Ziua Logo
  Nr. 4687 de marti, 10 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul comunismului

2009-11-10
stan patitu (...@gmail.com, IP: 89.122.155...)
2009-11-10 08:18
Mache 2009-11-10 05:37:40 Re: Iliescu o fantoma ? NU ! el este un strigoi ce inca conduce din umb

CE SE FACE CA NU BAGA DE SEAMA DL.MACHE ESTE CA ACTUALUL PDL IMPREUNA CU ACTUALUL PSD, ALCATUIA FSN-UL CONDUS DE ION ILIESCU. Ce se face ca uita dl.MACHE este ca Basescu a fost secretar de stat in guvernele lui Iliescu. Ce se face ca uita dl.MACHE este ca Basescu a fost implicat in dirijarea trenurilor cu mineri la Bucuresti in calitate de secretar de stat si ca a destituit seful regionalei Craiova care a indraznit sa opreasca trenurile. Vremelnic, pentru ca a facut ordine dl.Basescu. Ce se mai face ca uita dl.Mache este ca in '90 si in '92 dl. Basescu a votat cu Iliescu... Ce uita, iarasi, dl.Mache este ca Basescu insusi in 2004 la infruntarea TV cu Nastase a afirmat ca e trist pentru poporul asta sa trebuiasca sa aleaga iarasi dintre doi fosti comunisti! Sa-ti mai spun domnule Mache? Da un semn si iti umplu o foaie intreaga. Putem vorbi de trecutul d-lui Prezident, putem vorbi de afaceri, etc, etc, etc.... Macane domnule Mache...
Si sa nu uitam, domnule Mache ca minerii ii cautau sa-i gatuie pe Patriciu si Tariceanu, printre altii, nu pe Basescu sau pe Iliescu... Aceesi ura care-i dirija pe “romani” sa-i “caute” pe Patriciu, Ratiu sau Taricenu, va mana si acum... Nu sunteti diferiti, voi astia care iubiti democratia fara parlament !!!!!

Mache din Illinois (...@gmail.com, IP: 66.41.142...)
2009-11-10 13:13
[..] Re: Iliescu o fantoma ? NU ! [...] - Stane, incearca sa o patesti mai credibil data viitoare...

La 2009-11-10 08:18:00, stan patitu a scris:

> CE SE FACE CA NU BAGA DE SEAMA DL.MACHE ESTE CA ACTUALUL PDL IMPREUNA
> CU ACTUALUL PSD, ALCATUIA FSN-UL CONDUS DE ION ILIESCU.

N-am uitat asta nici o clipa. N-am uitat nici ca a fost pentru mai bine de un an seful agentiei Navrom de la Anvers. Adica securist sadea.

> Ce se face
> ca uita dl.MACHE este ca Basescu a fost secretar de stat in guvernele
> lui Iliescu.

Corectie: A fost subsecretar de stat in ministerul transporturilor si sef al directiei de transporturi navale intre 1990 si aprilie 1991. Iar intre 1989 si 1990 a fost director al inspectoratului pentru marina comerciala Vezi biografia oficiala de pe site-ul presedentiei:

http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4

> Ce se face ca uita dl.MACHE este ca Basescu a fost
> implicat in dirijarea trenurilor cu mineri la Bucuresti in calitate
> de secretar de stat si ca a destituit seful regionalei Craiova care a
> indraznit sa opreasca trenurile.

Asta e o prostie puerila. Ca si capetenie a marinei comerciale putea sa destituie conducerea capitaniei portului Craiova. Numai ca intaplator minerii n-au venit de la Petrosani la Bucuresti cu vaporul. Si mai rau decat atat: Craiova are de toate, dar nu si port.

Invata o chestie simpla de la Mache: daca vrei sa dai greutate "argumentatiei" tale evita minciunile stupide. Ele nu fac decat sa te descalifice.

Dupa cate imi amintesc i-a destituit in schimb pe sefii de regionale CFR care au lasat sa treaca trenurile cu mineri in septembrie 1991. Sigur ca asta nu intra la capitolul merite. Pur si simplu si-a aparat pielea - tinta minerilor fiind cu acea ocazie guvernul din care facea parte ca ministru al transporturilor.

> Vremelnic, pentru ca a facut ordine
> dl.Basescu. Ce se mai face ca uita dl.Mache este ca in '90 si in '92
> dl. Basescu a votat cu Iliescu...

Nu am uitat nici asta. Asa cum nu am uitat nici faptul ca liberalii s-au porcait intrand in guvernul Stolojan (oferindu-i lui Iliescu si aripii putrede a FSN legitimitatea de care aia aveau nevoie cu disperare), sau ca taranistiii i-au aclamat pe mineri parlamentul Romaniei, in septembrie 1991, cand cu belirea guvernului Roman. Mde, pacatele tineretelor calite in mlastina politica.

