Ziua Logo
  Nr. 4703 de miercuri, 2 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-02
Nicolescu (...@yahoo.com, IP: 93.122.193...)
2009-12-02 04:21
UNDE VA SUNT PRINCIPIILE TARANISTE, domnule CIUHANDU ?

"PRINCIPIILE NU SE NEGOCIAZA. A-TI RESPECTA PRINCIPIILE ESTE O CONDITIE SINE QUA NON A CELUI CARE VREA SA DEVINA UN OM POLITIC SI NU UN POLITICIAN !" - Corneliu Coposu - marele Senior al PNTCD.
INTELEGETI acum in ce consta DIFERENTA ? Cum va permiteti sa va bateti joc de sacrificiile taranistilor care s-au opus comunismului? Cum de ati uitat de cei peste un milion de ani efectiv executati de taranisti in inchisorile comunistei? Cum de v-ati permis sa va bateti joc de DEMNITATEA PNTCD? Nu aveti ce cauta in gasca unor mizerabili politici de sorginte comunista! Ar fi trebuit sa intelegeti ca minciuna si tupeul fac parte din arsenalul lor politic! ... Mai aveti ceva timp in care sper sa va luminati si sa va lepadati de jocurile lor politice murdare, de sorginte comunista! VA ROG SA VA CERCETATI INIMA SI CONSTIINTA SI SA VA REVIZUITI ATITUDINEA nu numai fata de PNTCD, cat, mai ales, fata de timisorenii care v-au ales cu atata incredere! Daca nu, atunci va promit ca pe data de 17 decembrie vin special la Timisoara ca sa va cer insigna galbena, cu ochiul, a PNTCD, pentru ca nu o mai meritati. M-ati jignit destul purtand-o la rever, pe 1 Decembrie! Deschideti bine ochii si nu va mai luati dupa "Realitatea" lui Voiculescu-Vantu-Patriciu. Ce o sa faceti daca va castiga presedintia cel care a avut curajul sa CONDAMNE COMUNISMUL in Parlamentul Romaniei, in tropaiturile si urletele celor cu care astazi v-ati infratit contractual? Nu-mi ramane decat sa va mai spun ca PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT! PNTCD-ul nu mai sunteti Dumneavoastra! Va asigur ca PNTCD exista si fara Dumneavoastra! Cu regret, ing. Nicolescu S. - Manist
{ Nota: Daca aveti Raspuns, poate ma "luminati" si pe mine, d-le "strateg politic", dar nu intr-o lumina rosie! Despre LINIA politica a PNTCD-ului nu mai are rost sa discut ceva cu Dv.! O cunoasteti, dar ati tradat-o! -Cu mare nerusinare!- Macar atat sa retineti de la mine, chiar daca sunt "ultimul taranist:": Virtutea PNTCD consta, in primul rand, in PRINCIPII! "Fara Principii nu exista nici Viziune si nici Istorie, ci Blestem!" - Intelegeti ceva din toate aceastea? } <manmihcop@yahoo.com>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invingatorul (4517 afisari)
 A disparut Elena Udrea! (2995 afisari)
 Miting anti-PSD in Piata Operei (2296 afisari)
 Geoana - 54%, Basescu - 46% (1929 afisari)
 Partenerii de la Timisoara (1877 afisari)
 Toti barbatii se uita la filme XXX, potrivit unui studiu recent (6566 afisari)
 Basescu explica de ce nu a dat mana cu Iliescu si Constantinescu, de 1 Decembrie (3966 afisari)
 A ajuns cu sanii pe afara, la o emisiune pentru copii (VIDEO) (3783 afisari)
 LIVE Presedintele Basescu a ras, a citit avizul Institutului de Expertize Criminalistice, s-a emotionat si a plecat: Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu! (3351 afisari)
 Sotul unei israelience injunghiate de un palestinian a trecut de cateva ori cu masina peste agresor (ATENTIE IMAGINI SOCANTE!) (2533 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00577 sec.