Ziua Logo
  Nr. 4703 de miercuri, 2 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-02
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.99...)
2009-12-02 04:03
PNL-ul de azi in nici un caz nu este un partid liberal !!

Ca si toate celelalte partide, a fost highjacked de ciuma rosie a pcr-ului care s-a rupt in bucatele, fiecare bucatica luindu-si un nume FALS !!
Mineriada asta a urmarit, sa faca sa dispara orice nucleu adevarat ,de politica anticomunista. Au descins la locuintele lui Ion Ratiu si Coposu cu intentia clara de a distruge si intimida ori ce incercare de incropire a unor partide cu adevarat necomuniste. A aparut pe post de JAVRA reconciliatoare Roman ,care chipurile ia salvat pe acestia de la linshajul organizat de bandele de securisti de sub ordinea BANDITULUI Iliescu !!
Acesta ,dupa ravagiile de violenta si intimidare practicate de acestia timp de 3 zile ,cand, DECE ? nici un politist, sau alta forta de ordine ,nu i-a impiedecat pe acesta fiare securiste-sangeroase, sa execute cu sange rece ,sute de CRIME !! Iar CANALIA de auto ales Iliescu sa multumeasca ???sa multumeasca ? DECE ? ca trupele de shok securiste, imbracate in mineri
au dezlantuit acel infern de teroare ??? Si ca acest CRIMINAL pe nume ILICI Iliescu inca nu e pedepsit ? Daca ar fi inteligent si independent Geoana l-ar pune pe iliescu sa DISPARA ! sa PLECE !! Oriunde ! sa nu apara nicaeri toata aceasta campanie electorala ! Dar geoana nu este nici destept si mai ales NICI INDEPENDENT ! Geoana este marioneta lui Iliescu.
PSD-ul este condus din umbra de ILIESCU !!! Si setea de putere a lui Iliescu nu poate fi potolita de NIMIC ! Pe acest individ maleific numai moartea il va potoli. Intre timp Hotia aranjata pentru alegeri de PSD este perversa si murdara.
Cei ce au iesit in strada nu au mai putut RABDA ,. Multi au rude ucise sau disparute de catre amicul de jocuri a lui iliescu insushi ceausescu.
Ai acuza pe acestia este la fel de criminal ca si cei care i-au impuscat pe cei din dec 1989 !
R O M A N I !!! Votati contra acestor criminali. Nu lipsiti la vot.

Votati BASESCU !!
Nu lasat criminalii sa acapareze puterea din nou.
Actualul pnl este o anexa a psd-ului. nu va lasati mintiti.Nu au nici decenta sa abandoneze culoarea rosie comunista. Chiar sunteti ORBI ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invingatorul (4517 afisari)
 A disparut Elena Udrea! (2995 afisari)
 Miting anti-PSD in Piata Operei (2296 afisari)
 Geoana - 54%, Basescu - 46% (1929 afisari)
 Partenerii de la Timisoara (1877 afisari)
 Toti barbatii se uita la filme XXX, potrivit unui studiu recent (6566 afisari)
 Basescu explica de ce nu a dat mana cu Iliescu si Constantinescu, de 1 Decembrie (3966 afisari)
 A ajuns cu sanii pe afara, la o emisiune pentru copii (VIDEO) (3783 afisari)
 LIVE Presedintele Basescu a ras, a citit avizul Institutului de Expertize Criminalistice, s-a emotionat si a plecat: Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu! (3351 afisari)
 Sotul unei israelience injunghiate de un palestinian a trecut de cateva ori cu masina peste agresor (ATENTIE IMAGINI SOCANTE!) (2533 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00667 sec.