Ziua Logo
  Nr. 4661 de vineri, 9 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-09
legistul (...@hotmail.com, IP: 92.82.183...)
2009-10-08 22:12
totusi

Foarte bine ca presedintele si ministrul apararii si-au gasit timp sa participe la o asfel de ceremonie ceruta de evolutia societatii, de contextul international, de respectul datorat celor care au fost ucisi, deportati sau schingiuiti pe nedrept de-a lungul istoriei, indiferent carei natii au apartinut. Dar am o mare nedumerire legata de atitudinea politicienilor de frunte ai Romaniei care poate fi clarificata printr-un raspuns pe care cei vizati il pot da la urmatoarele intrebari: Unde ati fost domnule presedinte (si comandant al fortelor armate) si domnule ministru al APARARII NATIONALE in luna mai, pe timpul ceremoniilor desfasurate de ZIUA EROILOR la MORMANTUL SOLDATULUI NECUNOSCUT din Parcul Carol? Ce motive v-au determinat sa nu participati la acestea? Sau eroii care si-au dat viata pentru tara nu merita acelasi respect? Sau nu era campanie electorala? Sau nu dadea bine in nu stiu ce mediu ... intern sau international? Sau....

Lucrurile sunt valabile si pentru fostii presedinti, fosti si actuali ministri, fostii si actualii demnitari (cu exceptia celor enumerati anterior) prezenti la aceasta ceremonie...
Cinste domnului Vacaroiu singurul prezent la ceremoniile din mai!

Nu uitati domnilor ca CINE NU ISI RESPECTA EROII NU ARE VIITOR!

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-10-08 22:29
Re: totusi

La 2009-10-08 22:12:47, legistul a scris:



ar am o mare nedumerire legata de atitudinea politicienilor de frunte ai Romaniei care poate fi clarificata printr-un raspuns pe care cei vizati il pot da la urmatoarele intrebari: Unde ati fost domnule presedinte (si comandant al fortelor armate) si domnule ministru al APARARII NATIONALE in luna mai, pe timpul ceremoniilor desfasurate de ZIUA EROILOR la MORMANTUL SOLDATULUI NECUNOSCUT din Parcul Carol? Ce motive v-au determinat sa nu participati la acestea?


__________



Asta este o intrebare socanta. Dar nu ie greu de dat un raspuns ,,pe cinstitelea" la ea. Pai unde sa fie, domnule, presedintele in luna mai, decit la o tabla cu Boc, la Herastrau, la vila Mimi, unde puneau de un plan strategic de cum sa scufunde parlamentu si ce-o mai fi pe-acolo, iar restu' sa se duca de ripa, ca, or'cum, nu mai merita efortu' !

Mata ai impresia ca astia marii au timp de astfel de rahaturi, de soldatu' necunoscut ? Pai, bine, bai, gagiule, de la soldatu necunoscut ne vin noua banii de la FMI ? Nu vezi ca iesti facut gramada ? Baaa ! Asculta aicea, ca am fost obligati sa fim de fata la holocaust, baaa, ca al'fel nu ne mai da femeiul nimic si ce paula mea le mai da Boc la jigodiile astea de pensionari, care sunt ca termitele ?, ca vine acu'-acu' anu nou de revelion si n-are ce pune omu pe masa, mai rau ca pe vremea lu' nea nicu, ca atunci macar ca nu era si tot aveam, dar acu' avem de toate dar n-avem nimic. M ? La asta te-ai gindit ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Chichite care fac istoria (3384 afisari)
 Uniti-va, daca vreti sa-l decapitati pe Basescu! (3072 afisari)
 Guvernul promite un 2010 de groaza pentru bugetari (2952 afisari)
 PDL infrant in Parlament (2134 afisari)
 Herta Müller romanca de Nobel (1958 afisari)
 Socant: A fost obligata de iubitul ei la perversiuni sexuale cu un cal! - VIDEO (3865 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Dinu Patriciu si Catalin Avramescu s-au luat la harta! (2310 afisari)
 Biblia a fost tradusa gresit, iar Dumnezeu nu e Creatorul, sustine o cercetatoare (2170 afisari)
 Soc in lumea operei: Soprana Angela Gheorghiu, parasita de sot (2038 afisari)
 Show erotic intre doua rusoaice, de la fereastra apartamentului (VIDEO) (1893 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00698 sec.