Ziua Logo
  Nr. 4594 de joi, 23 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-07-23
Arogantu' din Pedelicii de Strinsura (...@k.ro, IP: 89.115.18...)
2009-07-22 22:40
Pentru Adrian vD

Link-urile, ca sa terminam cu vorbele de claca:
http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-21&thread=256030&id=69158
http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-22&thread=256040&id=69345
http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-22&thread=256040&id=69485

La raspunsul meu de mai jos:
-------------------------------------------------------------------
Pe rind, ca la moara !
Eu nu am afirmat ca Ba'secu s-a proclamat anticomunist, ci am facut aluzie la faptul ca se impauneaza cu meritul "condamnarii" comunismului.
L-a condamnat - ei, si ?
Au disparut securistii "buni" din anturajul sau ori din schema partidului pe care il dirijeaza aproape pe fata ?
Nici poveste !
Cit despre hirtia igienica numita "raportul comisiei ..." - este mult prea superficial si partizan ca sa merite a purta pomposul nume de "document". Simplul fapt ca este unicat ar trebui sa-ti dea de gindit - sau deja nu te mai sperie unanimitatea, nu te mai inspaiminta lipsa opiniilor separate la sus-pomenitul "document" ? Ar fi grav sa fie asa ...

Am aceasta libertate de a ma juca precum imi este voia cu tastatura - si NU comunistilor cocotati in functii inalte dupa ce l-au mierlit pe Pingelica am a le cere voie !
Cit despre ideea ta privind "initierea" - nu stiam ca ai o asemenea capacitate de umor involuntar ...
Nu, Mein Herr - n-am vocatie de activist si consider ca fiecare se poate "initia" conform propriilor gusturi si puteri !
Cit priveste afirmatia mea ca este "jucator de bambilici" ( a se subintelege: bambilici politic ) - ai vreo mareata realizare in folosul Romaniei si cetatenilor romani a jocului bezmetic la cacealma al ipochimenului ?
Una singura, de saminta !
Sa nu-mi vii cu brasoavele privind "condamnarea comunismului ..." bla, bla, bla. Nu l-a durut gura si nici casa din Mihaileanu, ca sa nu mai vorbesc de livezile fratelui sau sau de protejarea analfabetei celei mici pina la postarea ei pe obrazul Romaniei in chip de motz, de culme a priceperii politice ... pe bani publici, dupa cum se pare ...

Vorbesti despre obiceiurile romanilor aflati in statiuni la sfirsit de saptamina, dar uiti cine isi permite azi sa mearga saptaminal in asemenea locuri si sa sparga linistea si curatenia muntelui cu mizeria "culturala" de care sint doldora, uiti sa amintesti ce partid promoveaza cu insistenta maneaua si prostul gust taman in campanii electorale - cind romanul este cu ochii lipiti de televizor. Te las sa ghicesti despre ce partid vorbesc ...
Dupa cum iti las placerea sa urmaresti evolutia fulminanta a fostului viitor purtator de vorbe al guvernului, actual parlamentar european si mare iubitor de sedinte de lucru prin cluburi clujene cu manele.

Cit priveste infrastructura - vorbim aici de unul din principalii vinovati ai acestei stari de lucruri ! Vinovat DIRECT, ca fost ministru al transporturilor si vinovat INDIRECT, prin sprijinirea unor INCAPABILI ( Boagiu, Dobre, Berceanu - asta are gura mare si atit ! ) la acelasi faimos minister.

Pai ce dracului facem - vorbim ca sa ne aflam in treaba ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Ai scris:
==========================================================
Asta o fi noul limbaj.

Hai spune-mi ca nu ai citit concluziile Raportului si gata!Daca le-ai fi citit ai fi aflat ca dupa concluziile alea este chemata intreaga societate romaneasca sa puna umarul si sa faca ceva.....

