Ziua Logo
  Nr. 4609 de luni, 10 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-10
endevour (...@gmail.com, IP: 93.122.135...)
2009-08-10 14:03
Romania, lagar de concentrare

Ne uitam la mr. Boc si nu ne vine sa credem. Din doua una: fie omul este un actor de provincie, jucand un rol neconvingator, fie are mintea retezata, pe sfert. El le face un bine celor concediati: "Va vom lasa fara bani, pentru ca veti fi fericiti, nu vom lasa sa mai munciti din septembrie pana in octombrie, pentru ca ati obosit, va vom lasa fara case, pentru ca aurolacii, traind in frig si zoaie, sunt mai sanatosi, nu veti mai manca, deoarece va va disparea colesterolul!" De ce plavanii din FMI trebuie sa juiseze, punand tara pe butuci? Ca niste troli, ca niste barbari din Epoca de Piatra? Neaducand progresul tehnologic, medicina pe baza de nanoboti, terapie genetica, lasere biologice? De ce un betiv ca Miclea sa propuna legi pentru educatie? De ce burtosii din PDL sa isi impuna legile lor de doi bani, fiind ilegitimi, deoarece sunt votati de 15% din populatie? De ce sa fie tara condusa de sfertodocti si semidocti? De ce nu de oameni competenti? Sa speram ca dupa ce tortionarii poporului roman isi vor pierde puterea sa fie filmati 24 de ore din 24, cum muncesc pamantul sau reimpaduresc Romania, cu salariul minim pe economie, pentru a nu mai exista suspiciunea ca au plecat prin Caraibe, precum in cazul lui Nicolae Ceausescu, sa joace poker? De ce potentatii nu intra in vacanta pentru 2 luni, fara plata? Iar disponibilizatii nu au si ei familii, sperante, dorinta de o viata mai buna? Nu sa traiasca in regimul Boc-Basescu?
Realitatea trista este aceasta: toti potentatii de dinainte de 89 si pana acum au iesit din vagaunile istoriei, din emanatiile trucate ale istoriei, chinuind poporul roman. De ce acesti disponibilizati nu sunt in strada sa protesteze impotriva pierderii serviciului? In mod normal, un organism parazitar precum FMI ar trebui aruncat peste granita, pentru a nu sclaviza pe CFR-isti, pensionari, doctori, profesori, muncitori, agricultori. Legi dure suprastatale si politii internationale ar trebui sa controleze activitatea acestor banci parazitare. FBI-uri locale ar trebui sa studieze si sa pedepseasca intreaga coruptie a localilor, pentru ca acestia sa nu devina stapanii cetatenilor oraselor si satelor.
Realitatea trista este ca Romania se mentine in limita unui regim concentrationar, in care libertatile oamenilor sunt terminate, in care se incearca exterminarea economica a populatiei, prin drumuri proaste (accidente), prin medicina neperformanta (neregeneratoare), prin transporturi proaste si foarte proaste, prin furturi imense din banul public si prin folosirea banilor pentru salarii pentru interesele personale ale presedintelui si ale unor functionari de banca internationala.
Romania trebuie sa devina libera de emanatii din pestera securisto-cominternista de pana acum!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Esecul Traian Basescu (3720 afisari)
 Scufundarea Flotei (3193 afisari)
 Haremul ucigas cerseste clementa (1785 afisari)
 Turnul Babel la Cadastru (1673 afisari)
 Cameron Douglas risca inchisoarea pe viata (1392 afisari)
 Sex oral printre carucioarele de la hipermarket! - VIDEO INTERZIS MINORILOR (7654 afisari)
 La 12 ani, face sex cu zece barbati pe zi pentru a-si cumpara acadele (3293 afisari)
 BBC s-a facut de ras in Anglia! Au intrerupt rezumatul etapei pentru o tanara care statea pe WC (VIDEO)  (3234 afisari)
 Diplomat american filmat in Rusia in timp ce facea sex cu o prostituata (Video) (3049 afisari)
 Un Airbus a zburat cinci zile cu un mort la bord si nimeni nu a observat (2483 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00784 sec.