Ziua Logo
  Nr. 4606 de joi, 6 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-06
Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-08-05 23:01
Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP

Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP
Palatul Cotroceni a realizat topul injuraturilor din mass-media la adresa presedintelui Traian Basescu.
Sefului statului i se prezinta zilnic, pe langa traditionala revista a presei, si o analiza sui-generis, parte a unei montorizari mai ample, care contine si ctate largi cu referirile negative si chiar cu imprecatiile, injuraturile la adresa sa, precum si cu cele neutre sau poztive. Cotidianul a intrat in posesia montorizarilor cu injuraturile din mass-media care-l vizeaza pe Traian Basescu, realizate la nivelul Departamentului de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale.
In topul edtorialistilor ori al moderatorilor de televiziune care-l injura vartos si constant pe seful statului, conduce detasat Trustul Intact al familiei lui Dan Voiculescu, oponent poltic podiumului celor care, in scrierile lor ori in aparitiile televizate, au cele mai multe referiri negative la adresa lui Traian Basescu, Palatul Cotroceni ii plaseaza pe Ion Cristoiu, Victor Ciutacu, Roxana Iordache (care a publicat in Ziua), Radu Tudor si pe Valentin Stan.
Topul este consttut pe baza canttatii referirilor negative adunate de-a lungul montorizarii. Imprecatiile lui Ion Cristoiu se intind pe sapte pagini, ale lui Victor Ciutacu si ale Roxanei Iordache, pe patru, ale lui Radu Tudor si ale lui Valentin Stan, pe trei pagini. Diferenta dintre cei de dupa Ion Cristoiu este data de numarul de semne tipografice. Astfel, spre exemplu, cu 11.441 de semne, Roxana Iordache il devanseaza pe Victor Ciutacu, cel care aduna doar 10.117 semne tipografice.
Printre edtorialistii ale caror imprecatii il au drept tinta pe seful statului, Administratia Prezidentiala i-a inclus si pe polticienii Adrian Nastase, Zoe Petre ori Mugur Ciuvica. Adrian Nastase a fost inclus in urma edtorialelor din „Jurnalul National“, Mugur Ciuvica dupa aparitiile la Antena 3, iar Zoe Petre in urma tabletelor din „Ziua“.
Si Trustul de Presa Realtatea-Catavencu, prin Realtatea TV si Cotidianul, nu scapa de montorizarea Palatului Cotroceni cu privire la „injuraturile“ la adresa lui Traian Basescu, fiind inclusi: Mircea Dinescu, Robert Turcescu si Cornel Nistorescu.
In afara acestora, sub lupa Departamentului de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale se afla, de aproape un an, cu referirile lor negative la adresa presedintelui tarii, edtorialisti ori publicistii: Oana Stancu, Mihnea Talau, Victor Ciutacu, Miruna Munteanu, Roxana Iordache, Dan Dumtrescu, Eliza Francu, Gabriela Vranceanu-Firea, Rene Parsan, Rares Bogdan, Octavian Hoandra, Lucian Avramescu, Alexandru Mihalcea, Andrei Badin, Marian Nazat, Cornel Ivanciuc, Petre Mihai Bacanu, Sorin Rosca Stanescu si Cristian Tudor Popescu.
Sinteza Administratiei Prezidentiale, aflata in posesia Cotidianului, cuprinde referirile celor 29 de edtorialisti ori publicisti, incepand din noiembrie 2007 pana pe 4 iunie a.c.
Practica realizarii unor evaluari ale referirilor in mass-media nu este noua. Cel putin sub mandatul lui Traian Basescu, aceasta functioneaza inca din decembrie 2004. La revista presei zilnice este atasata, conform unor surse din Administratia Prezidentiala, si o evaluare a referirilor la adresa sefului statului: neutre, poztive si negative. Din fiecare categorie se extrag ctatele corespunzatoare si astfel se realizeaza o sinteza a acestora.
Spicuim din sinteza Administratiei Prezidentiale careia ii apartin sublinierile.
Ion Cristoiu: „Traian Basescu s-a abtinut cu greu sa nu indruge verzi si uscate. Acum, gratie laxativului care a fost suspendarea, Traian Basescu si-a dat drumul. Si ce ne-a fost dat sa auzim din gura celui care vrea sa se intoarca la Cotroceni ca sef de stat, si nu sef de bordel, intrece orice inchipuire. (...) Pe solul sarac in materie de cultura generala al domniei sale.(...).“ („Jurnalul National“, „Despre cum oligarhia salveaza prostia“, 17.05.2007).
„Traian Basescu se comporta acum in spatiul public ca un bolnav de SIDA la bordel. (...) (...) Pana la venirea sa la Cotroceni, romanii considerau ca imposibile coborarea presedintelui la nivelul carciumii de mahala, provocarile sexuale ale ziaristelor, amestecul brutal in Justitie, tragerea pe sfoara, dar mai ales impostura, atacarea Parlamentului, partizanatul poltic.“ (...). („Jurnalul National. Un chibit electoral al Partidului Democrat“, 24.10.2007).
Traian Basescu a reust astfel sa vare si mai adanc insttutia Presedintiei in fecalele societatii romanesti. (5.11.2007;Jurnalul National).
Victor Ciutacu: „Ma voi intoarce, asa cum Jucatorul se-ntoarce periodic la popor, la cvasimonologul gazdut in studioul B1 TV, cu o smerenie absolut gretoasa, de Radu Moraru. (...) Mtocaniile si calomniile debtate, cu o nonsalanta inspaimantatoare si cu justificarea ca seful statului nu are obligatia sa prezinte dovezi, la adresa tuturor celor care indraznesc sa aiba o alta parere decat a sa, demonstreaza ca Traian Basescu nu are absolut nici o limta. (Jurnalul National,Caimacul gros al mtocaniei 5.11.2007).

