Ziua Logo
  08:40, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-10
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-10-10 05:46
Daca nu facem ce trebuie s-ar putea prelungi si mai mult

Din pacate lumea scapa din vedere ca e vorba de trecerea la o noua era si ca astfel de furtuni nu se vor potoli decat atunci cand ne vom uni in credinta intr-un singur Dumnezeu.
Explicatia faptului ca nu toti evreii au trecut la crestinism o gasim in Luca 7: 29-35: “Toti oamenii, chiar si colectorii de taxe, cand au auzit cuvintele lui Iisus, si-au dat seama de calea dreapta a lui Dumnezeu, PENTRU CA AU FOST BOTEZATI DE IOAN. Dar FARISEII si EXPERTII IN LEGE au respins planul lui Dumnezeu pt ei, PENTRU CA N-AU FOS TBOTEZATI DE IOAN.”
Deci oamenii trebuie sa fie preparati pt a-L primi pe Iisus. Din acelasi motiv, Fecioara Maria a spus Sfantului Dominic sa-i invete mai intai salutul ingerului catre Maria, pt ca atunci vor primi mai bine invataturile biblice.
De ce este rozariul eficace aflam din Geneza cand Dumnezeu zice ca femeia va distruge sarpele, iar in Revelatiile sf. Ioan (Apocalipsa), scrie ca apare femeia imbracata cu soarele, luna la picioare, si o coroana de 12 stele; apoi Mihail si ingerii lui lupta cu diavolul. Fecioara Maria fiind numita de Dumnezeu Regina tuturor ingerilor, inseamna ca atunci cand spunem rugaciunile rozariului ne punem de partea lor (Iisus si Maria), iar ingerii ne vor apara de astfel de crize financiare si furtuni de orice natura.
Am citit acel pasaj biblic din Luca pe 11 sept si am facut legatura. Tocmai atunci spuneau la stiri ca hurricane Ike se indrepta cu toata viteza spre Houston, unde a lovit pe 13 sept, adica la aniversarea uneia din aparitiile de la Fatima. Daca si protestantii ar fi spus rugaciunile rozariului – care sunt cuprinse in Evanghelie – furtuna si distrugerile ar fi putut fi evitate, la fel ca si criza financiara. Asta pt ca iingerii indepartand demonii, Sf. Spirit ar influenta lumea sa faca corecturile de buna voie si fara suferinte.
Dumnezeu ii recompenseaza pe cei care cauta unirea in credinta si s-au facut numeroase miracole de vindecare si de tot felul. Asa de ex a fost vindecata protestanta Rhoda Wise, care suferise multe operatii in 1938 si fiind grav bolnava in spital din Ohio, a acceptat in sfarsit sa spuna rozariul si alte devotiuni catolice. I-a aparut Iissus si Sf. Teresa de Lisieux, iar casa ei a devenit loc de pelerinaj, in care numerosi bolnavi si-au gasit vindecarea. Intre ei a fost si tanara Rita Rizzo, care dupa ce a fost vindecata de stomac, a invatat de la Rhoda si a devenit calugarita. A construit doua manasitiri in Alabama, post TV Catolic si statii radio, tot invatand de la protestanti cum sa tina prelegeri despre invataturiel biblice prin diferite congregatii la care veneau si oameni de alte religii, sau publicand brosuri si carti despre credinta. Deci a fost o interactiune intre diferitele denominatii, demonstrand ca banii pt astfel de proiecte trebuie castigati prin transmiterea invataturilor pt ca numai astfel se va mari Imparatia lui Dumnezeu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.