Ziua Logo
  18:54, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-17
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 67.71.158...)
2007-11-18 16:47
Englezii

tin aproape de americani.Nu dragostea , sentimentele ,relatiile de rudenii indepartate ii leaga.Bagati pana in gat in afaceri cu petrol,enlezilor le tzatzaie funduletul .Au exploatari de petrol peste tot si le este frica pentru ele.Banii ,afacerile ii tin aproape. Americanii au forta militara sa garanteze securitatea acestora. Viata devine din ce in ce mai dura pentru Marea Britanie ce evident nu mai poate face fata unui Imeriu depasit ,desuet.Recent Prim Ministrul Canadei si-a exprimat punctul de vedere in privinta independentei totale fata de Coroana.An de an ,Canada varsa Reginei sume mari de bani.Din cate stiu ,posta ,vama dau totul peste Ocean. Nu stiu cum e situatia cu australienii si neo zeelandezii, dar e clar lantul se strange.
Cat priveste sumele de bani investite de evrei in Romania ,dupa mine sunt binevenite. Un vechi proverb spune ,vai de locul din care pleaca evreii.
Ne ramane loc sub soare si noua astorlalti. Mai bine sa ai vecini bogati decat saraci.Saracii au plecat in Italia.Vai de mama lor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.