Intr-unul dintre colturile ringului numt Romania s-a infipt hotarat, pe picioarele din fata, autointtulatul Jucator, un soi de personaj popular straniu, cu aura falsa de martir si comportament de lotru la drumul mare. Omul are idei putine si fixe, plus o convingere patologica potrivt careia Dumnezeu l-a ales sa ne izbaveasca. (...) Din pacate, pe de o parte, setea de putere absoluta, respectiv, pe de alta parte, orgoliul nemasurat le-au luat mintile cu totul. Primul si-a scos la vedere, din rastelul amintirilor mistutoare de port, dupa ce l-a lustrut in prealabil cu slugarnicia gretoasa a autoproclamatei intelectualtati, arsenalul de tip securistic. Asa ca s-a apucat sa rame, cu o voluptate demna de ceausismul cel mai feroce al unui urs gunoier, prin trecutul ingropat al falsului trofeu.(...) (jurnalul National, Portocalele din boxeri, 14.01.2008)

Roxana Iordache: As vrea sa-l vad pe presedintele Basescu, cu odraslele lui de bani gata, care cheltuie intr-o saptamana, cat ventul pe 10 ani al unui pensionar minim, cum se descurca o luna de zile cu o pensie medie. (…). Cu cat costa o sticla de whisky pe zi pentru Basescu, un biet pensionar poate supravietui o saptamana.(…) (Ziua, Pensia minima, o sticla de whisky pentru Basescu, 13.07.2007).(...) „Un intrigant de telenovela manelista, care minte public si isi bate joc de insttutia procuraturii. („Ziua, „DNA sau maneaua ca politie poltica“, 20.09.2007).

Adrian Nastase: Are realizari microscopice in toate domeniile in care a actionat (...) marele zeu al aspiratorului este el insusi plin de praf.(„Jurnalul National, Atunci cand se alege praful de neghina“, 28.11.2007)

Robert Turcescu: Eu cred ca Traian Basescu nutreste de mai multa vreme o invidie, sau poate e chiar gelos pe felul in care a stiut de-a lungul timpului Ion Iliescu sa puna etichete. (Fetele Cotidianului“, Realtatea TV, 12 mai 2008).

Mircea Dinescu: Numai ca presedintele Traian Basescu, aidoma soferilor de ambulante care-si arunca pacientii la cate o intersectie, l-a abandonat fara mila pe lacramosul cetatean Basescu pe treptele aeroportului, ca sa dea din popou la paranghelia secolului si sa mai lipeasca de butelcuta inca o eticheta VIP. Intoarcerea la popor in rtm de Cucu si Pupaza i-a lasat fara obiectul muncii pe adoratorii prezidentiali. (Realtatea TV, Tanase si Dinescu, 21 martie 2008).

Montorizatii sunt onorati

Mugur Ciuvica, cuprins in sinteza cu un ctat negativ, ne spune sec: Nu ma intereseaza ca Traian Basescu este preocupat de aprecierile mele. O sa mai am referiri negative la adresa lui Traian Basescu. Ca fost director al Cabinetului presedintelui Emil Constantinescu, Ciuvica ne spune ca se primea doar o revista a presei tematica si atat, fara vreo analiza sau evaluare, rece, de la SRI.

