Ziua Logo
  Nr. 4702 de sambata, 28 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-28
Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-11-27 21:24
Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea

Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea

Nimic nu este mai adevarat decat vocea constiintei.Chiar si a oligarhilor si a celor care ii slujesc,pentru ca oricand de la masa stapanului mai scapa firimituri.Si metromaidanezii le adulmeca si le vor culege.

Undeva in Bucuresti,la o firma de mogul a avut loc o intrunire,secreta,linistita,exact ceea ce propun ei azi poporului,liniste si pace pentru ca doar asa,cum vom vedea mai jos vor putea lucra,as zice haiducui,blanda Romanie mioritiva.

Exista totusi in Romania si constiinte,chiar daca azi acestea sunt agresate si silite sa taca.
Iata,preluat din ziarul CURENTUL o informatie cutremuratoare,scrisa de o constiinta romaneasca necunoscuta,banuita,dar in stilul unui serviciu de informatii calificat
(http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html si http://alexaionescu.wordpress.com/2009/11/26/pretul-marii-tradari-nationale/ )

Textul informatiei
Propunerea de valorificare nu intra in atributiile noastre. Informatia cuprinde sumarul discutiilor purtate de catre cei vizati pe teme de interes economic cu referire la repere industriale aflate in atentia Diviziei noastre. Segmentele principale extrase din contextul dialogului sunt cuprinse in nota rezumativa de mai jos. La mapa info. se gasesc in amanunt restul datelor.
Cadrul general al discutiei a reliefat aspectele campaniei electorale si mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Nastase si-a exprimat parerea ca nu vor fi prezenti cei peste noua milioane de alegatori necesari validarii Referendumului propus de Traian Basescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd ca trebuie explicata populatiei lipsa de rost a acestei manevre care ar ameninta statul de drept.
Mircea Geoana a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui Adrian Nastase si sustinånd ca principala problema o reprezinta obtinerea sprijinului total al liberalilor pentru sustinerea sa in turul doi. Si-a exprimat ideea ca mesajul lui Antonescu este slab si acesta nu va reusi sa ridice partidul dar ca procentele sale conteaza desi la nivel local este posibil sa nu se ralieze unele organizatii mai ales in Ardeal.
Situatia din Ardeal este sensibila a precizat Ion Iliescu, dar Viorel se va ocupa sa compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii – el este cel mai potrivit in solidarizarea celor de la UDMR. Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locala extinsa – chiar cu includerea zonei Mures, Cluj, Oradea deoarece oricum nu vor face logistic si deficitul de imagine se va echilibra cu timpul.
Trebuie strånse råndurile si data imaginea de forta in plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian Nastase sa ia legatura cu Dinu Patriciu pentru a-l linisti cu Romgazul, unde au marsat puternic mai inainte si udemeristii. Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastra ar fi fost de folos un acord ferm pe mai multi ani cu Rusia, cu garantii serioase.
Mircea Geoana a afirmat ca are toate garantiile si ca vor fi si semnate niste protocoale cu rol informal la proxima vizita la nivel oficial. Partenerii nostri de la Moscova nu sunt convinsi ca putem asigura stabilitatea investitiei dar un regim politic consolidat ar aduce beneficii importante. Ei sunt pregatiti sa investeasca masiv si vor veni daca sunt agreati a mai intarit Mircea Geoana.
Oltchimul este o problema se vor supara multi daca il cedam lui Voiculescu, pe de alta parte nu avem de ales altfel riscam sa ne alegem cu inamicitii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Nastase iar Ion Iliescu a completat ca intelegerea ramåne intelegere si Voiculescu este un partener loial care trebuie sa ramåna alaturi de noi.
Vintu vrea si Posta si CEC-ul, a spus Mircea Geoana, nu se poate sa pierdem CEC-ul, iar Posta este oricum in mare parte sub controlul sau asa ca nu va fi o problema desi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale.
O sa-l ajutam in schimb si noi si Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are el grija sa-si acopere golul de imagine a intervenit Adrian Nastase iar Ion Iliescu a inchis aceasta parte a discutiei recomandånd concentrarea pe urmatoarele puncte legate de contextul desfasurarii planului de campanie.
Nu avem ce comenta.Aici scrie ce va lua felix,ce va lua Patriciu,cum se va orienta politica romaneasca spre Moscova,mai ales prin acapararea surselor energetice,cine sunt magicienii puterii(Iliescu,Nastase,Geoana si tot neamul lor).

