Ziua Logo
  Nr. 4698 de marti, 24 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-24
miticar din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.34.248...)
2009-11-24 12:45
VOTANTI BASESCIENI, TREZITI-VA DIN HIPNOZA DEMAGOGICA INDUSA DE BASE!

Dragi votanti basescieni! Voi il votati pe Basescu pentru ca v-ati format o imagine falsa despre el considerandu-l un om merituos, de buna credinta, preocupat de rezolvarea problemelor societatii romanesti, etc.! Inainte de a va prezenta proba relei credinte, a dlui Basescu, in interpretarea Art.103(1), va rog sa prezentati dvs., cititorilor R.L., prevederea din Constitutie care ii da dreptul lui Basescu sa desemneze candidatul de prim-ministru, din partea partidului cu cei mai multi parlamentari! Daca nu veti gasi o asemenea prevedere, aveti dovada abuzului si relei credinte care il anima pe acest individ cu judecata alterata! Potrivit Art.103(1) din Constitutie: "Presedintele Romaniei desemneaza... , in urma consultarii partidului care are majoritate absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament.(care ofera o asemenea majoritate)!" In paranteze am scris ceea ce parintii Constitutiei au considerat ca este de la sine inteles, pentru orice om normal si de buna credinta! Caci de majoritate absoluta este vorba, indiferent ca ea este data de un partid sau de un grup de partide! Aceasta reprezinta si litera si spiritul Constitutiei pentru oamenii responsabili si de buna credinta! Derbedeii de maidan o vor interpreta cum vor "muschii" lor! Trist este, nu existenta unor derbedei ci, faptul ca exista intelectuali sau oameni cumsecade care le sustin si le "motiveaza" aberatiile!--- Cu ceva timp in urma dl Basescu a spus ca nu i-a placut la Cotroceni, dar mai vrea odata! Noua, celor cu discernamant si fara interese fata de Basescu, NU NE-A PLACUT si NU-L MAI VREM NICIUN MINUT dincolo de prezentul mandat! Dnei Elena Udrea i-a placut, si-l mai vrea odata! Deci, dl Basescu sa se adreseze dnei Udrea si romanilor fara discernamant, sau legati prin interese de domnia sa! Pe dl Basescu nu l-a interesat rezolvarea problemelor societatii romanesti! Altfel nu s-ar putea explica faptul ca in cinci ani de zile nu a raspuns, alb sau negru, Scrisorii Nr.86/4-01-2005, care ii prezenta solutii pentru promovarea Binelui in societatea noastra! Si ca aceasta caaaaate sute sau mii de scrisori, cu solutii benefice societatii vor fi avut soarta celei de mai sus! Domnia sa exceleaza intr-un singur domeniu, si anume in DEMAGOGIE!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu izolat (5196 afisari)
 Aritmetica si politica (4354 afisari)
 Asediu chinezesc la Dragonul Rosu (2282 afisari)
 Vanitatea l-a ucis politic pe Oprescu (1849 afisari)
 Strategia pedelista: "Om cu om" (1510 afisari)
 Petre Mihai Bacanu: Basescu era sa fie linsat de comandantii de nave in anii '90 (4073 afisari)
 Mai multe documente secrete dezvaluie farsa incalzirii globale (3086 afisari)
 Basescu, dialog cu Liviu Negoita: "Ce faci Livache? Eu zic ca e bine ca au facut astia alianta cu UDMR" (VIDEO) (2489 afisari)
 Presa britanica: Sprijinul lui Antonescu pentru Geoana, o lovitura pentru Basescu in perspectiva turului al doilea al alegerilor  (1880 afisari)
 Lady GaGa, cu sanii mai mult pe afara, dar cu umeri de urias (FOTO) (1723 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.