Ziua Logo
  21:48, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-11-06
arthur din bucuresti (...@mymail.ro, IP: 80.86.116...)
2007-11-06 12:01
Puterea poporului!

Un lucru nu il inteleg din sustinerea brusca si vehementa a acestui tip de vot de catre Basescu: care este de fapt smecheria? De unde vor gasi PD+ PLD cca. 230 candidati (cca. 40% din locuri in parlament) integrii,destepti si profesionisti ca sa ii inlocuiasca pe coruptii de azi ? Pe ce se bazeaza ca pe plan local candidatii lor vor invinge contracandidatii PSD si PNL? S-au s-a facut o intelegere de sprijin reciproc cu Geoana pentru un FSN basescian?
Toata cariera lui politica s-a bazat pe smecherii care au prins la public ,pe un fond de lipsa cvasi-totala de realizari concrete ( in slujba cetateanului asa cum ii place sa spuna!):
-cand era ministrul lui Roman s-a dat ascuns si la mineriada din'90 si la cea din '91 desi a condus operatiunile din umbra
- cand si-a dat spectaculos demisia din parlament in '96 mai erau cca. 6 luni pana la alegeri si deja cinstitii judecatori si procurori simteau ca PDSR-ul lui Iliescu va pierde si nu au facut nimic (deci nici-un risc!)
- in cabinetul Ciorbea a fost sabotorul sef . A intrai in istorie cu lipsa de viziune in privinta autostrazilor care ne-a dat inapoi minim 4 ani si cu placardele cu "banii dvs. " in dreptul gropilor din sosele
- a ajuns primar tot printr-o pacaleala a electoratului. In pen-ultima zi de campanie a lansat minciuna cu Chirita ca jefuitor la FNI ,asta nu a mai apucat sa se apere si a pierdut la cca. un procent locul 2. Apoi a intervenit votul negativ impotriva PSD si a castiagat ( nu cu farmecul lui personal caci in 2000 nu erau atati manelisti votanti!). Ca a mintit este dovedit prin faptul caci Chirita a intrat in PD si a candidat ca pedist pt. primaria sect.5 ,iar acum este candidat pentru PE!Deci nu a fost ticalos hot sau este rasplatit pentru lipsa lui de aparare!
- tot mandatul nu a facut nimic concret dand vina pe CM desi in primii 2 ani a avut chiar sprijin de la Nastase. Cand a vazut ca ar trebui sa-si dea semisia din fruntea PD asa cum a promis daca nu aduce partidul in 2 ani la 20% a inceput sa se victimizeze ca nu este lasat sa lucreze. De altfel pentru proiectele megalomanice si fara utilitate pe care le lansa era normal sa nu primeasca accordul consilierilor pentru ca nu avea finantare si ducea la un grad de indatorare insuportabil in conditiile in care nu aveam cresterea economica de acum( si acum se ingrijoreaza de finantarea cresterii pensiilor desi finantarea este corect justificata!).
- a fost reales si cu ajutorul PNL pe fondul unei candidaturi slabe a lui Geoana.Probabil ca Oprescu ar fi avut mai multe sanse daca l-ar fi atacat cu lucruri concrete.
- i-a pacalit inca o data pe alegatori cand l-a inlocuit pe Stolojan vazand ca acesta nu reuseste sa-l depaseasaca pe Nastase la intentia de vot. Ramane inca neclar modul in care a crescut numarul voturilor lui in cca.2 ore si lipsa de actiune dupa alegeri in privinta "furtului de voturi" !
- a fost obligat sa-l numeasca pe Tariceanu PM pentru ca liberalii i-au adus cele mai multe voturi. Cand s-a vazut la carma in incercat sa-l incalece pe PM iar cand a vazut ca nu se lasa l-a atacat cu anticipatele ca sa poata sa-l schimbe cu unul mai supus sau chiar cu un pedist ( nu-i pasa lui de angajamente!)
- in toata activitatea lui politica nu a urmarit decat obtinerea puterii personale si pentru acesta incearca sa construiasca partidul pezidential. Si in momentul de fata singurii care ii mai rezista sunt PNL si Tariceanu!
Si uite asa cu populismul lui vom ajunge Ucraina 2 dar in UE nu prea tine! .
PS
Cea mai mare jena imi e ca si eu l-am votat de 3 ori,fara entuziasm dar totusi..! Nu o sa mai fie cazul!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00708 sec.