Ziua Logo
  01:17, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-11-14
om simplu (...@omnis.ro, IP: 89.40.185...)
2007-11-13 23:47
RSC Nicolaescu Vladescu Tariceanu = Crima Organizata

Programul Hipocrate, care din ele ? (Hipocrate 1.0 = furt Telepath 2000, Hipocrate Financiar, Hipocrate Lab, Hipocrate Spital, Hipocrate 2.0, Hipocrate, Ares.net, Care .net, Ambulance, etc = TOTATE bazate pe furt de tehnologie si programe de calculator de la Omnis Group).

RSC nu este o companie de soft, este o organizatie criminala, care beneficiaza de sprijinul Politiei Politice operate de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu si multi alti "grei" in vederea comiterii, protejarii si promovarii de furt de proprietate intelectuala.

RSC, Medist, Leader-Hightech, Polimed - implicate in activitati de crima organizata.

RSC vinde la spital cu 60.000 euro un program pe care in 2002 cind nu avea nici un angajat (doar un contabil angajat partial) il facea cadou la MIRA si SRI pentru 120.000 euro/bucata = 240.000 euro,

Dupa care a angajat director, un infractor pe nume Elisei Craciun care fura si distribuie impreuna cu angajati Omnis Group programele de calculator pe care Omnis Group le-a dezvoltat si inregistrat la ORDA.

Dupa doi ani de la furt (2003), programele Omnis Group sunt identificate "in TOTALITATE" (fara o linie de cod modificata) conform raportului de expertiza ORDA, pe siteul RSC.

Asta si acum e tot ce este functional din sistemul dezvoltat de un grup de infractori.

Omnis Group este acuzata de calomnie, in timp ce RSC beneficiaza de un "serviciu complet" din partea MIRA si SRI = distrugere si ticluire de probe, manipulare de registre de inscriere ORDA, tergiversari si obstructionari, falsificari de probe si adevaruri facute de procurorul mafiot Nicoleta Bulgaru in complicitate cu anchetatorii.

In tot acest timp (incepind din Noembrie 2004), avind in vedere probele existente la dosar, in loc ca infractorii sa fie judecati si trimisi la pushcarie, ei sunt promovati (doar de asta a fost numit Nicolaescu ministru sanatatii) folosind acelesi practici infractionare (licitatii aranjate, presiuni si amenintari).

RSC este un STUDIU DE CAZ in Crima Organizata la cel mai inalt nivel in Stat.

Spre edificare cititi articolele aparute in Ziua si vizitati siteul www.sanseegale.ro


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00612 sec.