Ziua Logo
  08:17, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2008-10-07
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-10-07 20:29
Energetica romaneasca este rezultatul activitatilor religioase si muzicale ale locuitorilor

Ceea ce inseamna ca e mai valoroasa decat a vecinilor sarbi.
“Totul este vibratoriu”, spunea E. Cayce, explicand mai departe ca forta gravitationala poate fi inteleasa cel mai bine ca “octave”. Pai asta-i in muzica, nu? “Teoretic, frecventa si rezonanta la care corzile vibreaza rezulta in toate variatiile materiei pe care o gasim in jurul nostru de la mere si portocale la vastele, rasucitele galaxii. Este totul aceeasi materie vibrand la diferite rate - O VIRTUALA MUZICA A SFERELOR.” -Scrie revista VENTURE INWARD/ feb 2007.
Toata forta este una (or in termeni religiosi – “Domnul Dumnezeul tau este Unul”). Forta ce a creat si mentine universul este aceeasi cu forta vietii ce curge prin centrii corpului uman. O lectura zice ca “forta in natura care se cheama electricitate este aceeasi forta pe care o slujiti ca Creativa or Dumnezeu in actiune.”
Auzeam un pastor vorbind, mai pe larg la tv, despre cazul profetului Iona, cum acesta, ca evreu, n-a vrut la inceput sa se duca la Ninive(Irakul de astazi) sa le spuna ca orasul va fi distrus daca nu se intorc de la caile lor violente. Dupa ce l-a prins furtuna (la vremea aia stiau ca aceasta vine din cauza ca cineva nu a ascultat de Dumnezeu) fiind aruncat peste bord, a fost salvat in burta balenei trei zile, iar dupa ce a fost aruncat pe pamant, a trebuit sa mearga unde l-a trimis Dumnezeu.
Pastorul spunea la inceput cum Dumnezeu ne face surprize, si dadea exemplul altui pastor care a pus mana pe microfon sa predice si a fost electrocutat. Ma gandesc ca o fi criticat pe cei de la New Age care spun ca Dumnezeu e electricitate (Putere).
Interesant cu patania privind planta mare crescuta de Dumnezeu ca sa-i tina umbra, iar apoi cum a facut ca un vierme sa-l lase fara ea, sub arsita soarelui, ca sa inteleaga ca El suferea mai mult daca oamenii din Ninive ar fi fost distrusi.
Asta mi-a amintit ca am auzit luna trecuta cand s-au intors locuitorii oraselor din Texas, dupa hurricane Ike, cum se plangeau ca nu era electricitate si trebuiau sa lucreze fara aer conditionat, la temperaturi de peste 90 grade F.
In engleza spuneau ca nu au POWER (PUTERE). Stim ca Iisus, atunci cand a fost atins de femeia ce avea pierdere de sange, a spus ca a simtit cum Putere s-a dus de la El. In alta versiune a Bibliei, in engleza, este tradus “Virtute”. Deci, VIRTUTE = PUTERE = ELECTRICITATE.
Tot Iisus a zis ca inainte de sfarsitul timpului (sau erei) si venirea Lui, va fi tot ca pe vremea lui Iona. Deci tot la Ninive, si tot cu furtuni. Numai ca acum furtunile sunt mai puternice pt ca locuitorii Irakului n-au fost bine avertizati sa treaca la Iisus si cu rozariul sa scape de distrugere.
Coincidenta face ca Ike a ajuns in Texas la 13 sept. - adica la aniversarea uneia din aparitiille Sf. Fecioare la Fatima, unde a insistat asupra rugaciunilor rozariului ca instrument de stingerea conflictelor. Deci cine foloseste arme in loc de rozariuri va suporta distrugerile furtunilor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00707 sec.