Cine are urechi de auzit sa auda,cine nu sa ia de bune cele spuse,cele propagate de Antenele mogulilor.

Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-11-27 21:25
MANUAL DE CUM POT FI PROSTITI ROMANII SI CAUZA FENOMENULUI

MANUAL DE CUM POT FI PROSTITI ROMANII SI CAUZA FENOMENULUI
Absenteimul electoral,socul libertatii si necunoasterea utilizarii democratiei
Ne aflam in situatia de a putea explica dece romanii se abtin tot mai mult de la vot,dece nu-si utilizeaza oportunitatea pe vare le-o da democratia de a transforma clasa politica.
Absenteismul a fost un fenomen foarte des intalnit la alegerile PE(sub 40%) dar pentru fostele tari comuniste procentajele si mai mici de participare au in ele si alte explicatii,adesea numite de sociologi,neadaptarea la democratie,incompetenta in a utiliza democatia sau si mai bine socul libertatrii care s-a transformat intr-o adevarata alienare a cetatenilor fata de politica,fata de oportunitatile de a folosi politica si de a schimba la nevoie clasa politica.
In Romania se desfasoara un fenomen sociologic numit de catre sociologi „socul libertatii”,reprezentat printr-o “stare de turmentare” din cauza rupturii in respectarea traditiilor si avand un caracter duplicitar caracterizat prin atractia fata de mediul prezent si nostalgia schimbarii mediului din care s-a plecat.
Este vorba,de o dubitatie intre dorinta de a se adapta dar si frica de a-si pierde identitatea si de a nu mai putea juca rolul social invatat anterior.

Din acest punct de vedere trebue da fim toleranti cu asa zisa categorie a nostalgicilor sinceri,indivizi care traiesc in trecut,un trecut la care erau perfect adaptati.Aici rolul tineretului ar trebui sa joace un rol pozitiv in timp ce la noi tinerii nu prea voteaza dar protesteaza ca rezultatele alegerilor exparima tocmai opiniile nostalgicilor(proveniti din mediu rural sau din patura pensionarilor).

Sentimentele ambigui traite de individ apar ca obstacole serioase in fata readaptarii, putand duce la reactii depresive importante,inclusuv la tentative de sinucidere.

Se pot declansa,de asemenea tulburari de comportament cu agresivitate,ura,acte delictuale, revendicativitate etc,adica tocmai ceea ce gasim din belsug in clasa noastra politica,unele partide(PNL) fiind total nepregatite pentru noua democratie si intrarea in Europa.
In acest context,tinerii sunt mai putin atinsi decat adultii iar femeile mai putin decat barbatii.
Frustratiile noului mediu supun individul la reactii de adaptare importante,mai ale daca este vorba de o persoana imatura si dependenta.

Aceste considerente le-am observat chiar prin studiul facut asupra postarilor la acest forum dar si pe altele.
Indivizii,practic alienati,nu stiu cui sau carui grup sa se alature,participand la campanii initiate de anumite persoane inductoare si interesate. vezi perpetua campanie antibasescu,anti PD,UDMR in care indivizi cumsecade in viata cotidiana debiteaza insulte,unii doar simple interjectii iar unii posteaza si 20 de posturi in 24 ore.

Toate acestea ne indica acel “soc al libertatii”,caci acesti indivizi au capatat libertatea dar practic nu au ce face cu ea si pentru campaniile,adesea josnice pe care le duc au impresia doar a unei oarecare consideratie.