Iar am impresia ca esti prea tanar (si ultraactiv)sa intelegi anumite mesaje.In fond cine ii opreste pe a l t i istorici sa scrie istoria ultimilor 60 de ani,inca o data?S-a scris una si n-o acceptati-e problema celor care nu o accepta.Nu inteleg ce e cu voi,cand problema ar fi simplu de rezolvat de Voi:nu sunteti de acord cu o lucrare(presupun ca sunteti cu totii in tema,cu cercetari in domeniu,cu lucrari despre istoria moderna si contemporana,ca altfel cum sa vorbesti?!-doar comunistii erau arhipriceputi la toate si exilau pictori si poetiii pe care nu-i intelegeau...)faceti o alta!Sa ma puna pe ganduri ca nu se gasesc alti istorici mai capabili decat cei care au lucrat la Raportul Tismaneanu?-ptr. mine e clar sa fie asa-traiesc in Germania!Cand un profesionist face ceva deosebit,ceilalti admira....nu dau cu pietre fara sa gandeasca...Exista si circumstante atenuante!De ex. tipetele tuturor fostilor informatori,tradatori,etc. care isi spun <formatori de opinii>si care i-a ametit pe romani si mai mult dupa publicarea Raportului.

Citeste Socrate!(Platon)-sa intelegi ce e cu <initierea>asta,de data asta NE comunista....

Aici te autodepasesti si ai gresit adresa.Scrie altuia!

Priveste ce ai scris si ce mare si stapan pe situatie te crezi...Iti repet,ai gresit adresa.In primul rand ca eu ti-am atras atentia asupra minusurilor din noua declaratie a Presedintelui Romaniei.In al doilea rand ma confuzi cu Huhu cand argumentezi precum mai sus....Ori ridici nivelul calitatii dialogului,ori vorbeste cu altcineva.
==========================================================

Nu am decit citeva intrebari si / sau comentarii:

1. Expresia "pe rind, ca la moara" ti se pare nelalocul ei ? Problema ta.
2. Care este valoarea PRACTICA a unui document care indeamna la mobilizarea cetatii pentru rezolvarea unei probleme concrete ? Dar a unei declaratii oficiale care, de asemenea, ramine fara urmari ?
ZERO !
Simpla actiune propagandistica bazata pe un "document" propagandistic !
3. Iti face placere sa "initiezi" ? Fa-o sanatos, eu am alte preferinte de actiune.
4. Ai facut repetate aluzii la virsta mea si te-am mai intrebat: ce relevanta are in cadrul unei discutii bazate pe argumente ?
Eu cred ca asta reflecta un complex de inferioritate sau teama de inadecvarea discursului la statutul persoanei cu care discuti, ceea ce este inca o dovada ca nu argumentele primeaza la tine, ci convingerea asupra propriei superioritati fata de preopinent. Iarasi este problema ta, nu a mea.
5. Daca preferi discursuri de nivel Aula Academiei - ar fi bine sa-ti vezi de treburile tale si sa nu ma ma ispitesti. Am adunat cam mult acid si nu sint prea iertator din fire ...

Danny (...@us.mahle.com, IP: 67.71.7...)
2009-07-22 23:44
Re: Pentru Adrian vD

La 2009-07-22 22:40:57, Arogantu' a scris: ....bla, bla, bla

...nu prea conteaza ce a scris, scrie aceleasi lucruri de cind il stiu, ca un adevarat propagandist PNLSD. Aceleasi povesti anacronice petrecute acum 15-20 de ani, multe dintre ele clarificate de mult, dar tovarasii latrai PNLSD nu sint capabili sa inventeze ceva nou.
Singura noutate o reprezinta atacurile la familia marinarului, ceva ce provoaca scirba si da o senzatie de voma. Si de rusine, ca fac parte din aceeasi natie cu ei

Si totusi eu i-am votat pe liberali. Da, pe liberalii mei adevarati din Canada si nu pe petro-liberalii rusofili ai lui paturiciu, slugile PSD-ului, din Romania.

Arogantu' din Pedelicii de Strinsura (...@k.ro, IP: 89.115.18...)
2009-07-22 23:53
Danutzo - de ce nu ramai tu la locul tau ? Risti sa-ti fure concurentza tzutzuroiul ... ndc


La 2009-07-22 23:44:12, Danny a scris:

> La 2009-07-22 22:40:57, Arogantu' a scris: ....bla, bla, bla
>
> ...nu prea conteaza ce a scris, scrie aceleasi lucruri de cind il
> stiu, ca un adevarat propagandist PNLSD. Aceleasi povesti anacronice
> petrecute acum 15-20 de ani, multe dintre ele clarificate de mult,
> dar tovarasii latrai PNLSD nu sint capabili sa inventeze ceva nou.
> Singura noutate o reprezinta atacurile la familia marinarului, ceva ce
> provoaca scirba si da o senzatie de voma. Si de rusine, ca fac parte
> din aceeasi natie cu ei
>
> Si totusi eu i-am votat pe liberali. Da, pe liberalii mei adevarati
> din Canada si nu pe petro-liberalii rusofili ai lui paturiciu,
> slugile PSD-ului, din Romania.
>
>
>