Hokusai san din Kyoto (...@gmail.com, IP: 188.24.209...)
2009-08-05 23:04
Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop,a comunism,pe Internet, tov.Roy e com.ilegalist ?

La 2009-08-05 23:01:47, Davidescu vasile a scris:

> Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP
> Palatul Cotroceni a realizat topul injuraturilor din mass-media la
> adresa presedintelui Traian Basescu.
> Sefului statului i se prezinta zilnic, pe langa traditionala revista a
>e joc de insttutia
> procuraturii. („Ziua, „DNA sau maneaua ca politie
> poltica“, 20.09.2007).
>
> Adrian Nastase: Are realizari microscopice in toate domeniile in care
> a actionat (...) marele zeu al aspiratorului este el insusi plin de
> praf.(„Jurnalul National, Atunci cand se alege praful de
> neghina“, 28.11.2007)
>
> Robert Turcescu: Eu cred ca Traian Basescu nutreste de mai multa vreme
> o invidie, sau poate e chiar gelos pe felul in care a stiut de-a
> lungul timpului Ion Iliescu sa puna etichete. (Fetele
> Cotidianului“, Realtatea TV, 12 mai 2008).
>
> Mircea Dinescu: Numai ca presedintele Traian Basescu, aidoma soferilor
> de ambulante care-si arunca pacientii la cate o intersectie, l-a
> abandonat fara mila pe lacramosul cetatean Basescu pe treptele
> aeroportului, ca sa dea din popou la paranghelia secolului si sa mai
> lipeasca de butelcuta inca o eticheta VIP. Intoarcerea la popor in
> rtm de Cucu si Pupaza i-a lasat fara obiectul muncii pe adoratorii
> prezidentiali. (Realtatea TV, Tanase si Dinescu, 21 martie 2008).
>
> Montorizatii sunt onorati
>
> Mugur Ciuvica, cuprins in sinteza cu un ctat negativ, ne spune sec: Nu
> ma intereseaza ca Traian Basescu este preocupat de aprecierile mele. O
> sa mai am referiri negative la adresa lui Traian Basescu. Ca fost
> director al Cabinetului presedintelui Emil Constantinescu, Ciuvica ne
> spune ca se primea doar o revista a presei tematica si atat, fara vreo
> analiza sau evaluare, rece, de la SRI.
>
>
>

Hokusai san din Kyoto (...@gmail.com, IP: 188.24.209...)
2009-08-05 23:14
Re: Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop,a comunism,pe Internet, tov.Roy e com.ilegalist ?

Tovarasu' Roy , scuzati, din graeseala si graba sa ma culc si neatentie va-ntrodusei colea, e-n memoria calculatorului, gutte nacht !


2009-08-05 23:04:56, Hokusai san a scris:

> La 2009-08-05 23:01:47, Davidescu vasile a scris:
>
> > Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP
> > Palatul Cotroceni a realizat topul injuraturilor din mass-media la
> > adresa presedintelui Traian Basescu.
> > Sefului statului i se prezinta zilnic, pe langa traditionala revista a
> >e joc de insttutia
> > procuraturii. („Ziua, „DNA sau maneaua ca politie
> > poltica“, 20.09.2007).
> >
> > Adrian Nastase: Are realizari microscopice in toate domeniile in care
> > a actionat (...) marele zeu al aspiratorului este el insusi plin de
> > praf.(„Jurnalul National, Atunci cand se alege praful de
> > neghina“, 28.11.2007)
> >
> > Robert Turcescu: Eu cred ca Traian Basescu nutreste de mai multa vreme
> > o invidie, sau poate e chiar gelos pe felul in care a stiut de-a
> > lungul timpului Ion Iliescu sa puna etichete. (Fetele
> > Cotidianului“, Realtatea TV, 12 mai 2008).
> >
> > Mircea Dinescu: Numai ca presedintele Traian Basescu, aidoma soferilor
> > de ambulante care-si arunca pacientii la cate o intersectie, l-a
> > abandonat fara mila pe lacramosul cetatean Basescu pe treptele
> > aeroportului, ca sa dea din popou la paranghelia secolului si sa mai
> > lipeasca de butelcuta inca o eticheta VIP. Intoarcerea la popor in
> > rtm de Cucu si Pupaza i-a lasat fara obiectul muncii pe adoratorii
> > prezidentiali. (Realtatea TV, Tanase si Dinescu, 21 martie 2008).
> >
> > Montorizatii sunt onorati
> >
> > Mugur Ciuvica, cuprins in sinteza cu un ctat negativ, ne spune sec: Nu
> > ma intereseaza ca Traian Basescu este preocupat de aprecierile mele. O
> > sa mai am referiri negative la adresa lui Traian Basescu. Ca fost
> > director al Cabinetului presedintelui Emil Constantinescu, Ciuvica ne
> > spune ca se primea doar o revista a presei tematica si atat, fara vreo
> > analiza sau evaluare, rece, de la SRI.
> >
> >
> >
>
>

akimottte din Canada (...@gmail.com, IP: 24.201.203...)
2009-08-06 05:59
Re: Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop,a comunism,pe Internet, tov.Roy e com.ilegalist ?

