Ziua Logo
  Nr. 4654 de joi, 1 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-10-01
Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-10-01 19:06
balele probasiste

e unul pe forum pt care "logica" si "informarea" nu face doua parale

el sustine ca :

basecul a "militat"(imi place cuvantul utilizat ca la scanteia) as spune eu "plenar" pt reforma statului:

1. Administrativa

- Descentralizarea -> odata ajunsi in functie "garantatii" baseci aceasta a coborat pana la nivel de "sef de teava". Doar ca se numeste pt oricine cunoaste cuvantul CENTRALIZARE.

- tot atunci a aparut si "juramantul de loialitate" fata de "premier" si nicidecum fata de institutie sau fata de tara.

in vremurile sale de presedinte "fara guvern" a militat pt "cetralizarea" serviciilor (reusita medar) si pt cenzurarea celorlalti membri ai CSAT de la informarea de catre servicii. A mai "militat" tot asa de "plenar" pt scoaterea acestora de sub control parlamentar.

- tot de curand le-a vb politistilor spunandu-le sa scoata mai repede "arma din dotare" si sa o si foloseasca. Au urmat la doat cateva zile impuscari de oameni de catre politisti.

2. Reforma sanitara

Dupa o buna acuzare a medicilor a urmat descoperirea "epocala"(ramanem la stilul de scanteia iubit de probasec) a faptului ca sistemul sanitar romanesc nu este subfinantat dupa vizitarea (precum vizitele ceausiste) a unui spital. Nu nu e subfinantat ci in restul spitalelor (majoritatea) sunt incompetenti. La asta adaugam comisia prezidentiala si "propunerile asumate" de basec cu legalizarea prostitutiilor si a drogurilor.

3. Reforma in educatie

dupa o alta "super comisie" cu o strategie de 25 de pagini se vrea bramburirea invatamantului mai dihai decat a fost el deja bramburit pana acuma. Mai putine ore de materii fundamentale matematica, fizica, chimie, istorie, geografie, biologie, etc probabil pt a reusi sa formam mai usor ospatari(marele of prezidential) si mecanici auto sau zidari.

Totul presarat cu "mediocritatea" celorllati de la studenti la profesori si niciodata a sa proprie. Nu de alta dar daca "presul" nu stie de exemplu "istorie" sau "economie" la ce bun sa stie tinerii iesiti din scoala.

Adaugam la asta si promisiunile de acum un an de crestere a salariilor cu 50% pt cadrele didactice unde "specialistul basec" stia ca "sunt bani". Trebuia sa ii "iasa partiduletul" la alegeri. Si a iesit. Dar pe "minciuni", lipsa de reforme, lipsa de viziune si de idei.

Reforma in Justitie

A inceput cu macovei care a transformat pe "colegi" (procurori) in magistrati cu drepturi de magistrati.
A continuat cu "sustinuta" macovei in promovarea de legi de "ascultare" si "urmarire informativa" fara mandat judecatoresc. O adevarata reforma dar de tip "chavez".
A continuat cu subordonarea ministerului public prin numirea unor tantalai ca procurori sefi covesi si morar dar si tulus. A continuat cu "bazaconia" interpretarii imunitatii "prezidentiale" ca fiind "mai speciale" decat orice alta imunitate. A continuat cu blocarea dosarelor marinaresti si pregatirea lor pt NUP. Lipsa de "prejudicii" la flota, nema la mihaileanu, nema la bordei(nici nu se lasau "sesizati" morar si tulus), etc.

A impus dna sa lucreze "selectiv" doar de "forma". acuzatiile de coruptie la adresa lui nastase nefiind decat "glume". Chinezarii si matusa tamara. Tot e bine pt ca probasistul uita ca primii martori alesi de dna au fost Ceausescu si Iliescu. Nu nu erau "nea nicu" si nici "ilici" ci nume folosite ca sa isi faca "imagine de catre noua casa de film DNA".

A reformat si dosarele revolutiei si ale mineriadei pane le-a dat nup. Dadea rau la "precedent" in Romania.

Mai nou i-a acuzat pe judecatori ca vor salarii prea mari si ca nu fac nimic dar in acelasi timp tribunalele nu aveau bani nici pt plicuri si timbre. Reforma si asta de exceptie.


A condamnat comunismul

pe baza unui raport "stramb" si mincinos in multe cazuri in care dizidenti adevarati romani erau tratati de "colaboratori" ai regimului. Sub orchestra fostilor comunisti cu acte regula si cu dosare de cadre care-l sustin. patapievici, tismaneanu, etc.

Si Hruschov a condamnat "stalinismul" dar asta nu l-a facut mai putin comunist. Si putin a facut-o.

Apoi argumentul "suprem" o lista de sustinatori "intelectuali" de avion. Din care unul nu mai e sunt deloc "probasec" (mai sensibil nu suporta injuratura).
insa pe lista la loc de cinste pusi patapievici (mincinosul cu tata detinut politic la comunisti sau care a musamalizat casul antohi), mihaes (haznaua care a dat in Goma cat a putut si inainte si dupa ce a plecat din Romania), liiceanu (cel care il descoperea pe "omul" iliescu in 2000 si a carui fosta "editura politica" data moaca de acest "om cu o mic" iliescu e folosita azi pt cenzurarea tinerelor talente "neinrolate"), tismaneanu (fostul cadru de nadejde "fugit" sau "plantat" in State acum mare "specialist anti comunist" si care si el il descoperea pe omul iliescu cu calitatile sale umane si spiritul sau deosebit).

Si imi sustine mie participant la Revolutie ca student si apoi la mineriade tot ca student ca ne-am intors in 2009. Pai nu e maximum de "bale" pe care careva poate sa-l "produca" in apararea "vasnicului coducator"? ba da. Si ce daca doar imi aminteste de "imgb face ordine". Asta da amintire din anii 90. Tot felul de "oameni de bine".


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Presedintele Traian muta si vom avea simultane (2415 afisari)
 Lansarea lui Geoana torpilata de Basescu (2294 afisari)
 Romania in haos (1909 afisari)
 Georgia a declansat razboiul (1749 afisari)
 Partenerul lui Mircea Basescu este anchetat de FBI (1682 afisari)
 Scandalos: Preotul si nepoata, uniti prin sex - FOTO (3917 afisari)
 ROUEX 09 - Armata Romana si-a scos harburile ruginite la cel mai mare exercitiu militar national de anul acesta (1942 afisari)
 Spaima in familia cantaretului Catalin Crisan: Baietelul lor de 5 ani a ajuns la spital, lovit puternic la ochi (1836 afisari)
 Ghiciti unde vor pleca Basescu si Elena Udrea sambata? Daca nu, va spunem noi. La Festivalul sarmalelor! (1827 afisari)
 Ministrii PSD au demisionat din Guvern (1732 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00721 sec.