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 99.227.52...)
2009-07-23 04:48
Re: Pentru Adrian vD

Arogantul are o singura obsesie. Basescu. Aduce tone de argumente impotriva lui. Multe din ele sint corecte. Politicienii sint murdari. mai ales cei romani. Un singur lucru nu pricepe. Ca daca il dai jos pe Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau. Adu-ti aminte de vremurile guvernarii Nastase, cind pina si libertatea presei nu mai exista. Te infurii impotriva marinarului si pui in loc... pe cine? tariceanu? paturiciu? (desi imi place ideea lui cu bursele pentru tineri dotati) geoana (rau intentionat si prostanac)?

Imi pare rau, dar cu toate tarele basescului, inca nu vad cine ar putea sa-i ia locul. De acord, ne-am saturat de basescu. Ce propuneti, arogantii nostri de serviciu?

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 85.216.21...)
2009-07-23 08:23
Golanul

Eu zic ca obsesia Arogantului consta in lipsa democratiei in RO, iar ca principala piedica el il identifica pe Basescu. Ca n-avem pe cine pune in loc, n-ar trebui sa fie relevant! intr-o democratie, niciodata! Din 20 de milioane, mata ai taiat trei persoane! O democratie este un sistem autoreglant in care tarele si talentele unui individ, aflat temporar intr-un post de sef, nu sunt determinante.
<Daca il dai jos pe Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau.> Cam exclusivista opinia dumitale! Pe cale logica, ar insemna ca Basescu ar fi cel mai bun dintre milioanele de locuitori ai Romaniei. Asa sa fie?!
Imi amintesc ca prin 2002-2004 scriai mai mult pe forumul ZIUA. De ce? Nu exista libertatea presei?! Facea cineva referiri la mogulii media, si-i impartea axiomatic in buni si rai?! A propus Nastase vreun pupincurist personal pentru un post de ambasador?! Sincer, eu nu vad nici o imbunatatire a libertatii presei, care sa fie datorata lui Basescu! Dimpotriva, daca ma gandesc la cumpararea indulgentelor pe la diverse teveuri, de catre ministrii apropiati persoanei sale ... e cam invers!
Nu cumva e vorba in cazul tau doar de o ultrasubiectivitate, pe care nici nu incerci s-o ascunzi cand pomenesti de <paturiciu>? Tu si Danny ...


La 2009-07-23 04:48:50, Golanul a scris:

> Arogantul are o singura obsesie. Basescu. Aduce tone de argumente
> impotriva lui. Multe din ele sint corecte. Politicienii sint murdari.
> mai ales cei romani. Un singur lucru nu pricepe. Ca daca il dai jos pe
> Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau. Adu-ti aminte de
> vremurile guvernarii Nastase, cind pina si libertatea presei nu mai
> exista. Te infurii impotriva marinarului si pui in loc... pe cine?
> tariceanu? paturiciu? (desi imi place ideea lui cu bursele pentru
> tineri dotati) geoana (rau intentionat si prostanac)?
>
> Imi pare rau, dar cu toate tarele basescului, inca nu vad cine ar
> putea sa-i ia locul. De acord, ne-am saturat de basescu. Ce
> propuneti, arogantii nostri de serviciu?
>

Marius Adrian Porojnicu din Craiova (...@rdslink.ro, IP: 86.34.245...)
2009-07-23 08:40
Re: Pentru Adrian vD

Vand himere ,la pachet,
Cu surprizele incluse !
Amalgam de sentimente:
Toate taxele-s reduse !

Vand promisiuni de bine
Si chiar de n-o fi asa,
N-o sa dati cu pietre-n mine,
{Constitutia-i a mea !}

Mint si va prostesc pe fata:
N-am furat si n-o sa fur,
N-am mancat buget pe paine,
Uite: si credinta jur !

Vand sperante lucitoare,
Si v-arat c'ai mei dusmani,
V-au mintit si v-au furat:
V-au deposedat de bani !

Stati la rand,c'avem destul:
Fiecare umple plasa !
Sa platiti cu votul vostru:
{Nu va dau, ci va iau casa !}

*
Pana cand?{ma'ntrebi pe drept}
O sa ducem hotii'n spate ?
Eu zic: iata,'i venit timpu'
Si asa nu se mai poate !

