Ziua Logo
  Nr. 4711 de vineri, 11 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-11
Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-12-11 20:00
A aparut o noua meserie

aceea de "intelectual public". Imi este insa foarte teama sa ma "inclin" cu unul ca patapievici reprezentant.
La cata "logica" are tovarasul patapix nu ma mira ca are doar "fantasme" mai nou cu oameni politici dupa ce a avut cu cultura (care in cazul sau este doar "cultura care este") si cu "gaozul"(cuvant prezidential deci permis) nevestei lui dali.

Postul ocupat cu "patos" de "tribunul national" (tovarasul vadim) este ocupat azi de unul cu aceeasi "apetenta" culturala pt "pupat poala conducatorului". In dex noua denumire de "intelectual public" va fi sinonima cu cea de "vadim" sau de "tribun".

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-12-11 20:13
bla-bla-bla-uri, umbrita ! Tu nu ai cum sa jungi la degetul mic al lui Pata !

Poate ca ai noroc sa-i ajungi lui roxi !, dar lui Pata ?, sa avem rezerve ! Ce naiba ? Crezi ca-i poti lua titlul de intelectual inapoi lui Pata, doar pentru ca a spus un adevar ? E de vina Pata ca Gioana i-o da in gura secretarei lui ?, si cineva i-au filmat ? Hai sa fim seriosi ! Acelasi Prostanac ne vorbea despre moralitate si dadea flori la nevestele altora !, pe cind, el cam umbla cu ,,trabucurile" la secretare ! Sper ca in curind o s-o vedem pe Mihaela, nevasta-sa, pe la tribunal cu divortul; asta daca mai are si ea ceva onoare in ea !

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-12-11 20:32
Re: calugaras

trebuie sa-ti iasa din cap ca as dori vreodata sa ajung chiar si la "nivelul" "degetului" lui patapix. Nu asta este menirea mea. Insa dta poti face cariera in stilul lui patapievici. Cu "oralul". Hai "fugi de aici" si nu mi te mai "incurca printre picioare" ca "lumina" vine de la "licuriciul" patapieviciului nu de la mine.

PS. Titlul de "intelectual" nu se "ia" se "castiga" si se "mentine" iar el demonstreaza "cultura" prin care "educatia" este "piatra filozofala". Eu inteleg ca ai avut o viata amara dar te asigur ca nu e "generala" la toata lumea. Eu am avut noroc. Nu ma intereseaza ce face nici mihaela si nici roxi cu atat mai putin dta. O sa rad de "falsii vostrii idoli" de cate ori o sa am ocazia. cu patapix e simplu el imi da adeseori ocazia.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-12-11 20:41
Re: calugaras

La 2009-12-11 20:32:05, Shadow a scris:

Mai, umbrita, avansezi niste copilarii cu ,,Eu inteleg ca ai avut o viata amara" si p... mea ! esti fraier daca crezi asa ceva. Tu nu facinimic altceva decit sa-ti autoagiti adrenalina si sa te scremi cit se poate de mult ca sa-mi raspunzi ceva-ceva si sa nu lasi ,,subectu'" in aer. Metehne de bunicutz !

Problema ta si a mea este ca noi nici macar nu existam pe lumea asta, iar ei ?, ei sunt valori si persoane publice, ceea ce noi nu vom ajunge niciodata. E usor sa-i injuram, sai porcim cu ,,pix"uri si alte zmekerii de Ferentari. Problema nu este a lor ci a noastra. Noi raminem cu pixul si-l sugem de nervi ! Hai s-o vedem p'-a dreapta !

L-ai facut albie de porci pe Pata ! A fost usor ! E ? Si ce-ai obtinut ? Crezi ca va auzi vreodata Pata ce-ai zis tu ? Never for ever ! So ? Hai sa trecem pe ... femei, taticu ! Ne alegem cu chestii mai misto si mai aproape cu ce ne intereseaza pe noi, berbantii ! Ca chiar asa ! ce vrem noi, berbantii ? ... Pai cum adica ce vrem ? Vrem femei, bre, 'r-ar mama lor a dracului de pudice ca nu se lasa ... vorba aia ... cu una cu doua ! Uite la Sehe ! Sta si ne ceteste si nu vrea s-asculte de ,,mincarimile" care-i vin de dedesubtul ,,Ecuatorului" ! :-))))


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Patapievici despre caseta cu Geoana "primind un sex oral" (9684 afisari)
 Europenii il felicita, rusii il injura (6911 afisari)
 Balonul pensiilor de stat va exploda (4427 afisari)
 Vangheliade de strada (2236 afisari)
 Viata de dupa 6 decembrie (1879 afisari)
 De la "Dansez pentru tine", direct in pat. Afla numele concurentilor care s-au cuplat in concurs! (4452 afisari)
 UPDATE 14:50 Curtea Constitutionala a decis renumararea voturilor nule (2314 afisari)
 A lesinat... in direct! (VIDEO) (2260 afisari)
 Sex oral cu o fetita de patru ani! "Am cedat avansurilor ei", a declarat pedofilul! - VIDEO (2078 afisari)
 General FSB: Cadavrul lui Hitler a fost incinerat in 1970 la ordinul directorului KGB (1769 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00615 sec.