Ziua Logo
  08:31, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-11-25
naem (...@yahoo.com, IP: 92.83.47...)
2009-11-25 07:54
ptr. sobru

Sa stii ca in cazul tau isi are loc expresia,,mai animalule ".Despre persoanele ajunse in conducerea PNL se stie demult ca sant cinsti si nu au colaborat ca secu Qintus,Ghise,Campeanu si altii.Toti oameni care au liberalismul in sange nu vor fi niciodata alaturi de iliescu,gioana,patriciu,tariceanu,vanghelie,hrebenciuc si nu ultimul tradatorul idealurilor liberale,antonescu.Acesti neaveniti ai PNL nu-si vad decat interesul lor financiar si nu au scrupule in a vinde PNL-ul netinand cont de principiile acestui partid.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-11-25 11:48
Re: ptr. sobru

Ma cretinule, nu-i asa ca tu regreti ca a cazut Ceausescu pentru ca a fost Ilici ala care l-a dat jos?
Cum poti ma infectule sa te pretinzi liberal si sa accepti dictatura, si pe UN SECURIST in fruntea tarii? Pai cu securistii si dictatorii voteaza liberalii? Cum suporta pamantul asemenea imbecil?
SI cum poti ma "liberalule" sa ii pui in lista aia pe Patriciu sau Tariceanu? Pentru ce ba cretinule? Pentru ca asta iti spune Chioru?
Tu esti un gunoi format in comunism, imbecilizat, care percuteaza ca toti ghiolbanii si sarantocii proletari din toate tarile uniti, la discursul dictatorului. Nu e nici o diferenta intre tine si gunoaile feseniste al aceluiasi Ilici pe care zici ca-l detesti, cand strigau ca nu-si vand tara, ca vin mosierii, ca Ion Ratiu vinde Transilvania sau cumpara Romania.
Cat despre animal, tot despre tine e vorba, ca numai un animal pretuieste troaca plina in locul libertatii si democratiei.

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-11-25 11:54
Re: ptr. sobru

PS LIberalii, singurii ramasi pe scena politica dintre partidele istorice pe care Securitatea ta imputitule a incercat sa le distruga, reusind cu PNTCD prin CANALIA pe care tu o aperi acum, au aparat in permanenta democratia in tara asta. PNL a fost obligat astfel sa sprijine cand o aripa cand cealalta, a FSN-ului, una impotriva alteia,pentru ca puterea sa nu ajunga toata in mana unui singur partid sau mai rau, a unui singu om. PNL s-a aliat astfel si cu javrele PD-iste impotriva PSD, atunci cand PSD era puternic, se va alia si acum cu leprele PSD-iste impotriva canaliilor PDL-iste, care sint acum mai puternice.Ai inteles ma vierme?

Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-11-25 12:00
Re: ptr. sobru

PS 2 Ca uitam ma javra. Securistul Quintus, care l-a dat jos pe Campeanu(care vezi vierme ce pozitie are) e cel care i-a adus la puterea partidului pe ghici cine vireme. Pe Stoica, Musca si ulterior Stolojan. Unde sint astia ma cap sec?
Cat despre Ghise, care are o situatie aparte, recunoscand din capul locului cine a fost, a fost exclus din PNL pe acest motiv. Numai ca omu a contestat treaba asta, a aratat ca nu a facut politie politica argumentand cu deciziile CNSAS, s-a batut pentru asta si a fost reprimit. A fost primarul Brasovului si nu a tradat deloc partidul, avand chiar si in perioada excluderii o atitudine decenta.
Boule!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.