Pana cand ?Ne ridicam
Impotriva celor fameni !
-Cum zicea candva poetul-
Nu le putem zice oameni !

Toti cei ce'ntr-un fel sau altul
Au avut puterea'n mana,
Vinovati de genocid:
Ucid natia romana !

Mint si fura:ne despoaie !
Emigram de saracie:
Ne impoziteaza viata
Cu impozit pe prostie !




La 2009-07-22 22:40:57, Arogantu' a scris:

> Link-urile, ca sa terminam cu vorbele de claca:
> http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-21&thread=256030&id=69158
> http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-22&thread=256040&id=69345
> http://www.ziua.net/f.php?data=2009-07-22&thread=256040&id=69485
>
> La raspunsul meu de mai jos:
> -------------------------------------------------------------------
> Pe rind, ca la moara !
> Eu nu am afirmat ca Ba'secu s-a proclamat anticomunist, ci am facut
> aluzie la faptul ca se impauneaza cu meritul "condamnarii"
> comunismului.
> L-a condamnat - ei, si ?
> Au disparut securistii "buni" din anturajul sau ori din schema
> partidului pe care il dirijeaza aproape pe fata ?
> Nici poveste !
> Cit despre hirtia igienica numita "raportul comisiei ..." - este mult
> prea superficial si partizan ca sa merite a purta pomposul nume de
> "document". Simplul fapt ca este unicat ar trebui sa-ti dea de gindit
> - sau deja nu te mai sperie unanimitatea, nu te mai inspaiminta lipsa
> opiniilor separate la sus-pomenitul "document" ? Ar fi grav sa fie
> asa ...
>
> Am aceasta libertate de a ma juca precum imi este voia cu tastatura -
> si NU comunistilor cocotati in functii inalte dupa ce l-au mierlit pe
> Pingelica am a le cere voie !
> Cit despre ideea ta privind "initierea" - nu stiam ca ai o asemenea
> capacitate de umor involuntar ...
> Nu, Mein Herr - n-am vocatie de activist si consider ca fiecare se
> poate "initia" conform propriilor gusturi si puteri !
> Cit priveste afirmatia mea ca este "jucator de bambilici" ( a se
> subintelege: bambilici politic ) - ai vreo mareata realizare in
> folosul Romaniei si cetatenilor romani a jocului bezmetic la cacealma
> al ipochimenului ?
> Una singura, de saminta !
> Sa nu-mi vii cu brasoavele privind "condamnarea comunismului ..." bla,
> bla, bla. Nu l-a durut gura si nici casa din Mihaileanu, ca sa nu mai
> vorbesc de livezile fratelui sau sau de protejarea analfabetei celei
> mici pina la postarea ei pe obrazul Romaniei in chip de motz, de
> culme a priceperii politice ... pe bani publici, dupa cum se pare
> ...
>
> Vorbesti despre obiceiurile romanilor aflati in statiuni la sfirsit de
> saptamina, dar uiti cine isi permite azi sa mearga saptaminal in
> asemenea locuri si sa sparga linistea si curatenia muntelui cu
> mizeria "culturala" de care sint doldora, uiti sa amintesti ce partid
> promoveaza cu insistenta maneaua si prostul gust taman in campanii
> electorale - cind romanul este cu ochii lipiti de televizor. Te las
> sa ghicesti despre ce partid vorbesc ...
> Dupa cum iti las placerea sa urmaresti evolutia fulminanta a fostului
> viitor purtator de vorbe al guvernului, actual parlamentar european
> si mare iubitor de sedinte de lucru prin cluburi clujene cu manele.
>
> Cit priveste infrastructura - vorbim aici de unul din principalii
> vinovati ai acestei stari de lucruri ! Vinovat DIRECT, ca fost
> ministru al transporturilor si vinovat INDIRECT, prin sprijinirea
