Ziua Logo
  Nr. 4696 de sambata, 21 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-21
Hantzy (...@yahoo.com, IP: 212.184.189...)
2009-11-23 10:19
Antonescu

nu ma voi opri la cei doi ce joaca finala. Geoana e mereu previzibil. Eram foarte sigur ca se va comporta astfel: un elev silitor, ce-si spune mereu replica buchisita decuseara. Basescu, sigur ca va accede in finala, n-a fortat. Mai ales ca stia cu siguranta si cine-i va fi adversarul. Insa, spre deosebire de 2004, cand dosarul Flota l-a facut presedinte, de data asta simte ca-l trage-n jos! Si s-a pierdut in nimicuri cu acel tom de hartie, atat de lucioasa, ca nici pentru nevoile firesti nu era buna.

Acum ca Antonescu nu mai este in carti, pot spune cate ceva despre el. Nu l-am preferat, tocmai pentru ca era coleric, exaltat, pentru ca se pierdea cu firea, si-si ratacea firul logic in chestiuni adiacente. L-as fi preferat candidat pe Tariceanu sau pe Melescanu, daca nu cumva pe Diaconu. De ce nu?! Totusi, in confruntarea de la Cluj, am vazut ca poate fi si altfel: ceva mai calm, plin de spirit, tragator din toate pozitiile si chiar simpatic. Vinerea trecuta a redevenit cel cunoscut, insa era in continuare outsider-ul ce trebuia sa iasa in evidenta. Indiferent cum! Chiar si cu Tudor Chirila sau cu exemplul Costea. Stia ca nu-si poate stapani nervii, insa isi juca ultima carte. Ca presedinte, astfel de situatii n-ar exista, asa cum nici pentru Basescu n-au existat cinci ani de zile. Si acesta tot cu un psihic ceva cam slobod.

Ieri, dupa ora 21:00, a fost intr-adevar lamentabil! Nu m-am asteptat sa planga ca o baba, dar dupa rezultatele de la 17:00 si sperantele de la ora 18:00, cand recuperase 4 procente, unele sondajele dandu-l la egalitate cu Geoana, era cam greu de crezut ca a pierdut in trei ore aproape noua procente. Mai ales ca tipul de alegtor care l-a votat, in general vine spre seara la cabine. Mai probabila ar fi frauda masiva, totusi putea sa renunte la acuze. L-am revazut atunci pe Basescu din 2004. Mai eficient ar fi fost, sa-si exprime disponibilitatea de a negocia pentru sustinerea in turul doi a vreunui candiadt ramas in cursa. Cu un PNL la guvernare in urmatorii trei ani, ar avea bune sanse sa devina totusi presedinte in urmatorul mandat. Asta daca liberalii, curtati de ambele formatiuni de stanga, nu fac prostii la negocierile ce urmeaza, si-i obliga din nou pe fratii PSD si PD-L sa se pupe.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu va castiga primul tur cu un avans de 8% (5438 afisari)
 Spionul care mi-a tras-o (2766 afisari)
 Averile candidatilor si semnaturile "mortilor" (2515 afisari)
 Crima ecologica pedelista in Prahova (1597 afisari)
 In pat cu "Ochiul si Timpanul" (1455 afisari)
 Fac sex pe plaja de nudisti, dar raman imbracati in camasa! (VIDEO) (5690 afisari)
 Exit-poll-uri estimative ora 19.00 CSOP: Basescu - 34%, Geoana - 31%, Antonescu - 22% (4588 afisari)
 Băsescu spune că este și conștient, și responsabil de zvonurile privind o relație a sa cu Elena Udrea (3406 afisari)
 Iarna vine pe 4 decembrie, cu zapada din belsug in toata tara! (3052 afisari)
 Tudor Chirila il contrazice pe Crin Antonescu: Nu as putea fi un reper moral (2843 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01965 sec.