).Ce recompense primeau de la KGB:la 2 saptamani primeau cosul cu produsele alimentare mult ravnite in acele vremuri de numeroase (caviar, votca, mezeluri, carne, batog, ulei, fructe exotice, cafea, dulciuri etc.), livrat in fata portii dintr-o masina cu nr. T.C. (Taxi Creditar) a Ambasadei U.R.S.S. Magureanu,numit de Elene Ceausecu ,,ala cu Trabantu,,“nu i s-a dat importanta.A fost initial omis. Insa cineva l-a parat Cabinetului 2 si Elena Ceausescu a intrebat: ,,Da’ ala cu Trabantul care-i?,, De fapt in trucarea revolutiei din 1989 am avut o Troika Iliescu-Magureanu-Militaru si un cuplul informativ Plesu Dinescu.

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 85.216.22...)
2009-12-01 21:31
TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST!!! Exact! Impotriva PD-L si TB!!! ndc

La 2009-12-01 21:27:46, Davidescu vasile a scris:

> AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA
> ANTICOMUNIST
>

Socrate din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.37.85...)
2009-12-01 21:35
Tov Davidescu, in zadar se zbate si asuda fruntea voastra galbena ca ceara.

Stiti la ce ma refer. Vine schimbarea.

La 2009-12-01 21:27:46, Davidescu vasile a scris:

PDL tujur PDL monamur din aripa cinstiti si fara moguli (...@gmail.com, IP: 24.34.51...)
2009-12-01 22:26
ITI PULSEAZA MACIULIA LUI BASESCU, O SIMTI? Mare dobitocDavidecu asta

dom sulica, nici pedelistii nu voteaza cu scarba dracului

PDL tujur PDL monamur din aripa cinstiti si fara moguli (...@gmail.com, IP: 24.34.51...)
2009-12-01 22:31
DAVIDECULE, VEZI CA-TI PULSEAZA PESTE OCHI, BAIIII !!! Nu in acest fel se colectioneaza licuricii

si anule, nu se apuca de ac, si se inteapa cu acul, ca la colectiile Antipa

rosu ovidiu (...@yahoo.com, IP: 79.112.102...)
2009-12-02 16:05
Re: AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA ANTICOMUNIST

Davidescule esti cretin, Basescu traian si PDL fac gasca comuna cu kgb-utul Geoana Mircea si asasinul comunist ilescu ion ,Romanii nu-i mai vor pe nici unul dintre ei la Coptroceni, trebuie anulate alegerile primului tur de scrutin.


La 2009-12-01 21:27:46, Davidescu vasile a scris:

> AU CREZUT CA ROMANII AU CREIERE SPALATE.S-AU ARS.TARA PULSEAZA
> ANTICOMUNIST
> Gutza Tatarascu/Petru Groza si Crin Antonescu/Iliescu-Geoana
> Se spune ca istoria nu se repeta,dar aceasta este doar la prima
> vedere.De multe ori ea se repeta.Tradarea la romani este veche si
> ceea ce se intampla azi prin tradarea liberalismului si a



>
>


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00521 sec.