> unor INCAPABILI ( Boagiu, Dobre, Berceanu - asta are gura mare si
> atit ! ) la acelasi faimos minister.
>
> Pai ce dracului facem - vorbim ca sa ne aflam in treaba ?
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>
> Ai scris:
> ==========================================================
> Asta o fi noul limbaj.
>
> Hai spune-mi ca nu ai citit concluziile Raportului si gata!Daca le-ai
> fi citit ai fi aflat ca dupa concluziile alea este chemata intreaga
> societate romaneasca sa puna umarul si sa faca ceva.....
>
> Iar am impresia ca esti prea tanar (si ultraactiv)sa intelegi anumite
> mesaje.In fond cine ii opreste pe a l t i istorici sa scrie istoria
> ultimilor 60 de ani,inca o data?S-a scris una si n-o acceptati-e
> problema celor care nu o accepta.Nu inteleg ce e cu voi,cand problema
> ar fi simplu de rezolvat de Voi:nu sunteti de acord cu o
> lucrare(presupun ca sunteti cu totii in tema,cu cercetari in
> domeniu,cu lucrari despre istoria moderna si contemporana,ca altfel
> cum sa vorbesti?!-doar comunistii erau arhipriceputi la toate si
> exilau pictori si poetiii pe care nu-i intelegeau...)faceti o alta!Sa
> ma puna pe ganduri ca nu se gasesc alti istorici mai capabili decat
> cei care au lucrat la Raportul Tismaneanu?-ptr. mine e clar sa fie
> asa-traiesc in Germania!Cand un profesionist face ceva
> deosebit,ceilalti admira....nu dau cu pietre fara sa
> gandeasca...Exista si circumstante atenuante!De ex. tipetele tuturor
> fostilor informatori,tradatori,etc. care isi spun <formatori de
> opinii>si care i-a ametit pe romani si mai mult dupa publicarea
> Raportului.
>
> Citeste Socrate!(Platon)-sa intelegi ce e cu <initierea>asta,de data
> asta NE comunista....
>
> Aici te autodepasesti si ai gresit adresa.Scrie altuia!
>
> Priveste ce ai scris si ce mare si stapan pe situatie te crezi...Iti
> repet,ai gresit adresa.In primul rand ca eu ti-am atras atentia
> asupra minusurilor din noua declaratie a Presedintelui Romaniei.In al
> doilea rand ma confuzi cu Huhu cand argumentezi precum mai sus....Ori
> ridici nivelul calitatii dialogului,ori vorbeste cu altcineva.
> ==========================================================
>
> Nu am decit citeva intrebari si / sau comentarii:
>
> 1. Expresia "pe rind, ca la moara" ti se pare nelalocul ei ? Problema
> ta.
> 2. Care este valoarea PRACTICA a unui document care indeamna la
> mobilizarea cetatii pentru rezolvarea unei probleme concrete ? Dar a
> unei declaratii oficiale care, de asemenea, ramine fara urmari ?
> ZERO !
> Simpla actiune propagandistica bazata pe un "document" propagandistic
> !
> 3. Iti face placere sa "initiezi" ? Fa-o sanatos, eu am alte
> preferinte de actiune.
> 4. Ai facut repetate aluzii la virsta mea si te-am mai intrebat: ce
> relevanta are in cadrul unei discutii bazate pe argumente ?
> Eu cred ca asta reflecta un complex de inferioritate sau teama de
> inadecvarea discursului la statutul persoanei cu care discuti, ceea
> ce este inca o dovada ca nu argumentele primeaza la tine, ci
> convingerea asupra propriei superioritati fata de preopinent. Iarasi
> este problema ta, nu a mea.
> 5. Daca preferi discursuri de nivel Aula Academiei - ar fi bine sa-ti
> vezi de treburile tale si sa nu ma ma ispitesti. Am adunat cam mult
> acid si nu sint prea iertator din fire ...
>
>

