Ziua Logo
  Nr. 4691 de sambata, 14 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-11-14
realitate (...@yahoo.com, IP: 79.116.16...)
2009-11-14 18:53
transferul unui esec

Suntem un popor cu prea putine capete luminate, in timp ce democratia implica multe... Un popor predispus la abuz de putere, in timp ce democratia il exclude. Suntem un popor avid de bani, mai ales nemunciti, amator de bascalie in dauna seriozitatii .....


Domnule Orescu, daca aceasta este concluzia la care aderati dv , acum la venerabila varsta pe care o aveti, eu zic ca , din punct de vedere moral v-ati plasat cu totul in camera esecului. Nici nu-i de mirare, cata vreme a existat comunismul , ati avut adversarul in fata, mare cat o tinta intr-un poligon de tragere. Cand comunismul a cazut , dupa euforia victoriei, incet ,realitatile romanesti care nu se supun nici unei reguli democratice, v-au depasit tipologia gandirii, pentru ca era o gandire modelata si remunerata de un model de viata diametral opus traditiilor romanesti, modelul american. America insasi , dupa ce comunismul a cazut, nemaiavand in antiteza "lumea raului" la care sa-si raporteze valorile, a navigat din gresala in gresala spre criza profunda actuala.Domnule, ganditi si scrieti ignorand cu totul, felul de a fi a romanului , vreti pur si simplu sa-i civilizati , sa-i occidentalizati cu forta pe romani, sa le impuneti un mod de viata liniar , rigid, rece, anost si fara farmec, o viata asa cum o traiti dv in lumea curata, parfumata, automatizata, lume a materialului lipsita de sentimente profunde. Caracterizarea de abuz de putere, avizi de bani nemunciti, fara minti luminate,este tipica nu poporului, este tipica "nomenclaturii" care s-a instalat la putere dupa revolutie, iar caracteristica de bascalie in dauna seriozitatii este chiar a poporului , de aceea a rezistat 2000 de ani si va mai rezista pe atata , de aceea nu se incadreaza romanul cu occidentalul, pentru ca incearca sa-si trateze stresul si , mai ales dispretul bogatilor cu bascalia, cu gluma.Neamul nostru romanesc domnule, are valori pe care un instrainat ca dv. cu greu le poate percepe,romanul isi iubeste copiii la nastere ca si la maturitate, nu le da picioare in fund la 18 ani dupa model american, vecinii la romani inca mai povestesc inca se mai ajuta, nu trec ca masinile unul pe langa altul dupa model german, mai stiu de rusine de respect, nu-s homosexsuali, pedofili, zoofili, scarbofili ca olandezii si englezii, astea nu vreti sa le spuneti ca nu da bine la libertatea de exprimare de azi. Cred ca domnia voastra, cand ati plecat din tara ati lasat aici traditiile si obiceiurile , sunteti inconjurat nu de copii si nepoti acolo, aveti in preajma doar unul sau doi caini, nu pichinezi, aveti buldogi sau rottweiller, cu falci puternice , gata sa sfasie, pentru ca acesta este rezultatul civilizatiei dusa la extrem, iubeste orice mai putin oamenii. In concuzie domnule , realitatile politice le cunoasteti, le puteti comenta, realitatile neamului romanesc insa, sunt altele decat cele pe care, le vede si le ironizeaza un om ca dv. ce incearca sa transfere propiul esec moral asupra poporului din care intamplator, si bag seama cu totul nedorit face parte.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu se confrunta cu Geoana (3830 afisari)
 Clanul Anastase sifoneaza banii Conpet catre PDL (3624 afisari)
 Madona rafaelita din Comarnic (2736 afisari)
 Cum a uluit Nadia Comaneci inegalabila tehnica japoneza (2507 afisari)
 Nasterea unui nou ocean pe Terra (2304 afisari)
 Prezența apei pe Lună este crucială pentru viitoarele misiuni cu oameni la bord: va permite furnizarea oxigenului pentru astronauți  (12185 afisari)
 Corina Dragotescu, despre drama din familia lui Crin Antonescu  (6111 afisari)
 Andreea Mantea a ramas cu sanii pe afara la "Dansez pentru tine" (5451 afisari)
 Incredibil: Capra cu sase picioare, trei penisuri si patru testicule (4996 afisari)
 Are 300 de orgasme pe zi si e fericita ca si-a gasit in sfarsit barbatul care sa tina pasul cu ea in dormitor (4912 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.