ba Hocule...ce-ai cu Coy...sau Roy ...sau strigRoy.... lasa-l ca-i ocupat cu transeele...sapa in draci... si el si zmillingoidu'....


La 2009-08-05 23:04:56, Hokusai san a scris:

> La 2009-08-05 23:01:47, Davidescu vasile a scris:
>
> > Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP
> > Palatul Cotroceni a realizat topul injuraturilor din mass-media la
> > adresa presedintelui Traian Basescu.
> > Sefului statului i se prezinta zilnic, pe langa traditionala revista a
> >e joc de insttutia
> > procuraturii. („Ziua, „DNA sau maneaua ca politie
> > poltica“, 20.09.2007).
> >
> > Adrian Nastase: Are realizari microscopice in toate domeniile in care
> > a actionat (...) marele zeu al aspiratorului este el insusi plin de
> > praf.(„Jurnalul National, Atunci cand se alege praful de
> > neghina“, 28.11.2007)
> >
> > Robert Turcescu: Eu cred ca Traian Basescu nutreste de mai multa vreme
> > o invidie, sau poate e chiar gelos pe felul in care a stiut de-a
> > lungul timpului Ion Iliescu sa puna etichete. (Fetele
> > Cotidianului“, Realtatea TV, 12 mai 2008).
> >
> > Mircea Dinescu: Numai ca presedintele Traian Basescu, aidoma soferilor
> > de ambulante care-si arunca pacientii la cate o intersectie, l-a
> > abandonat fara mila pe lacramosul cetatean Basescu pe treptele
> > aeroportului, ca sa dea din popou la paranghelia secolului si sa mai
> > lipeasca de butelcuta inca o eticheta VIP. Intoarcerea la popor in
> > rtm de Cucu si Pupaza i-a lasat fara obiectul muncii pe adoratorii
> > prezidentiali. (Realtatea TV, Tanase si Dinescu, 21 martie 2008).
> >
> > Montorizatii sunt onorati
> >
> > Mugur Ciuvica, cuprins in sinteza cu un ctat negativ, ne spune sec: Nu
> > ma intereseaza ca Traian Basescu este preocupat de aprecierile mele. O
> > sa mai am referiri negative la adresa lui Traian Basescu. Ca fost
> > director al Cabinetului presedintelui Emil Constantinescu, Ciuvica ne
> > spune ca se primea doar o revista a presei tematica si atat, fara vreo
> > analiza sau evaluare, rece, de la SRI.
> >
> >
> >
>
>

spaiu' (...@k.ro, IP: 93.122.135...)
2009-08-06 20:14
Re: Basescu:DUSMANII IL AJUTA SA RAMANA IN TOP

Vasalie, ma frec la ochi si nu-mi vine sa cred: Tu ne spui aci ca un departament intreg, platit din bani publici, nu face altceva decat sa se chiorasca toata ziulica la tembelizor ca sa vada cine il injura pe matroz? Si sa directioneze javrele de paza ale sale catre acestia?
Multumim, este suficient pentru o ancheta parlamentara!!!!!!!!!!!!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tökes a fost agent maghiar (4207 afisari)
 "Oriunde iubea, platea" (2935 afisari)
 Axa ridicola (2751 afisari)
 Clanul asfaltatorilor (2554 afisari)
 FMI ii cere lui Boc sa faca ordine in pensii si salarii (1920 afisari)
 Sex in public, in plina zi, la Focsani! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7387 afisari)
 Dupa monoliti, acum au aparut si cranii de om pe Marte (3053 afisari)
 Imagini inedite de la vila lui Voronin din Condrita (Foto) (3008 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone apare aproape goala pe coperta revistei "Paris Match"! (VEZI FOTO) (2345 afisari)
 Fondatorul "Garzii Maghiare" revizioniste a venit in Romania sa sprijine autonomia ungurilor din Carpati (2111 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.