Ziua Logo
  Nr. 4717 de sambata, 19 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-19
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-12-18 22:30
Intram in rindul lumii ! Avem un guvern ... brici ! ... si pe Nutzi cu decolteul maaaaare !

Hai, nu va mai smiorcaiti. Avem un guvern brici si competent. Boc stie sa dea cu coasa si s-o stearga cu iarba (ie de-al nostru, bai !), Videanu (cel care a descoperit proverbul : ,,va aflati intr-o maxima eroare" !), Blaga cel mai acceptat dintre neacceptati, Berceanu, baiatul de mingi al partidului, ... O sa fie bine ... pina spre 1 februarie. P'-orma ? ... Vom avea revulutii !

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 71.174.86...)
2009-12-19 04:41
Re: Intram in rindul lumii ! Avem un guvern ... brici ! ... si pe Nutzi cu decolteul maaaaare !

La 2009-12-18 22:30:25, CALUGARU a scris:

> Hai, nu va mai smiorcaiti. Avem un guvern brici si competent. Boc stie
> sa dea cu coasa si s-o stearga cu iarba (ie de-al nostru, bai !),
> Videanu (cel care a descoperit proverbul : ,,va aflati intr-o maxima
> eroare" !), Blaga cel mai acceptat dintre neacceptati, Berceanu,
> baiatul de mingi al partidului, ... O sa fie bine ... pina spre 1
> februarie. P'-orma ? ... Vom avea revulutii !
>
Ai dreptate Calugare, hai sa intram si noi in randul lumii civilizate!
Suntem mult ramasi in urma spiritual si neavand suficiente cunostinte despre raportul dintre spirit- minte- corp nu putem SA ne transformam viata si societatea asa cum am dori. De-aia nici utilajele de dezapezire nu functioneaza ca-n occident, nu mai vorbim ca AR fi posibil SA facem ca precipitatiile SA nu fie asa abundente, ci tocmai cat trebuie.
Si asta are legatura cu Apocalipsa, care inseamna Revelatii, ca peste tot vin tot felul de calamitati pana invatam SA infaptuim Planul lui Dumnezeu pt ca SA realizam Paradisul sau Imparatia Lui, cand pomii vor da roade in fiecare luna, iar frunzele vor fi folosite la vindecarea bolnavilor.
Dimineata am avut si eu revelatia ca inainte de-a veni Sf. Mark cu urciorul plin cu apa si Conul Abundentei, VA trebui SA vina Sf. Corneliu SA faca putina ordine ca lumea SA studieze Biblia, SA mediteze si SA se roage pana se vor transforma in oameni pasnici si ascultatori de Sf. Spirit.
Inainte de RMII a incercat Corneliu Codreanu SA faca societatea lui Cristos, DAR a luat-o prea in forta si n-a stiut SA convinga lumea de avantajele trecerii la Noua Era a Varsasatorului.
Nu-i vorba ca aceasta urma SA vina abia dupa anul 2000, cand noua echipa deja s-a prezentat dupa Planul lui Dumnezeu. Printul Paul formase Partidul Reconcilierii Nationale, iar Corneliu Vadim Tudor era SA castige alegerile, DAR a fost fentat pt ca unii nu l-au recunoscut – asa cum zicea Iisus cu 2000 de ani inainte ca trebuia SA vina Ilie si a venit ca Ioan Botezatorul, DAR nu l-au recunoscut si au facut ce-au vrut cu el.
Acesta fiind planul divin SA fim siguri ca daca ei ar fi venit la conducere n-ar mai fi avut loc atacul de la WTC si nici razboaiele ulterioare. Asta pt ca romanii s-ar fi transformat spiritual (crestinism + religia aplicata din lecturile lui Cayce, si Rozariul pe care l-ar fi recomandat Printul Paul caci e nascut la o data de aparitie a Maicii Domnului la Fatima si a trait in Portugalia – unde Regele Carol a fost nevoit SA se refugieze pt ca n-a stiut SA sprijine societatea crestina), astfel ca AR fi constituit un model pt tarile din jur si chiar tarile arabe.
Riscul este ca daca nu se indreapta lucrurile SA apara un nou Adolf (Lup) zeu al razboiului si SA aprinda intreaga lume, exact cum s-a intamplat in trecut pt ca L-au refuzat pe Cristos SA conduca asupra oamenilor.
Numele crestine sunt importante caci fiecare are un anumit rol de implinit. Sf. Corneliu era conducator de osti in armata de ocupatie romana, insa fiind un om cu credinta in Dumnezeu si simpatizand cu evreii construise un templu si dupa cateva zile de post si rugaciune i-a aparut ingerul de i-a spus SA trimita intr-un anume loc sa-l aduca pe Petru pt a se crestina. Deci Corneliu a fost primul pagan crestinat si e precum un conducator de armata, DAR unul mai bland (de fapt acum e om de litere), iar cine nu-l vrea SA fie sigur ca vor avea parte de unul mai rau chair daca pare mai simpatic nu reuseste decat SA invrajbeasca.
Si pt ca vorbeam de cat de avansati spiritual sunt altii, m- a uimit cum numai ce am citit cateva pasaje oferite gratis din programul Quantum Jumping au putut sa-mi deschida mintea SA inteleg cateva lucruri importante.
Citind astazi cum zice ca in Hawai a intalnit un “Kahuna Master” si in limba hawaiana huna inseamna secret, adica ceva stiut de foarte putini, am inteles ca tot asa trebuie SA fi fost si cand Dumnezeu i-a spus lui Abra ca de atunci se va numi Abra ham, iar sotia lui Sarai, se va numi Sarah. Auzisem de la un pastor la tv ca litera H in ebraica inseamna Sf. Spirit, deci le-a dat o stiinta pe care n-o aveau altii si de-aia au acumultat bogatii si Sarah a nascut copil la 90 de ani. Ma intrebam si inainte cum de a fost luata de sotie pe cand avea 65 de ani, de catre Faraon, crezand ca e sora lui Abraham, iar la 90 de ani, de catre un alt rege. Se vede ca avea stiinta de intinerire. La ei deja se mai redusese durata vietii caci Sarah a trait parca 127 de ani, iar Abraham ceva mai mult, in timp ce inaintasii ajungeau la varste matusalemice.
O astfel de stiinta secreta se vede ca posedau si cei din dinastia Han de au unificat China si au dezvoltat o cultura infloritoare. Tot asa si Gingis Han de a reusit SA cucereasca atatea teritorii; han fiind titlu de noblete in tarile musulmane.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Minus 20 de grade luni noapte (3740 afisari)
 Vot de incredere pentru Prostanac, bucurie deplina pentru Player Imparat (3047 afisari)
 Mai avem structura anti-KGB/FSB, domnule Traian Basescu? (2695 afisari)
 Ezotericul lui Basescu (2568 afisari)
 Cel mai iubit fiu al poporului (2259 afisari)
 Lady GaGa, complet goala in bratele lui Kanye West (FOTO) (4595 afisari)
 Pretentie maghiara aplaudata frenetic de secui la Targu Mures: ''Independenta totala a Transilvaniei sau alipirea de Ungaria!'' (4386 afisari)
 Botezatu: Monica Columbeanu a negociat reangajarea soferului Voicu in dormitor! (VIDEO) (3751 afisari)
 Brittany Murphy prezenta simptome specifice gripei, in momentul mortii  (2964 afisari)
 Monica Columbeanu, exploatata sexual de un proxenet bacauan care isi ameninta victimele cu batai crunte (2795 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00812 sec.