Arogantu' din Pedelicii de Strinsura (...@k.ro, IP: 195.212.29...)
2009-07-23 10:31
Hantzy

Principala piedica si UN REAL PERICOL pentru evolutia Romaniei spre statutul de societate democratica.
Pericolul este dat de nocivitatea ( experimentata de romani pe propriile lor piei ) modului de conducere personal, cu controlul TUTUROR pirghiilor de forta din stat si cu descurajarea sistematica a oricarei critici la adresa "conducatorului".

Atitudinea de favorizare a ANUMITOR grupuri de interese ce graviteaza in jurul
FAMIGLIEI si greilor devotati din PDLEBA ( pitzipoancele nu sint "grele" decit la cintar ! ) este in egala masura o PIEDICA si un PERICOL pentru crearea unei economii de piata LIBERA ( NU SOCIALA ! ) in Romania.

Ti se face mila cind vezi pigmei adulatori de matroz vazind principalul pericol la adresa Romaniei in ... opozitia simbolica reprezentata acum de PNL !!!
Nu PNL singur, fireste - ci in alianta cu ... PARTENERUL pdleba DIN cOALITIA maroniE !

FARA ALTE COMENTARII LA ADRESA LUI iOAN CUCU ALIAS VASILE DAVIDESCU, ALIAS, CIC, ALIAS DEDE FOR EVER, ALIAS dracu' sa-l pieptene !

La 2009-07-23 08:23:43, Hantzy a scris:

> Eu zic ca obsesia Arogantului consta in lipsa democratiei in RO, iar
> ca principala piedica el il identifica pe Basescu. Ca n-avem pe cine
> pune in loc, n-ar trebui sa fie relevant! intr-o democratie,
> niciodata! Din 20 de milioane, mata ai taiat trei persoane! O
> democratie este un sistem autoreglant in care tarele si talentele
> unui individ, aflat temporar intr-un post de sef, nu sunt
> determinante.
> <Daca il dai jos pe Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau.> Cam
> exclusivista opinia dumitale! Pe cale logica, ar insemna ca Basescu
> ar fi cel mai bun dintre milioanele de locuitori ai Romaniei. Asa sa
> fie?!
> Imi amintesc ca prin 2002-2004 scriai mai mult pe forumul ZIUA. De ce?
> Nu exista libertatea presei?! Facea cineva referiri la mogulii media,
> si-i impartea axiomatic in buni si rai?! A propus Nastase vreun
> pupincurist personal pentru un post de ambasador?! Sincer, eu nu vad
> nici o imbunatatire a libertatii presei, care sa fie datorata lui
> Basescu! Dimpotriva, daca ma gandesc la cumpararea indulgentelor pe
> la diverse teveuri, de catre ministrii apropiati persoanei sale ... e
> cam invers!
> Nu cumva e vorba in cazul tau doar de o ultrasubiectivitate, pe care
> nici nu incerci s-o ascunzi cand pomenesti de <paturiciu>? Tu si
> Danny ...
>
>
> La 2009-07-23 04:48:50, Golanul a scris:
>
> > Arogantul are o singura obsesie. Basescu. Aduce tone de argumente
> > impotriva lui. Multe din ele sint corecte. Politicienii sint murdari.
> > mai ales cei romani. Un singur lucru nu pricepe. Ca daca il dai jos pe
> > Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau. Adu-ti aminte de
> > vremurile guvernarii Nastase, cind pina si libertatea presei nu mai
> > exista. Te infurii impotriva marinarului si pui in loc... pe cine?
> > tariceanu? paturiciu? (desi imi place ideea lui cu bursele pentru
> > tineri dotati) geoana (rau intentionat si prostanac)?
> >
> > Imi pare rau, dar cu toate tarele basescului, inca nu vad cine ar
> > putea sa-i ia locul. De acord, ne-am saturat de basescu. Ce
> > propuneti, arogantii nostri de serviciu?
> >
>
>

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-07-23 15:30
Re: Pentru Adrian vD Golane

> Arogantul are o singura obsesie. Basescu. Aduce tone de argumente
> impotriva lui. Multe din ele sint corecte. Politicienii sint murdari.
> mai ales cei romani. Un singur lucru nu pricepe. Ca daca il dai jos pe
> Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau.

Pe cine? Care sunt acei "mult mai rai" la care faci referire Golane si daca nu te superi niscaiva argumente nu "clisee".

> Adu-ti aminte de
> vremurile guvernarii Nastase, cind pina si libertatea presei nu mai
> exista. Te infurii impotriva marinarului si pui in loc... pe cine?
> tariceanu? paturiciu? (desi imi place ideea lui cu bursele pentru
> tineri dotati) geoana (rau intentionat si prostanac)?

Pe vremea lui nastase daca presa nu putea sa vorbeasca basecu nu castiga puterea. E adevarat ca nastase si echipa lui faceau tot ce puteau sa blocheze presa, exact ca si basecu. Ministrul lui nastase al apararii, daca nu ma insel spunea ceva de "accidente" cand vb cu ziaristii. Basecu si oamenii lui faceau liste cu "ziaristii" incomozi. Ei da foarte asemanator cu ceea ce facea nastase. Udrea "ofera" diurne ilegale ziaristilor care sa o "cante" pe ea si partidul din banii publici. Asta nu o faceau nici ministrii lui nastase. E drept ca atat nastase cat si oamenii lui basecu isi "cumparau" publicitatea si "tacerea" pe banii publici.

