Ziua Logo
  08:20, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-10
Giuseppe Cocos din Wanderland (...@yahoo.com, IP: 146.95.132...)
2008-10-09 22:20
Articol inspirat

din propaganda lui McCain ..tipic oameni .saracii sunt de vina....

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-10-10 20:50
Re: Articol inspirat


La 2008-10-09 22:20:30, Giuseppe Cocos a scris:

> din propaganda lui McCain ..tipic oameni .saracii sunt de vina....
>
Auzind adineauri un pastor american compatimindu-i pe cei din industria automobilistica pt ca trebuie sa schimbe intregul proces de fabricatie pt maisinile electrice sau cu alte energii, ca avem noroc cu cineva care vine din Alaska si stie despre petrol, m-a ajutat sa pricep mai bine batalia electorala.
BATALIA ACTUALA INTRE CANDIDATII AMERICANI LA PRESEDENTIE SE DA INTRE PETROL SI ELECTRICITATE.
Republicanii vor ca lucrurile sa mearga pe petrol ca si pana acum, sau sa se schimbe dar nici chiar asa, pe cand Obama, sustinut si de cei din New Age, lupta pt noi forme de energie si o mai buna retributia muncii. In principal ce sustin lecturile lui Edgar Cayce.
Petrolul vine de sub pamant si este poluant - deci vine de la diavol si de-aia produce razboaie.
Pe cand electricitatea vine de la Dumnezeu si nu polueaza.
Lecturile lui Cayce spun: Toata forta este una (or in termeni religiosi – “Domnul Dumnezeul tau este Unul”). Forta ce a creat si mentine universul este aceeasi cu forta vietii ce curge prin centrii corpului uman. O lectura zice ca “forta in natura care se cheama electricitate este aceeasi forta pe care o slujiti ca Creativa or Dumnezeu in actiune.”
Deci batalia si la presedentie se da intre vechi si nou, intre fortele raului si fortele divine. Insa fara lecturile lui Cayce n-avem cum sa pricepem asta. Este clar ca cei ce sustin ELECTRICITATEA , SPIRITUL LUI DUMNEZEU VOR INVINGE.
luna trecuta, cand s-au intors locuitorii oraselor din Texas, dupa hurricane Ike, se plangeau ca nu au POWER (ELECTRICITATE) si trebuiau sa lucreze fara aer conditionat, la temperaturi de peste 90 grade F.
In engleza spuneau ca nu au POWER (PUTERE). Stim ca Iisus, atunci cand a fost atins de femeia ce avea pierdere de sange, a spus ca a simtit cum Putere s-a dus de la El. In alta versiune a Bibliei, in engleza, este tradus “Virtute”. Deci, VIRTUTE = PUTERE = ELECTRICITATE.
Tot Iisus a zis ca inainte de sfarsitul timpului (sau erei) si venirea Lui, va fi tot ca pe vremea lui Iona. Deci tot la Ninive, si tot cu furtuni.
Acum intelegem mai bine de ce e necesar sa ne unim fortele prin cunoasterea lecturilor lui Cayce. Acestea au menirea sa ne ajute sa trecem peste obstacolele acestui sfarsit al Epocii Pestilor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00838 sec.