Ziua Logo
  Nr. 4698 de marti, 24 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-24
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-11-24 14:27
Basescu va pierde asa cum a cistigat

Basescu nu are cum sa se impotriveasca verdictului pnl-ului. Crin nu are de gind sa cedeze smiorcaielilor pdl-istilor. PDL-ul a ranit rau de tot pnl-ul si nu se mai poate pune problema vreunei coalitii, asa ca, pnl-ului i-a ramas sa intinda mina la cersheala, pdsr-ului. Acum, daca stam sa ne gindim bine, putem spune ca pnl-ul va intra intr-o gaura neagra din care daca va iesi, va iesi jumulit rau de tot, singurul lucru pe care-l va obtine, va fi acela ca va intari si mai mult rindurile pdl-ului, unde vor emigra multi pnl-isti, care, slava Domnului, au unde sa se regrupeze.

Basescu nu mai are shanse prea mari dupa ce pnl-ul s-a hotarit sa devina de stinga, si sa se regrupeze subt basca lui Iliescu. daca pina si Cimpeanu doreste acest lucru, nu se poate spune decit ca, este sfirsitul utlimului partid istoric.

PDSR-ul nu da nimic fara sa nu ceara enorm in schimb. PDSR-ul nu uita usor momentul 2004, cind pnl-ul, curva politicului romanesc, s-a culcat cu pdl-ul lasindul pe Nastase cinspe case cu chilotii in vine. La scurt timp, Hrebe va avea el grija sa-l debarce pe Johannis, si sa aduca la PM pe Nastase. Nu vom apuca Pastele 2010 cu Johannis la conducere, ci, Nastase va fi PM.

PNL-ul si pdl-ul vor fi striviti de pdsr, pe mina lor. PDSR are o shansa cum nu se poate mai buna sa scape de pnl si pdl, facind ca timpul sa treaca in favoarea averilor scirbelor si ordinarilor ascunsi subt fusta lui Iliescu.

Pe undeva, le va prinde bine un dush rece pnl-ului si pdl-ului cind se vor intari in opozitie. Romania s-ar mai putea intoarce la normalitate, de-abia prin 2015. Pina atunci ?


leka noj, fraierilor !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu izolat (5196 afisari)
 Aritmetica si politica (4354 afisari)
 Asediu chinezesc la Dragonul Rosu (2282 afisari)
 Vanitatea l-a ucis politic pe Oprescu (1849 afisari)
 Strategia pedelista: "Om cu om" (1510 afisari)
 Petre Mihai Bacanu: Basescu era sa fie linsat de comandantii de nave in anii '90 (4073 afisari)
 Mai multe documente secrete dezvaluie farsa incalzirii globale (3086 afisari)
 Basescu, dialog cu Liviu Negoita: "Ce faci Livache? Eu zic ca e bine ca au facut astia alianta cu UDMR" (VIDEO) (2489 afisari)
 Presa britanica: Sprijinul lui Antonescu pentru Geoana, o lovitura pentru Basescu in perspectiva turului al doilea al alegerilor  (1880 afisari)
 Lady GaGa, cu sanii mai mult pe afara, dar cu umeri de urias (FOTO) (1723 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00859 sec.