Ziua Logo
  Nr. 4656 de sambata, 3 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-10-03
elder (...@yahoo.com, IP: 92.83.142...)
2009-10-04 15:57
Mai rau

Mai rau decat faptul ca tortionarii comunisti sunt laudati si regretati, este faptul ca ,dupa 25 de ani de domnie a criminalilor comunisti, au urmat 20 de ani de democratie in care nu s-a intamplat nimic Adica:
-Toata infrastructura acestei tari este identica cu aceea construita de criminalii in cauza,respectiv retele de electrificare ,retele de gaze si apa ,drumurile ,porturile ,etc...
-La fel si cu unitatile de productie ,celebrele gramezi de fiare vechi : sunt cam aceleasi ,nici o investitie majora nu poate fi mentionata in acest domeniu,fie ea de stat sau privata.
Ba s-a intamplat ceva : aceste unitati de productie au disparut instantaneu si au reaparut in patrimoniul unor persoane private ,care ulterior au urcat in Top 300 si s-au apucat de facut Fundatii de binefacere. De asemena, retelele de gaze si curent electric ,de telefonie ,etc au disparut din patrimoniul statului si au reaparut in patrimoniul unor smecheri din alte state ,sau chiar in patrimoniul altor state.
Despre invatamant, nu are rost sa mai vorbim ,se vede cu ochiul liber ce cadere dramatica a avut loc, la fel si in sanatate.
Ca atare,intrucat s-a instaurat Legea junglei ,supusii au plecat din jungla scarbiti de ceea ce li se intampla si de faptul ca nu sunt respectati in propria lor tara.In plus li s-a explicat ca patriotismul este o notiune toxica ,lipsita de sens ,in lumea moderna si ca ar fi mai bine sa se ingrijeasca ,daca pot ,numai de propria burta.
La final a rezultat acum in anul 2009, o tara alandala ,fara trecut si viitor, un stat iubit de " investitorii" care l-au cumparat-o si de parlamentarii care il fura sistematic ,fara sa se gandeasca la viitor sau trecut ,ci doar la propriile familii, viitoarele familii regale ale Romaniei si urat de absolut toti cetatenii cinstiti .
Cam pentru astea au murit oamenii la canal ,si prin puscariile comuniste dle Orascu si ar cam trebui sa ne crape obrazul de rusine ,sau macar sa nu mai deschidem subiectul aste jenant!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geoana a murit, traiasca Antonescu & Oprescu (3504 afisari)
 Un Playboy pentru Cotroceni (2785 afisari)
 Debarcare neconstitutionala (2113 afisari)
 Sex cu subalternele (1908 afisari)
 "Mostenitorii" lui Plesita nu se lasa... (1651 afisari)
 Madonna si Lady GaGa s-au paruit intr-un studio de televiziune! (VIDEO) (4148 afisari)
  Hitler ar fi murit de moarte buna in Argentina (3809 afisari)
 Nepotul lui Elvis a mostenit atat infatisarea, cat si talentul bunicului sau (2457 afisari)
 Lapovita si ninsoare in noiembrie, viscol in decembrie VEZI PROGNOZA PE TREI LUNI (2403 afisari)
 Vanghelie: Simpatica doamna Udrea nu a fost inregistrata doar de DGIPI, ci si de alte servicii aflate in subordinea lui Traian Basescu (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00723 sec.