> Imi pare rau, dar cu toate tarele basescului, inca nu vad cine ar
> putea sa-i ia locul. De acord, ne-am saturat de basescu. Ce
> propuneti, arogantii nostri de serviciu?

In lista ta de mai sus sunt doi care nu participa la alegeri. unul e tariceanu si altul e patriciu. Eu l-as pune pe patriciu doar ca ala nu vrea. Da lectii si de economie cat mai ales de "descentralizare".
A existat pe vremea lui nastase vreo centralizare a serviciilor in mainile unei singure institutii (om) ? Nu nu a existat. E drept ca asta datorita "luptei" dintre ilici si nastase. De 3 ani de zile exista(medar sa traiasca).

A existat pe vremea lui nastase o "politizare" a posturilor de functionari ca cea existenta azi in "guvernul" basecu-boc geoana? Nu nu a existat. Pana si notiunea de "deconcentrate" si-a pierdut sensul. Ce sa mai zic de "sefii de teava" din zonele cu minoritati "majoritare".

Deci cu "tarele" de mai sus si multe altele care tin si de educatie dta imi spui ca "nu vezi" cine ar putea sa-i ia locul? Iarta-ma dar in cazul asta preferi "tarele" de mai sus si te complaci cu ele.

Arogantu' din Pedelicii de Strinsura (...@k.ro, IP: 195.212.29...)
2009-07-23 16:39
Golanimea Voastra, intentionam sa nu Va raspund. Dar ...

Spui ca Ba'secu este obsesia mea - partial corect, dar ... pe dos !
Pe mine ma obsedeaza cei care continua sa-l apere cu dintii, in ciuda evidentei !

Mai crede cineva intr-o reintrupare a jucatorului de bambilici POLITIC intr-un presedinte CONSTITUTIONAL, echidistant, respectat de sefii celorlalte tari din Europa ( macar ! ) ?
Eu NU !
Mai crede cineva in sinceritatea declaratiilor sale, cind de 4 ani a dovedit ca - din punct de vedere al ideilor si principiilor pe care le afirma - este O GIRUETA ?
Eu, iarasi, NU !

Daca ar fi ca in vremurile de demult - emblema casei Ba'secu ar trebui sa fie GIRUETA !

PS Am folosit "emblema", iara nu "blazon", pentru ca BLAZON are el insusi o aura de NOBLETE !

Ceea ce ar fi cam ultimul lucru pe care ar putea cineva sa-l astepte de la matroz ...

La 2009-07-23 04:48:50, Golanul a scris:

> Arogantul are o singura obsesie. Basescu. Aduce tone de argumente
> impotriva lui. Multe din ele sint corecte. Politicienii sint murdari.
> mai ales cei romani. Un singur lucru nu pricepe. Ca daca il dai jos pe
> Basescu aduci in loc pe cineva mult mai rau. Adu-ti aminte de
> vremurile guvernarii Nastase, cind pina si libertatea presei nu mai
> exista. Te infurii impotriva marinarului si pui in loc... pe cine?
> tariceanu? paturiciu? (desi imi place ideea lui cu bursele pentru
> tineri dotati) geoana (rau intentionat si prostanac)?
>
> Imi pare rau, dar cu toate tarele basescului, inca nu vad cine ar
> putea sa-i ia locul. De acord, ne-am saturat de basescu. Ce
> propuneti, arogantii nostri de serviciu?
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Conspiratia Carrefour-Auchan (3727 afisari)
 Batalia pe Invatamantul la Distanta in scandalul "Spiru Haret" (2527 afisari)
 Carnavalul (2236 afisari)
 Spaima evreicelor: mascatii (1946 afisari)
 CSM pe urmele "procuroarei milionar" (1593 afisari)
 Scenariul "Marculesti - Cap de pod" - Ministerului Situatiilor Exceptionale din Federatia Rusa "desanteaza" in R.Moldova (3559 afisari)
 TIR-urile nu vor mai traversa țara pe șosele, ci in tren (2628 afisari)
 Presa rusa: La Sevastopol ar putea sa curga sange (2531 afisari)
 A iesit goala in casa scarii si si-a acuzat amicul de viol, pentru ca n-a vrut sa faca sex cu ea! (2152 afisari)
 Iata cum se distra Michael Jackson alaturi de iubitul frumoasei romance Alina Puscau! (VIDEO) (2104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00922 sec.