Ziua Logo
  08:24, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-18
acvila (...@yahoo.com, IP: 79.116.75...)
2009-11-18 08:35
ROMANI NU VA JUCATI CU TARA !

Dac-i adevarat ca Dl.Geoana a plecat la Moscova cu scopul de-a inchina Tara rusilor, numai sa-si satisfaca dorinta si"ambitia" de-a ocupa scaunul de la Cotroceni, atunci e de rau pentru Tara si noi. Acum cand am" revenit' in Europa, acolo unde am fost de secole si milenii, si unde ne este locul, sa ne intoarcem din nou la trecut ? UE ne-a primit cu drag si bratele deschise, fiindca suntem o Tara in centrul Europei, si nu putem fi lasati pe dinafara. Am fost si suntem ajutati cu fonduri uriase, dar Guvernele de pana acum nu au fost capabile, sau nu au stiut cum sa foloseasca acest banii, dati sa zicem asa "pe pomana", acestia fiind pierduti. Noi care suntem mai trecuti si cu experienta trecutului, am vazut si stim ce ne-au dat bolsevicii de la inscaunarea Regimului Dr. Petru Groza.Acest Guvern a jucat cartea comunismului si bolsevismului, distrugand tot ce a fost bun in Tara. Fabrici, uzine, produse agricole, bogatii ale solului si subsolului Tarii, care au luat calea URSS-ului, pentru asa zisa despagubiri de Razboi, pana cand Gh. Gheorghiu Dej a pus piciorul in prag acestor nelegiuiri. Agricultura a fost deasemenea distrusa, s-a facut colectivizarea fortata, zeci de mii de tarani gospodari si harnici, asa zisii chiaburi, care s-au opus au fost trimisi la canal unde majoritatea au pierit, familile lor nestind niciodata de soarta lor. De secole Tarii Rusiei si-au dorit ca granitele sa fie pe Carpatii nostrii si pana la Stamtorile Bosfor si Dardanele.Daca nu si-au putut ideplini dorintele, au cautat tradatori in randul neamului nostru sa-si atinga scopul, si noi stim bine cine au fost tradatorii de Tara, si urmasii acestora, care inca se mai fudulesc in functii mari. Tara a fost etichetata ca impieralista, adica noi, si ca asuprim popoarele din interiorul Ei, respectiv Poporul ardelean, transilvanean, muntean, etc. si pe acest fapt trebuia dezmembrata si dat libertate acestor popoare...iar dupa aceia, tara astfel faramitata, si slabita, se putea mai usor lua cu Japca..Noi romanii adevarati, asta dorim. ? Om fi noi saraci, dar prosti nu suntem, asa cum ne cred unii.. Sa stam stramb oameni buni, dar sa judecam drept si cu intelepciune. In cabina de vot sa punem stampila pe cel ce dorim sa fie Presedinte, pe cel mai bun, pe care ni se ofera, pe cel mai bun, mai loial Tarii si capabil sa faca ce trebuie pentru ca Tara sa devina asa cum am fost altadata, unita in teritorii, gand si simtirii..Doamne ajuta !

Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 89.137.6...)
2009-11-18 16:19
Re: ROMANI NU VA JUCATI CU TARA !

Total de acord, dar dintre cei cu sanse de reusita, cine e acela ?


La 2009-11-18 08:35:04, acvila a scris:

>In cabina de vot sa punem stampila pe cel ce
> dorim sa fie Presedinte, pe cel mai bun, pe care ni se ofera, pe cel
> mai bun, mai loial Tarii si capabil sa faca ce trebuie pentru ca Tara
> sa devina asa cum am fost altadata, unita in teritorii, gand si
> simtirii..Doamne ajuta !
>

Pribeagul (...@yahoo.com, IP: 78.96.66...)
2009-11-18 19:31
Re: ROMANI NU VA JUCATI CU TARA !

La 2009-11-18 16:19:55, Eufrosin a scris:

> Total de acord, dar dintre cei cu sanse de reusita, cine e acela ?
>

1. Sanse reale are (ordine este alfabetica, putea sa fie, la fel de bine, invers):

- Basescu, maidanezul. In aceasta vara, la toate sarbatorile populare, a strins prea multe miini, cu urarea "bine v-am gasit", ca aceasta sa nu conteze.
- Geoana, prostanacul. Se bazeaza pe o formidabila instalatie de partid, si Basescu a dovedit mereu ca nu merita sa fie presedintele tarii.

2. N-avem guvern, n-avem buget, n-avem banii de la FMI (intre noi fie vorba, nu aveam nevoie de acesti bani. S-au luat, zice-se pentru sustinerea cursului. Daca se introducea euro, mai era nevoie de acest imprumut?). Toate acestea datorita faptului ca partidele in loc sa conduca, ne ofera spectacol. Cum este posibil ca aceste 3 partide si Presedintele sa lase tara in deriva? Erau obligati sa se inteleaga, dar ei nu si nu! Deci merita oare democratii, socialistii sau liberalii sa conduca tara si sa dea presedintele?

3. Confruntarea directa - candidatii prescolari - din seara asta a fost interesanta. Cel mai interesant a fost sa vezi cum 3-4 amazoane alergau candidatii. Vai de norocul lor daca nu terminau intr-un minut.

A fost si utila. Am alesul candidatul pentru primul tur. Este dl Potirca. Ne-a comunicat ca va anula datoriile. O asemenea masura a fost luata de Nicolae Iorga. Este ceea ce asteapat romanii, care dupa o viata in care au muncit "ca vita de la plug" sunt plini de datorii. Ne va scapa de ele Dl Potirca, cel... discriminat.



« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00771 sec.