Pe de alta parte liderii politici sau aceia care sunt la putere se pot imparti schematic in cel putin 3 categorii:
-Liderul autoritar,care ia toate deciziile,dirijeaza toate actiunile din grup,fixeaza rolurile membrilor. El este adesea iubit sau urat si este mai ales desirabil pentru vechile generatii care au trait dictatura.
-Liderul cu tendinta de "laissez faire" in care practic nu exista lider sau daca exista el da numai sfacturi atunci cand i se cer,este cel mai dorit de tineri dar care de obicei este manipulat de prietenii politici.
-In fine,un liderul democratic,care ia toate deciziile dupa ce discuta ar fi desirabil dar Romania nu a avut inca de-a-face cu un asemenea sistem de conducere,ramanand mai mult o problema de discutie. In societatea romaneasca lucrurile sunt departe de a fi asezate.
Presa contribuie din plin la desorientarea populatiei,campaniile ilogice,stirile bomba tin populatia intr-o permanenta stare de stres.
Avem experienta a 3 schimbari de regim politic,de trei presedentii si de fiecare data aceasta personalitate in scurt timp a devenit o personalitate demonizata.
In momentul de fata psihoza antibasescu a ajuns la niste cote a caror efect poate fi imprevizibil.
Minciuni,incriminari,vorbe „auzite” din vant,practic ori ce miscare a presedintelui sunt “acte aproape criminale”.
Nu trebuie sa fii simpatizantul presedintelui pentru a intui gravitatea pana la patologie a manipularii si creerii psihozei colective,a catastrofismului,urii irationale.

In ziare,pe forumuri,in societate se practica calomnia,inamicitia,destramarea solidaritatii umane.

Sa fie acesta oare “socul libertatii”,a unei libertati cu care nu ne-am obisnuit,care merge de la violenta de pe stadioane,la crime,violuri,bruscarea batranilor,femeilor,celor cu anumit handicap.

Oare asa intram noi in Europa si ce pretentii vom avea,ce fel de imagine vom avea acolo?
Cu personalitati aproape patologice ca Antonescu,gospodina Norica,Iliescu si mincinosul Geoana etc nu vom progresa pe calea democratiei ci vom mentine ambiguitatea si panica,desi legile progresului ne arata ca odata desprinsi de trecut(la noi trecutul comunist) reactiunea nu mai are sanse decat,acustice la antenele lui Felix.

Iata dece politicienii,sociologii,psihologii,alti cercetatori au datoria de a explica fenomenul alienarii romanilor fata de politica si de a propune remediile necesare.

Huhu Ciu din Sanghai (...@flash.ro, IP: 188.24.212...)
2009-11-27 22:47
''Stimate'' Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti a comunism, pe Internet???????

La 2009-11-27 21:24:19, Davidescu vasile a scris:

