Ziua Logo
  Nr. 4609 de luni, 10 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-10
Deva din New York, USA (...@yahoo.com, IP: 74.73.177...)
2009-08-10 08:30
MINCIUNA LUI BASESCU ARE PICIORE EXTREM DE SCURTE

Minciuna are picioare scurte
EDITORIAL SEMNAT SORIN ROSCA STANESCU






La intalnirea cu ziaristii din diaspora, la care au participat si jurnalisti care isi practica meseria in interiorul granitelor Romaniei, Traian Basescu a lansat o minciuna gogonata. Si anume ca nu a facut niciodata ceva pentru a-i impiedica pe ziaristi sa-si faca meseria. A facut mai mult decat atat. I-a amenintat, in mod direct sau voalat, utilizand canalele publice. Pentru a-i decredibiliza, a lansat impotriva unor jurnalisti, critici ai domniei sale, veritabile acuzatii calomnioase. I-a atacat de nenumarate ori pe patronii unor grupuri de presa, amenintandu-i si pe acestia, la randul lor, la fel de direct sau la fel de voalat, cu deschiderea unor dosare penale pentru pretinse infractiuni. Unei ziarite i-a smuls telefonul din mana, confiscandu-l pentru o vreme. Timp in care cerberii sai au avut posibilitatea sa-i cotrobaie prin fisiere. A impiedicat de nenumarate ori jurnalistii sa-si faca meseria. De pilda, in vizitele prezidentiale sunt invitati cu preponderenta jurnalisti apropiati Palatului Cotroceni. A alcatuit o adevarata haita de presa cu ziaristi avand slabe performante profesionale, stipendiati, pe diferite cai, fie de catre Institutul Cultural Roman, fie de catre Ministerul condus de Elena Udrea. Acestor acuzatii li se pot adauga multe altele. Sper ca presa din Romania sa publice ample analize de sinteza care sa contracareze ultima minciuna lansata cu nonsalanta de Traian Basecu.



Ambasada ROMANIEI in STATELE UNITE ALE AMERICII



Stimate Domnule Adrian Iordache.

Va multumesc pentru randurile trimise. Inainte de a va raspunde printr-o scrisoare

deschisa (care va apare in toata media de limba romana) va rog sa-mi acordati o convorbire telefonica. Pentru a simplifica dialogul vreau sa fac cateva mentiuni.

- Actiunile extrem de brutale la adresa mea, sunt executate de garzi apartininind MAE la ordinele consulului general Pavoni. Astfel am fost inconjurat de 5 garzi care mau aruncat pe scari. Numai o minune a facut sa nu se intample un accident

grav. Memoriul meu adresat presedintelui Basescu a ramas fara raspuns. Puteti

obtine detalli dela consulul adjunct Berechet despre acest act banditesc. Cazul a atras atentia presei si televiziunii romanesti. Atasez un articol.

- Incercarea de arestare a persoanei mele de ziua nationala pe teritoriul USA la Public Library a fost facuta de acelasi Pavoni angajat al MAE. Toata aceasta actiune a fost filmata si va aparea in filmul meu ?Desecrare Menorei?

-In desbaterile comisiei externe a senatului roman au aparut urmatoarele informatii despre Petro Luciano Pavoni : -Sub Ceausescu a lucrat in conducerea institutiei de comert exrerior la NY. Se banueste ca a fost spion. -Este posesor al ?green cardului? . Statutul de rezident american nu ai permite prin lege sa faca parte din corpul diplomatic.- Este ofiter acoperit.

-Va voi dezvalui continutul protestului celei mai importante asociatii de ziaristi din lume in legatura cu cazul meu. Stadiul pregatirii manifestatiei de protest.

-Ccntinul protestului adresat Departamentului de Stat ,USA (romanian desk) Mentionez ca sunt cetatean american.

- Documentele predate politiei americane in legatura cu spargerea studioului meu.

Numele Pavone apare si in acest caz. Scrisoarea adresata catre directorul Ungureanu al SIE a ramas fara nici un raspuns.

-Expozitia AL-QUEDA a arabului AMWAR AMBAKI unde romanii au reprezentat doar decorul si diversiunea. Toate atentionarile mele la toate nivelele au ramas

fara rezultat. Ancheta americana promite surprize.

Mentionand ca de la venirea directoarei Corina Suteu nu am participat la nici o

actiune a ICR., cu exceptia a doua minute cand pentru ca am cerut sa se vorbeasca romaneste (in sala nu era nici un strain) am fost dat afara. In rest garzile

MAE pazesc cu strasnicie ca nici eu sau sotia mea Kioko sa nu deranjam incultura

si antiromanismul caracteristic ICR-ului.

Inchei cu cea mai inportanta problema. La sfarsitul lunii August ca urmare a unui memoriu trimis autoritatilor japoneze (Sunt cetatean al Imperiului japonez) sosete

o comisie la Washigton pentru a cerceta cazul meu unic, Cu aceasta ocazie vreau sa fac o vizita la ambasada.Sper sa nu fiu refuzat. Probabil ca voi veni insotit de inalte personalitati americane si japoneze.

Astept raspuns. Cu multa stima.



Robert Horvath Ziarist KIRO STUDIO INTERNATIONAL Presadinte. New York ? Tokio Datele de contact personal ART: http://www.devagallery.com


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Esecul Traian Basescu (3720 afisari)
 Scufundarea Flotei (3193 afisari)
 Haremul ucigas cerseste clementa (1785 afisari)
 Turnul Babel la Cadastru (1673 afisari)
 Cameron Douglas risca inchisoarea pe viata (1392 afisari)
 Sex oral printre carucioarele de la hipermarket! - VIDEO INTERZIS MINORILOR (7654 afisari)
 La 12 ani, face sex cu zece barbati pe zi pentru a-si cumpara acadele (3293 afisari)
 BBC s-a facut de ras in Anglia! Au intrerupt rezumatul etapei pentru o tanara care statea pe WC (VIDEO)  (3234 afisari)
 Diplomat american filmat in Rusia in timp ce facea sex cu o prostituata (Video) (3049 afisari)
 Un Airbus a zburat cinci zile cu un mort la bord si nimeni nu a observat (2483 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00808 sec.