Ziua Logo
  08:56, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-09-19
Hantzy (...@yahoo.com, IP: 91.89.135...)
2008-09-19 08:05
Gand la gand cu bucurie ...

... nu voi nici io sa-i vaz in parliament pe niciunul, dar absolut niciunul dintre cei enumerati. Io sunt insa si mai rau ca RCP si nu voi sa-i vaz nici pe Berceanu, nici pe Nicolicea, pe Andon aproape sigur n-o sa-l vad, pe Paunescu nici atat, nici pe Preda, nici pe Nicolai Norica, poate pe nepoata ei, nici pe Prigonitorul Prigoana, nici pe Videanu, nici pe Murgeanu, de asimetric nici nu mai vorbesc, nici de odraslele-i , Boureanu sa-si vada de pelinela lui, iar Antonescu sa faca spume la televizor, de partea cealalta a ecranului decat pana acum.
Am uitat pe cineva? Desigur, pe Meir, pe Stolojan, pe Flutur si pe Stejarel de la Suceava, cel cu sase voturi, ,... cica ar fi redevenit politician.
Nici de Guse sau Ghise nu mai vreau sa aud, de Sandru poate da, dar sigur nu de barbu sau macovei, de Olteanu sau Buruiana, de Avramescu sau Frunda, de inca multi. Ii prefer pe Dida si Florin lui Dolanescu, si cel mare si cel polutionat!

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-09-19 10:29
E stai sa vezi ce n-ai vazut ...

Daca aruncam o privire asupra calitatii parlementarilor romani , dar nu numai , in generel asupra alesilor am putea zice , de la revulutie incoace , este lesne de constatat ca , calitatea acestora a scazut de la un ciclu electoral la altul .
Tare a imboldeste gindul ca in curind o sa ne procopsim cu un parlement si mai si ...

PS

Zic in curind , da nu-s chiar asa de sigur . Vaz ca se depun eforturi sustinute de catre pedei si aleatii peremei de "plimbare" a alegerilor mai spre primavara asa ..., n'asa ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00555 sec.