Vad ca ziarul ocoleste subiectul acest an si nici cei cu Bistro nu s-au prezentat cu un mic aperitiv de porc macar. N-are nimic, le dau eu idei de sarbatori daca au nevoie (precis) ... dar azi am facut curcan umplut, foarte neobisnuita mancare in ROmania intr-o seara de Joi in Postul Craciunului. Romanul din America insa nu ezita sa manince bine de ziua asta cand curcanul este cel mai ieftin si proaspat. Cumpara vreo 6-10 bucati de pasare si le pune bine in congelatoarele imense de casa sa aibe si la vara pe ce pune mana daca intra cineva, de la americani a prins sensul economisirii cu "big bird" ... :-)))) si-l foloseste si pentru snitele, ciorbe, sarmale din carnea de pe piept macinata.
Ramasitele iar le congeleaza pentru o alta ocazie festiva unde nu se prind musafirii ce maninca!!! daca dau inainte cu spriturile, poti sa le dai si carpa de spalat vase cu smantana .... nu reclama!!! ca nu mai stie in nici o limba sa vorbeasca!!! ... :-)))) dar asta e deja parte din alt story.
N-a suflat vant la noi, am avut o zi asa de insorita si placuta pana seara tirziu, fata de alte seri cand se face frig imediat la apusul soarelui. Iarba e inca verde, mandarinele sint coapte deja si incep si grapefruiturile sa schimbe culoarea.
|