Ziua Logo
  Nr. 4661 de vineri, 9 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-09
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.119...)
2009-10-09 03:00
Uite ca se poate.

Sa ne tragem singuri stacoalce cu bata in cap.
Nu se spune cu ce bani s-a facut provocarea aceia. Ca politicienii sunt niste lingai, treaca -mearga. Multi din ei de origina roma.Voiam sa remarc ca intransigenta ovreiasca s-a muiat in fata tiganilor. Cum adica ei fac parte din soah ? (holocraust) Am asistat aici in america cum ovreimea sarea in sus de cate ori cineva folosea cuvantul holocaust in orice descriere de suferinta. Rashela madof de pe canalul 23 i-a cerut unui congresmen care criticand pozitia republicanilor vis-a-vis de health-care a definit victimile acestei situatii ca victime de holocost sa-si retraga exprimarea DE TREI ORI !!! acesta a refuzat elegant obraznicia reporterei.(ovreica si lesbiana). Aici cand pomenesti suferintele prin care am trecut noi cei din asuprirea bolsevica ca un holocaust se face tacere daca nu cumva o rumoare ostila. Monopolul acestei minciuni trebuie sa le apartina. Ambitiosii nu isi dau seama ca acceptarea folosirii cuvantului pentru orice suferinta ar estompa caraghioslacul neconcordantei cifrelor cu realitatea.
Nu ar mai existe ceace ei numesc negationism. Cuvantul ar circula liber cu multe valente. Dar bine fac . Numai ei sunt in stare de asemene afirmatii (gogomanii) "romii" mai slabi la subtilitati cred ca au dat lovitura si vor sta si ei la robinetul de bani duopa atata munca de generatii ( de fapt shparlitul este comun celor ce pretind cladiri peste cladiri in toata lumea ce zic ei ca arata . Maine se va inaugura unul in Siberia ! pentru germanii , romanii si alte multe milioane adevarate de prizonieri exterminati chiar in zilele cand presa occidentala era plina de miorlaituri ale milioanelor de "supravietuitori" ce cereau despagubiri pentru cele cateva zeci de mii ce au murit concomitent cu milioanele de soldati de toate natiile.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.228.113...)
2009-10-09 10:16
Re: Uite ca se poate.

La 2009-10-09 03:00:13, Aladin a scris:

==========================================

Hunedoara: SMURD cere ajutorul Fundatiei Soros


Asociatia Salvital-SMURD Hunedoara a solicitat sprijinul Fundatiei Soros pentru obtinerea unei finantari nerambursabile in valoare de 71.300 de dolari, in conditiile in care organizatia se confrunta cu probleme financiare legate de faptul ca mai multe primarii din judet nu au achitat cotizatiile prevazute pentru functionarea modulelor SMURD.

"Am depus o cerere de finantare catre Fundatia Soros pentru obtinerea unui grant in valoare de 71.304 dolari, alocat in patru transe in perioada 1 noiembrie 2009 - 31 octombrie 2010. Proiectul are ca scop pastrarea tuturor echipajelor SMURD din judetul Hunedoara, mentinerea timpilor de sosire si a capacitatii de interventii la nivel local si national, asigurarea calitatii serviciilor pentru cetateni. Speram ca acest proiect sa fie aprobat pana la sfarsitul lunii octombrie", a declarat, joi, presedintele Asociatiei Salvital-SMURD Hunedoara, Petru Marginean.

El a aratat ca asociatia are de recuperat, de la un numar de 31 de primarii din judetul Hunedoara, suma de 836.600 lei, sub forma cotizatiilor pe care autoritatile locale ar fi trebuit sa le achite in calitate de membri ai Salvital-SMURD Hunedoara. Din cauza acestor restante, o parte din paramedicii SMURD au fost nevoiti sa plece in concedii de odihna pentru diminuarea cheltuielilor cu salariile.

Presedintele Salvital-SMURD a dat insa asigurari ca activitatea modulelor va continua, in acest sens urmand sa fie gandita o strategie impreuna cu Consiliul Judetean Hunedoara, principala institutie publica ce asigura fondurile necesare SMURD.

In judetul Hunedoara exista opt module SMURD, acestea fiind dotate cu ambulante de ultima generatie si prezentand personal calificat la Centrul SMURD din Targu Mures.

Anul acesta, cei 80 de paramedici SMURD au fost solicitati sa intervina in 3.300 de cazuri, dintre care cele mai importante au fost accidentele rutiere inregistrate pe drumurile ce traverseaza judetul Hunedoara.


Agerpres 08.10.2009


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Chichite care fac istoria (3384 afisari)
 Uniti-va, daca vreti sa-l decapitati pe Basescu! (3072 afisari)
 Guvernul promite un 2010 de groaza pentru bugetari (2952 afisari)
 PDL infrant in Parlament (2134 afisari)
 Herta Müller romanca de Nobel (1958 afisari)
 Socant: A fost obligata de iubitul ei la perversiuni sexuale cu un cal! - VIDEO (3865 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu si Catalin Avramescu s-au luat la harta! (2310 afisari)
 Biblia a fost tradusa gresit, iar Dumnezeu nu e Creatorul, sustine o cercetatoare (2170 afisari)
 Soc in lumea operei: Soprana Angela Gheorghiu, parasita de sot (2038 afisari)
 Show erotic intre doua rusoaice, de la fereastra apartamentului (VIDEO) (1893 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00699 sec.