Ziua Logo
  23:38, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-15
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-10-15 14:44
Si ce-ati fi vrut ma ?

Asa a sarbatorit ziarul Ziua pomenirea maicii noastre Paraschiva ?, ocrotitoarea Romaniei si a Iasilor, cu zapacitul asta de text in care ni se da citatul unei precupete nemultumite de faptul ca Gioana nu sta si el la coada ca toata lumea ? Asta trebuie sa citeasca romanul de hramul Sfintei ? 'Ai de mama voastra !

Si acum, la ora asta, cozile la racla Sfintei sunt lungi pe kilometri si lumea asteapta cu rabdare si speranta sa ajunga sa sarute Sfintele Moaste, chiar daca ziua de praznuire a trecut. Ce-ati fi vrut, ma, zapacitilor, sa-l vedeti pe Gioana la coada cu tanti Profira si cumatra Roza ca sa va faca voua pe plac ?, 'r-ati ai dracului de timpiti ! Geoana este un om politic cu treburi; timpit si idiot i-adevarat, dar presedinte de partid si are timpul limitat ca oricare alt politician. In loc sa remarcati faptul acesta ca politicienii romani dau dovada de smerenie si vin sa se inchine la moastele unei fetite voi ii luati la urzici ca, vezi Doamne, nu stau si la coada cu toti moftangii ! Ba, da timpiti mai sunteti. Si ce-ati fi vrut ma, sa se mute Bucurestiul la Iasi ? Ati fi vrut sa-i vedeti pe Tariceanu si base batind tananika la coada cind treburi extrem de importante ii cer sa fie la datorie ? Nu vedeti ce s-a intimplat la CSAT ? Nu vedeti cum lipitorile dracului ne dau tzepe grupa de jdemilioane de ieuroi ?

Ma mir ca n-ati mai scris nimic de prefacatoria romanilor care "se dau" credinciosi dar se imping si se calca in picioare sa ajunga la sfintele moaste. Ma mir ! Nu ati mai trimis vreo fitza de-a voastra cu talente sa scoata in relief ipocrizia ortodocsilor la astfel de ocazii, dovezile de necrestinism ale romanilor, mirlania si dezgustul unui popor care trebuie desprins de credinta lui, credinta care-l distruge si care-l desparte de "mindra" Europa atit de sifilizata, ... pardon, civilizata ! :-)))) Dar nu ma tem, acu-acu vine Sfintul Dimitrie cel Mare si Basarabovul; o sa recuperati voi in unshpe zile de-acum. De-abia va astept, jagardelelor ! :-)))))))))


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00651 sec.