> Iata ce ne pregatesc metromaidanezii care cred ei,vor lua puterea
>
> Nimic nu este mai adevarat decat vocea constiintei.Chiar si a
> oligarhilor si a celor care ii slujesc,pentru ca oricand de la masa
> stapanului mai scapa firimituri.Si metromaidanezii le adulmeca si le
> vor culege.
>
> Undeva in Bucuresti,la o firma de mogul a avut loc o
> intrunire,secreta,linistita,exact ceea ce propun ei azi
> poporului,liniste si pace pentru ca doar asa,cum vom vedea mai jos
> vor putea lucra,as zice haiducui,blanda Romanie mioritiva.
>
> Exista totusi in Romania si constiinte,chiar daca azi acestea sunt
> agresate si silite sa taca.
> Iata,preluat din ziarul CURENTUL o informatie cutremuratoare,scrisa de
> o constiinta romaneasca necunoscuta,banuita,dar in stilul unui
> serviciu de informatii calificat
> (http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html
> si
> http://alexaionescu.wordpress.com/2009/11/26/pretul-marii-tradari-nationale/
> )
>
> Textul informatiei
> Propunerea de valorificare nu intra in atributiile noastre. Informatia
> cuprinde sumarul discutiilor purtate de catre cei vizati pe teme de
> interes economic cu referire la repere industriale aflate in atentia
> Diviziei noastre. Segmentele principale extrase din contextul
> dialogului sunt cuprinse in nota rezumativa de mai jos. La mapa info.
> se gasesc in amanunt restul datelor.
> Cadrul general al discutiei a reliefat aspectele campaniei electorale
> si mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Nastase
> si-a exprimat parerea ca nu vor fi prezenti cei peste noua milioane
> de alegatori necesari validarii Referendumului propus de Traian
> Basescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd
> ca trebuie explicata populatiei lipsa de rost a acestei manevre care
> ar ameninta statul de drept.
> Mircea Geoana a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui
> Adrian Nastase si sustinånd ca principala problema o reprezinta
> obtinerea sprijinului total al liberalilor pentru sustinerea sa in
> turul doi. Si-a exprimat ideea ca mesajul lui Antonescu este slab si
> acesta nu va reusi sa ridice partidul dar ca procentele sale conteaza
> desi la nivel local este posibil sa nu se ralieze unele organizatii
> mai ales in Ardeal.
> Situatia din Ardeal este sensibila a precizat Ion Iliescu, dar Viorel
> se va ocupa sa compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii
> – el este cel mai potrivit in solidarizarea celor de la UDMR.
> Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locala extinsa
> – chiar cu includerea zonei Mures, Cluj, Oradea deoarece oricum
> nu vor face logistic si deficitul de imagine se va echilibra cu
> timpul.
> Trebuie strånse råndurile si data imaginea de forta in
> plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian
> Nastase sa ia legatura cu Dinu Patriciu pentru a-l linisti cu
> Romgazul, unde au marsat puternic mai inainte si udemeristii.
> Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastra
> ar fi fost de folos un acord ferm pe mai multi ani cu Rusia, cu
> garantii serioase.
> Mircea Geoana a afirmat ca are toate garantiile si ca vor fi si
> semnate niste protocoale cu rol informal la proxima vizita la nivel
> oficial. Partenerii nostri de la Moscova nu sunt convinsi ca putem
> asigura stabilitatea investitiei dar un regim politic consolidat ar
> aduce beneficii importante. Ei sunt pregatiti sa investeasca masiv si
> vor veni daca sunt agreati a mai intarit Mircea Geoana.
> Oltchimul este o problema se vor supara multi daca il cedam lui
> Voiculescu, pe de alta parte nu avem de ales altfel riscam sa ne
> alegem cu inamicitii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Nastase iar
> Ion Iliescu a completat ca intelegerea ramåne intelegere si
> Voiculescu este un partener loial care trebuie sa ramåna
> alaturi de noi.
> Vintu vrea si Posta si CEC-ul, a spus Mircea Geoana, nu se poate sa
> pierdem CEC-ul, iar Posta este oricum in mare parte sub controlul sau
> asa ca nu va fi o problema desi la nivel de imagine se vor genera teme
> conflictuale.
> O sa-l ajutam in schimb si noi si Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are
> el grija sa-si acopere golul de imagine a intervenit Adrian Nastase
> iar Ion Iliescu a inchis aceasta parte a discutiei recomandånd
> concentrarea pe urmatoarele puncte legate de contextul desfasurarii
> planului de campanie.
> Nu avem ce comenta.Aici scrie ce va lua felix,ce va lua Patriciu,cum
> se va orienta politica romaneasca spre Moscova,mai ales prin
> acapararea surselor energetice,cine sunt magicienii
> puterii(Iliescu,Nastase,Geoana si tot neamul lor).
>
> Cine are urechi de auzit sa auda,cine nu sa ia de bune cele spuse,cele
> propagate de Antenele mogulilor.
>
>
>

cercetas din Stiulezia (...@ausi.com, IP: 24.34.51...)
2009-11-28 04:40
$$$@@@@@----------- MANUAL DE CUM POT FI PROSTITI DAVIDESTII SI CAUZA FENOMENULUI --------@@@@@@$$$

Spurcaciunile sunt prosti, nu mai e nevoie sa fie prostiti
Ei se grupeaza in gasti numite fie pedelaciuni fie chiar gasca de cartier


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dubai poate baga Europa in faliment (5645 afisari)
 Pumnul si palma (5412 afisari)
 Federatia Militarilor din Romania (4172 afisari)
 Armata dezonorata (4113 afisari)
 Basescu si-a facut-o cu mana lui (3142 afisari)
 Filmul cu baiatul lovit de Basescu a trecut prin mainile PDL (7266 afisari)
 Tanara sexy intr-un numar de magie XXX: isi scoate batista din... vagin - VEZI VIDEO! (5953 afisari)
 Cea mai "usuratica" mireasa face furori pe Internet (FOTO) (5946 afisari)
 Ce face alcoolul dintr-o pitipoanca: o dezbraca si o face de ras! - VIDEO (5821 afisari)
 Complicitatea lui Traian Basescu la extragerea lui Omar Hayssam din Romania, dovedita prin documente oficiale (5768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.07400 sec.