Ziua Logo
  Nr. 4704 de joi, 3 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-12-03
Nicolescu (...@yahoo.com, IP: 93.122.135...)
2009-12-03 20:13
Catre Redactie: Corectati "SI NU" in loc de "SAU", ca sa inteleaga Teza si HU HU CIU-handrii!

Nu numai incalcarea Principiilor este problema, care se rezolva prin (auto)excludere, ci impertinenta negocietii lor in numele PNTCD, sub sigla PNTCD!
Nu va mai bagati voi, umbrelor din Frantza si analistii de cariera din clasa grobienilor in deslusirea unei Teze care apartine Seniorului! Nu fac apel la dreptul meu de taranist cu carnetul nr. 1007 si adeziunea nr. 7, inca din seara zilei de 22 decembrie 1989! Dar nu permit ca pe sacrificiile neamului meu (bunicul mort in ancheta, fratele lui mort in puscarie, la Canal, bunicul sotiei fost prefect de PNT, impuscat de comunisti pe 31 decembrie 1947 pe scarile Prefecturii) sa-mi dati dumneavoastra lectii de moralitate! Nu numai pentru ca am fost in categoria celor cu dosar de "origine nesanatoasa" , ci, mai ales pentru a-mi pastra demnitatea, am refuzat colaborarea "tehnica" cu Securitatea, unde am facut si armata la TR, fara voia mea. La convocarea de dupa facultate am dat de grupul "fizicienilor", care a avut un regim suspect de permisivitate! Ce pot sa va mai spun, voua net-judecatorilor: ca am fost de 2 ori presedinte la OT a PNTCD pe judet, ca sunt membru permanent al PNTCD din 1989 incoace, fara "intreruperi", ca am sprijinit veteranii PNTCD si detinutii politici, ca am dotat sistematic sediile de partid cu echipamente de logistica, fara nicio pretentie de candidatura sau numire pe undeva! Sunt in departamentul de programe al unei organizatii judetene si nu am auzit de jocuri de maiestrii politice cu PSD! Sa va vorbesc de Principiile PNTCD, de Doctrina lui autentica? Cui, voua, celor rataciti in marea rosie de sorginte comunista? Intrebati-va parintii sau profesorii pe care ii considerati mai luminati, cine este pe calea cea buna? Eu sau Voi? Cine este un adevarat taranist? Eu sau altii pe care-i cunoasteti din figuri prostesti? Sunt mandru ca am fost si sunt taranist! Adevarat taranist! Chiar daca voi ajunge ultimul taranist! Cei pe care ii vedeti dv. sunt taranistii de parada, care au avut tupeul sa apara in Piata Operei intr-o zi de sarbatoare, la 20 de ani de la revolutie, cu 3 paiatze "de ocazie"! Relatia de respect, ca amfitrion, era una, dar colaborarea contractuala sub sigla PSD dovedeste nu numai nesimtire, ci si Tradare.
Aveti dreptate la partea cu unicameralul! Nici eu si nici familia mea nu a votat unicameralul! Dar, pentru reducerea numarului de parlamentari, am votat!
Nu am legatura cu Milutz, presedintele cu stampila. Nici nu-l cunosc! Dar, vad ca a stiut sa respecte decizia PPE si CDE, ceea ce altii, cu pretentii, nu!
De ce? Pentru ca nu au stiut niciodata, la fel ca dv, care este Diferenta dintre un OM POLITIC si politician ordinar!
In rest, ne-auzim pe la <manmihcop@yahoo.com>, daca mai avem timp!
Retineti: Nu dv. sunteti subiectul si tinta interventiilor mele! Nici nu vreau sa va directionez sau sa va schimb orientarea dv. politica! Ci d-l, de-acum pretins taranist, HU HU CIU - handu !
Ati vazut si dumneavoastra cum articolul postat de redactia Ziua a avut, INTENTIONAT, o greseala la Teza Seniorului. In loc de SI NU au pus SAU, acesta este motivul prost-intelegerii dv.! Imi pare rau ca ati depus efort si timp sa cercetatii cu analize de continut relativ pertinente. Dar nu imi dati mie sfaturi si orientari spre cei 3 - 4 care au speriat Vestul!


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tun la malul apei (3699 afisari)
 Vanzarea intre rude se poate face la orice pret (2362 afisari)
 Inapoi la lectiile lui Lenin, Stalin si Trotki (2211 afisari)
 Teroare chinezeasca in Colentina (1776 afisari)
 Doi boschetari vor mosteni patru miliarde de euro (1700 afisari)
 LIVE: Dezbaterea Basescu - Geoana, minut cu minut (4540 afisari)
 CCSB: Geoana - 54%, Basescu - 46% in turul doi al prezidentialelor (2713 afisari)
 Picioarele unei femei iti spun daca te place sau nu (2416 afisari)
 S-a zbantuit pana s-a dezbracat: Cu sanul pe afara, in direct, in timpul unui dans latino! (VEZI VIDEO) (2388 afisari)
 Abuzat de profesoara de religie, un elev de 15 ani isi povesteste drama (2090 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.