Ziua Logo
  Nr. 4666 de joi, 15 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-15
marian popescu din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 93.126.139...)
2009-10-14 22:56
un specialist ca Boc? sa ne lase

Nu mai tine cu bataia asta de joc. Atata nesimtire si nerusinare mai rar. Daca nu pica Boc nu mai era nicio problema de specialist care sa vorbeasca pe limba FMI. Aici e vorba de un specialist in fraudarea alegerilor care sa vorbeasca pe limba basesciana.
Si uite asa Voiculescu i-a dat sah-mat lui Basescu. Miscarea cu Johanis a fost pusa la cale de Voiculescu, el i-a strans pe toti la sediul Grivco din Baneasa, l-a facut pe Geoana sa inteleaga si astfel i-a tras-o lui Basescu. Bravos pentru Voiculescu - e cea mai adevarata miscare din ultimii 20 de ani. Basescu merita tot ce i se intampla. De cinci ani manipuleaza non stop si invarte pe degete pe toata lumea. Plange, hahaie, ameninta sau distruge. Pentru inca un mandat a facut absolut orice. Ne-a potcovit cu lacheul Boc, si-a asigurat PSD-ul inca din 2005 cand a ajutat la inscaunarea Prostanacului pe care si l-a dorit de la inceput contracandidat, tocmai pentru ca l-a batut din primul tur in 2004 la Bucuresti. Din 2005 si-a pregatit astfel realegerea din primul tur. Si a fost la un pas sa reuseasca si cu largul concurs al lui Voiculescu si Tariceanu, cand in 2007 au facut greseala sa il suspende si astfel sa il victimizeze si sa ii opreasca declinul. Fara greseala asta multe ar fi fost altfel. Dar asta e. Se pare ca unii au invatat din greseli si Voiculescu e unul dintre ei. Cand lucrurile au inceput sa se incurce Basescu a cautat alternative in disperare de cauza. Am vazut pe un blog o postare acum vreo luna si ceva care m-a facut sa imi pun intrebari despre Oprescu. Acolo se spunea ca Oprescu va candida ca iepuras al lui Basescu pentru anihilarea lui Geoana, si astfel Antonescu sa ajunga in turul doi, in schimb lui Oprescu fiindu-i oferit PSD-ul. Am zis ca e o aberatie. Dar pe urma am inceput sa ma gandesc serios. Mi-am dat seama ca Prostanacul asa cum e el a primit totusi sprijin de prin State. Basescu a intrat in fibrilatii, s-a speriat si a cerut eliminarea PSD de la guvernare, ca sa se poata ocupa asa cum trebuie de aranjearea alegerilor in favoarea sa. Dar se pare ca planul pe care il credea atat de bine urzit s-a intors impotriva sa. A aparut elementul surpriza, sau miracolul pe care il asteptam multi dintre noi - Johanis. Cred ca nici cei din UE (mai ales Austria si Germania) nu sunt chiar straini de aceasta solutie si mai ales de acceptarea ei de catre toti competitorii electorali la prezidentiale, mai putin Basescu, desigur. In sfarsit ni se intampla si noua un lucru bun. Sper sa se intample pana la capat. Iar pe Voiculescu nu pot decat sa il felicit pentru ca a reusit sa ii stranga pe toti la aceeasi masa pentru a primi si accepta mesajul care ne-ar putea aduce dupa 20 de ani ce nu ne-a adus pe deplin momentul 89, adevarata eliberare de trecut, prin plecarea ultimului sau reprezentant tipic - Basescu. In acest fel ar putea lua sfarsit si epoca Iliescu deoarece nici el nu a fost strain de ascensiunea basesciana.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ce vrea Coalitia Grivco (4644 afisari)
 Autogol constitutional marca Basescu (3564 afisari)
 Johannis e cercetat penal pentru neglijenta in serviciu (2908 afisari)
 Basescu joaca sah, Geoana, Antonescu si Bela - pacalici (2699 afisari)
 Alta Flota musamalizata (2299 afisari)
 Sex total pentru o sticla de lapte si o bucata de paine (4628 afisari)
 Senzatii tari, live: A intrat goala-goluta intr-un studio de televiziune, chiar in timpul emisiei! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (4118 afisari)
 Sexy si goale, vedetele de 40 de ani pozeaza fara inhibitii (FOTO) (3227 afisari)
 Sex in lift si alte chestii... rusinoase! - VIDEO (2890 afisari)
 Cea mai mare bigama din lume, data in vileag de sotul cu numarul 801 (2171 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00661 sec.