Ziua Logo
  21:50, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-26
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2007-10-26 17:01
Ar fi ilogica atacarea unei tari ca Romania

Majoritatea populatiei nu este de acord cu implicarea Romaniei in razboaiele duse de americani, pentru ocuparea unor tari bogate in petrol, sau din alte motive. Noi stim (presupun ca stiu si sefii Iranului) ca cei care se afla acum la putere (presedinte + parlamentari) sunt niste lingai si profitori, care-i pupa in fund pe americani, doar din interes. Si americanii cunosc problema si ii trateaza ca atare. Presupun ca nu au prea multa incredere in ei, pentru nu este normal sa te bazezi pe talhari si jigodii. Astia sunt in stare sa tradeze pe oricine, la nevoie si sa se alieze cu cel mai tare in momentul respectiv. Ei nu cred in nimic si isi urmaresc doar propriile interese. Basescu este cu "licuricii" numai ca sa-l faca scapat de furturile din afacerea cu flota (de care toata lumea este convinsa, dar nu se dau date concrete de catre procurori).
Normal ar fi ca in cazul in care Iranul atacat, chiar de pe teritoriul unor colonii cum este Romania, iranienii sa-i trosneasca numai pe americani si pe evrei (care stau la baza multor scandaluri).
Un atac asupra unei tari ca Romania, care participa sau faciliteaza actiunea americanilor, fara sa profite in vreun fel, ar fi cea mai proasta solutie. Si-ar antagoniza populatia tarii respective, din cauza victimelor nevinovate si ar intari pozitia lingailor de la putere.
Iranienii, daca sunt baieti destepti, se vor concentra asupra celor care stau la baza atacului.
Totusi, arabii sunt cam tampiti si este posibil ca la necaz sa actioneze ilogic si sa dea cu bombe in toti.
Am tras concluzia asta, dupa ce l-am vazut pe Sadam Husein luand ostatici (scut uman) din toate natiile (femei si copii japonezi, francezi, etc) inainte de a fi bombardati de americani. Imaginile televizate in toata lumea au fost in defavoarea lor.
Nu-i inteleg pe arabi nici cand pun bombe si doboara avioane, omorand neselectiv oameni din diverse tari. Isi fac singuri rau, aparand intr-o postura de fanatici sangerosi.
Daca au o problema cu evreii si americanii care ii sustin, sa se bata cu aia. Nici macar civilii americani sau evrei nu sunt vinovati de de ce se intampla acolo, ca sa plateasca cu viata. De vina sunt bogatanii care nu se mai satura de bani si politicienii. Pe ei sa-i aiba in vizor, daca vor sa faca o treaba cu cap.

Pinkie din Franta (...@voila.fr, IP: 90.35.141...)
2007-10-26 18:07
Re: Eshti poet de tot, bhey, nene ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00673 sec.