Cu toate astea, niciodata nu am pus gasca lui Iliescu pe aceeasi craca cu taranistii si liberalii. Am admis ca politica e curva si ca-i curveste mai mult sau mai putin pe toti ce se baga in ea.

> Ce uita, iarasi, dl.Mache este ca
> Basescu insusi in 2004 la infruntarea TV cu Nastase a afirmat ca e
> trist pentru poporul asta sa trebuiasca sa aleaga iarasi dintre doi
> fosti comunisti!

E foarte adevarat. Macar a avut taria sa recunoasca. In orice caz faptul ca a admis acel lucru stiut de toata lumea nu m-a facut sa-l votez pe Nastase. Dimpotriva.

> Sa-ti mai spun domnule Mache? Da un semn si iti
> umplu o foaie intreaga.

Da-i bataie fara frica, numai ai grija ca atunci cand minti sa o faci cat de cat credibil.

> Putem vorbi de trecutul d-lui Prezident,
> putem vorbi de afaceri, etc, etc, etc.... Macane domnule Mache...
> Si sa nu uitam, domnule Mache ca minerii ii cautau sa-i gatuie pe
> Patriciu si Tariceanu,

E foarte adevarat. Insa se pare ca nu s-au suparat chiar asa de tare. Dupa ce minerii au alergat cu rangile si dupa alde Pedro Roman in 1991 (care a tuns-o pe o fereastra din spate a palatului Victoria), partidul d-lor Tariceanu si Patriciu a decis ca e chit cu FSN-ul asa ca s-a prostituat intand intr-un guvern de "tehncieni" care avea rolul de a-i oferi o fata umana lui Iliescu.

> printre altii, nu pe Basescu sau pe Iliescu...

In '91 i-ar fi muiat si lui Basescu chelia cu bata - dar asta nu intra neaparat la capitolul merite.

Ileascu e singurul dupa care n-au alergat minerii. Si stii de ce? Pentru ca (ca-n bancul cu Bula si caramizile), el era in spatele lor. Iar tu acum te apuci sa-i faci reclama tocmai catelului de casa al lui Iliescu - in persona lui Mihhhrrrcea Djeoana. Bravo! Halal sa-ti fie!

> Aceesi ura care-i dirija pe “romani” sa-i
> “caute” pe Patriciu, Ratiu sau Taricenu, va mana si
> acum...

Deloc. E vorba de ura impotriva lui Iliescu si a dejectiilor sale primare. Tu si amicii matale utilizati stravechea si prafuita tactica stalinista de a arunca cu tone de rahat asupra inamicului principal pentru ca propria mizerie sa para suportabila. Asta dragul meu merge la cei carora IQ-ul nu le depaseste numarul de la pantofi. O fi cazul tau, dar in nici un caz al meu.

In consecinta Basescu e o jigodie si nu neg faptul asta. Insa Geoana e o jigodie si mai abjecta care are in plus marile dezavantaje ca e maimuta de serviciu a lui Iliescu si ca e atat de tampit incat pune pur si simplu in pericol obrazul tarii. Iar alegera e practic intre astia doi. Restul sunt figuranti.

> Nu sunteti diferiti, voi astia care iubiti democratia fara
> parlament !!!!!
>

Ca sa-i parafrazam pe Cezar si pe nenea Iancu: Iubesc parlamentul, dar urasc parlamentarii.

In special cand sunt asa de multi si degeaba. Daca se rareste numarul lor s-ar putea sa se mai rareasca si numarul secaturilor care mucezesc degeaba in parlament si care submineaza mai tare ca orice altceva bazele democratiei parlamentare.

Personal voi vota la referendum pentru pastrarea senatului, dar pentru reducerea numarului de parlamentari. Cred ca si 300 e o cifra un pic prea mare pentru Romania, dar treaca-mearga...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversionistul Iliescu (5413 afisari)
 Batalia serviciilor secrete (2810 afisari)
 Anticipatele lui Ciomu (2508 afisari)
 Basescu umbla la "revolutie" (1442 afisari)
 PDL sfideaza cu Oprea (1320 afisari)
 ULTIMA ORA: Actorul Gheorghe Dinica a murit! (5654 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: ''Traian Basescu pregateste arestarea a 12 generali de armata'' (4343 afisari)
 Batut fara mila chiar in fata iubitei sale - ATENTIE, VIDEO SOCANT SI INTERZIS MINORILOR! (2337 afisari)
 Prima fotografie cu mormantul lui Michael Jackson (2298 afisari)
 INSOMAR: Basescu ar pierde in turul doi si in fata lui Geoana, si in fata lui Antonescu (1922 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00815 sec.