Ziua Logo
  Nr. 4598 de marti, 28 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-07-28
Alex2003 din USA (...@att.net, IP: 12.75.162...)
2009-07-28 18:39
Din nou....

Avem si noi in America, astfel de anomalii de a cumpara stirile pe bani proprii sau bani publici....
Ca sa dea mincare celor saraci, citeva tone s-au cheltuit, au cumparat stirile pentru a desinforma cu basme de smeu cu sapte capete, care a furat pe printesa tinara, si a va reintoarce pe printesa, daca se va da mincare pe gratis poporului din statul California. (anul 1974)
Intre timp, printesa adevarata s-a intilnit cu un nebun la o casa de nebuni din I.s.r.a.e.l, (unde taticutul ei stia ca era, s-au poate el insusi l-a bagato acolo), ia cerut nebunului s-o ajute sa fuga de acolo. Problema era, ca nebunul insasi nu avea unde sa stea, fiindca Sochnutul a refuzat sa-i dea un apartament promis, si l-a bagat mai bine in casa de nebuni. Nebunul nu a stiut cine era printesa cu adevarat, a crezut ca era o alta victima al evreului emancipat din Sochnut.
Princesa ia dat un numar de telephone pe care nebunul a chemat, si miracol, fata a disparut de acolo, si el, a fost dus cu sila inapoi in America. Aproape ca uitase de toate acestea, cind deodata a fost declarata povestea cu balaurul de sapte capete care a furat-o, si o recompensa de 50000 de dolari pentru informatii despre ea. FBI-ul nu plateste niciodata compensatii, intrucit este obligatia fiecarui cetatean sa prezinte astfel de informatii PE GRATIS.
Deodata s-au relatat benzi prin media si radio in care ea cerea parintilor sa faca ceace balaurul le cerea.... ca dintr-o data nebunul sa observe ca printesa vorbea in cod, si culmea, ii raspundea la intrebarile pe care atunci in spital a raspund cu "nu stiu"... "Iti spun acum de ce sint aici, ca sa stii, ca sa ai ceva prin care sa ma scoti de aici, fiindca sint membru clasei conductoare...." nebun, nebun, dar astfel de coincidente nu exista, chiar daca printesa pretindea ca vorbeste cu parintii ei... A chemat numarul de telefon ce printesa i-a dat atunci, si printesa ii raspunde la telefon, incercind sa-l convinga ca totul este bine cu ea, ca este la scala, si ca este sanatoasa... doua sau trei convorbiri telefonice de acest gen cu ea a inregistra la magnetofon... benzi care au disparut in 1996 dupa ca a fost arestat pe motive false si tinut din nou in casa de nebuni 4 saptamini, spital evreiesc bineinteles. Deci, si azi e o problema de secret de stat, fiindca ar putea produce "antisemitism". Legi, etica medicala, acestea sint de interes secundar.... spre deosebire de povesti, in care bunul todeauna este victorios, in aceasta poveste, Sochnutul, evreul hot si criminal, iese voctorios.
Intru-cit nebunul a observat ca la "spitalul" acela senatorul M.o.y.n.i.h.a.n (care pe atunci investiga CIA-ul) se pretindea ca era directorul cu numele de E.l.d.r.e.i.c.h, a devenit mai precaut, si a contactat citiva prieteni din Romania, care au promis ca vor contacta Ambasada Americii si al Germaniei. Ca si in basme adevarate, au fost cumparati si probabil nu au contactat, senatorul M.o.y.n.i.h.a.n a pus stampila t.o.p s.e.c.r.e.t pe tot cazul, si a aparut la televizor cu un zimbet pe fata, relatind lumii ca astfel de stampile sint folosite mult prea des de cum ar trebui, si odata stampilat, informatiile nu pot ajunga la public.
Cum s-a terminat povestea ? Balaurul a fost ucis de lucratorii paznici eterni ai libertatilor Americane, FBI, printesa a fost gasita si salvata, desi este cam 5 centimarti mai scunda, si cu ochii negrii, cind toata familia H.e.a.r.s.t are ochii albastrii, nebunul a fost arestat si bagat intr-o casa de nebuni American pe citeva saptamini (1974), si totul este frumos si bine.
Toate acestea pe banii publici sau pe bani regelui secundar dupa presidentie,
majestatea sa R.a.n.d.o.l.p.h H.e.a.r.s.t ?

De ce va spun aceasta poveste dragi copii, fiindca acum doua zile pe canalul 4 iar au inceput cu programul respectiv, re infortind opiniile publice ca tot ce s-a spus pe atunci a fost adevarat, si nu o poveste original scrisa de doamna L.A.L.A (Schwartz) de la CIA, mai bine zis, doamna a carui nume adevarat nu o stiu, dar care acum locuieste in LA. In Romania bineinteles a fost declarata moarta in anii 70, probabil da si acum cu povestile de T.a.n.i.a in timpul somnului noaptea..... si alte "coincidentse semnificative" in referinta cu o tinara cu numele de D.a.n.a si nu T.a.n.i.a.... Torturari psyhologice orchestrate de evreul emancipat si CIA ? Va las sa ajungeti la concluziile voastre logice.



Ratacitul (...@lycos.com, IP: 96.22.96...)
2009-07-28 19:19
Re: Din nou....

We have a pretty hard time working on that...

La 2009-07-28 18:39:46, Alex2003 a scris:


......Va las sa ajungeti la concluziile voastre
> logice.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jaful baietilor superdestepti (7168 afisari)
 Porno-alegeri si betii cu votca-cola (4968 afisari)
 Axa Basescu - Ridzi - Udrea (4032 afisari)
 Haos la distanta (2042 afisari)
 Guvernul a finalizat ancheta Sterling (1189 afisari)
 Lady GaGa, cu mana in chiloti pe scena (FOTO) (3246 afisari)
 Mihaela Radulescu ii trimitea lui Elan sms-uri in care il ruga sa se impace cu ea (2843 afisari)
 Jurnal de Chișinău: "Lady Dracula", amanta consulului Ion Nuică (VIDEO NECENZURAT) (2614 afisari)
 Fucking, orasul ai carui locuitori ii pun pe fuga cu camerele de supraveghere pe turistii care vin sa faca sex in locuri publice (2269 afisari)
  BCR Leasing a creat un site dedicat vanzarii autovehiculelor recuperate de la clienti (1742 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.