Ziua Logo
  Nr. 4556 de marti, 9 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-06-09
Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 13:48
Europa...

lil (...@yahoo.fr, IP: 88.161.237...)
2009-06-09 14:12
Re: Europa...

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 14:15
Ai inceput sa scrii numai pentru Shadow !

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 14:38
Re: Europa...lil...:-)))

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-06-09 14:55
Re: Ai inceput sa scrii numai pentru Shadow ! calugaras

> Becali nu este un personaj vulgar. Deloc. El este (citeodata) un
> agramat. Cei cu nasurile pe sus (snooty-istii) il ridiculizeaza
> pentru faptul ca-si permite sa faca cu ajutorul banilor ceea ce ei nu
> pot sa faca cu ajutorul pregatirii lor ! Asta este esenta blamarii lui
> Becali. In rest ? Toate bune si la locul lor, madam R ... cu r mare de
> tipar ... oxana !

Cine a spus ca e vulgar? E doar "pitoresc". "Pitoresc" de pe Dambovita. Cu bunele si relele sale :-). Vulgar nu prea. Oricum nu mai tare decat politicieni aflati la "fraiele" Romaniei.

> Ce este interesant, totusi, de vazut in urmatorii ani, este cum se vor
> descurca extremistii cind se vor intilni impreuna in PE. E interesant
> de vazut, pentru ca, in mintea mea, extremistii se simt bine numai la
> ei acasa si in inferioritate.

Nu se descurca. Extremistii pedaleaza mereu doar pe "ai lor". fara "rabat" pt "ceilalti". Si de aici "curentul exremist" italian, englez, francez, etc nu il suporta de exemplu pe cel extremist roman. Trebuie sa fi roman, italian, englez, francez de la '48 incoace ca sa fi acceptat de un astfel de curent "local". Cum nu poti fi in acelasi timp de la '48 incoace roman, italian, englez, francez, etc se vor dezbina mereu. Vadim a "rupt" grupul extremist cand exremisti italieni s-au luat de romani. Deci e "demonstrata" deja treaba.

> Numai asa pot sa-si manifesteze ura si
> sentimentele lor shovine. Sa-i vedem acum cum isi vor zimbi unii
> altora, cind stim ca in umbra zimbetului lor se ascunde numai ura si
> dispret. Asa e bine. Sa-i punem la un loc si sa facem precum
> baietelul din altzipigurile americanesti. Care altzipiguri ? .... Ha,
> ha, haaa ! Aici, in State, exista niste altzipiguri infatishind un
> copilas care face pipi; shuvoiul care tishneste din jucaria lui cade
> pe o emblema : ford, chevrolet, pontiac, etc. Americanii care
> shofeaza pe un ford, sa zicem, au altzipigul cu baietelul care
> urineaza pe chevrolet, chevroletishtii pe ford, s.a.m.d. ! Trage tu
> concluziili !
>
> p.s. - crezi ca scapi de Shadow cu una-cu-doua ? :)))

Pana mai ieri o confundai pe Smeke cu Oriana si zau daca aveai dreptate :-). Oriana nu avea nici nivelul de cultura al lui Smecke si nici argumentatia ei(care uneori nu ma inspira nici pe mine).

Azi te confunzi pe matale cu Shadow :-). Pai se poate? Eu nu am "talentul" si "esperientza" matale la "femei". Nici aceeasi varsta :-p. Si oricat as cauta diacriticele romanesti (nu le caut din comoditate) nu ma supar pe un "sint" in loc de "sunt".

Acum Europa vazuta doar ca o Piata Comuna si atat nu era nici pe departe asa in viziunea fondatorilor sai fie ei francezi sau germani. Nu este vorba de aici de "renuntarea la traditii" ci la "politica comuna". Chestie pe care Roxana o reneaga mereu.

Englezii nu "refuza" Europa pe motiv de "comisari"(oricum le-a fost dat unul care sa impace si "capra" si "varza" adica si socialist si popular). Ei refuza doar "impunerile" europene pt ca la "beneficii" fac coada. Deh ca in zicala aia "la placinte inainte la razboi inapoi). Nu au invatat inca ca printre cei mai "loviti" de criza au fost si ei. Din motiv de "joc la doua capete".

Iar Elvetia aceeasi "marie" cu alta palarie. Nu sunt membrii pt ca prin referendum s-au opus intrarii in UE insa au cerut si au obtinut Shengen. Si acordul ala este "specific" pt ei, adica atat romanii cat si bulgarii au avut si au de-a face cu tot felul de "talpi" de la elvetieni. Iar daca ne amintim de ABERATIA micii republici care NEMEMBRA fiind a facut referendum pe tema aderarii Romaniei si Bulgariei in UE.

Asta asa ca sa vedem ca TUPEUL si NESIMTIREA nu sunt neaparat caracteristici pur romanesti. Cam asta e "opinia" mea vizavi de referendumurile Elvetiei. O alta "smecherie" este cea a circulatiei si controlului capitalurilor. Ei da Elvetia se opune controlului financiar al firmelor care SPALA BANI in Elvetia. Asta NU este in realitate o CONSTRUCTIE democratica. Politica UE versus Elvetia.

Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 89.202.218...)
2009-06-09 14:57
Re: Europa...

Majoritatea europenilor de est cu o pregatire profesionala si/sau morala a muncii buna, profita de UE. La ei in tara sau in afra ei. 'Piata comuna' este una a competitiei, lucru uitat in anii comunismului. MAREA diferenta intre comunism si capitalism, este ca in primul au progresat lichele inculte, iar in al doilea in marea lor majoritate persoane bine pregatite si dornice de a produce ceva. Acum, au exista exceptii de ambele parti, inse ele au ramas exceptii. Situatia din Romania de astazi nu este comparabile cu tarile din vest, care s-au democratizat o jumatate de secol. Dar in Romania capitalista, tot parveniti conduc (inca).

Faptul ca europenii raman acasa la votul pt PE, se datoreaza in special fortelor conservatoare din fiecare tara, care dau vina pe UE pt greselile facute de ei insisi.
Toate oalele sparte cad in capul UE, pt ca monopolistii isi pierd loby-ul.

Sa luam Germania ca exemplu. De cand atributiunile UE cresc, a picat monopolul telecomuniscatiilor, postei, gazului si electrictatii (partial, e drept), al cailor ferate. Nemtii isi pot cumpara salam italienesc si pui spanioli direct de pe raft.
Isi pot face dantura in Ungaria, si pot zbura cu 50 de Euro in concediu (low cost carrier). In multe meserii calfele pot deschide ateliere, pt care inainte iti trebuia scoala de maistrii( 1 sau doi ani), o groaza de bani, si cotizatie la organizatii. Si asta in cazul in care erai casatorit si aveai si un copil de ex.! Maistrii si asa nu erau la lucru, ci trimiteau de multe ori ucenici care faceau treaba!
Lista avantajelor este prea lunga ca sa le insir aici pe toate.

'Dezavantajul' cel mai mare este concurenta! Oare cine se teme de ea? Paradoxal lume nu realizeaza acest lucru, si refuza votul sau aleg pe cei care sunt contra UE!

Elvetia isi sutine pe atat de categoric 'independenta', pe cat de perseverent semneaza tot mai multe tratate de colaborare cu UE, care o transforma factic in tara membra! Peste tot cand citesti regulamnete si legi UE vezi expresia 'in tarile membre si Elvetia'

Englezii se musca si acuma de fund ca nu au aderat la Euro! Si o sa se muste si mai tare cand Lira va intra in picaj, odata cu dollarul! Ca sa nu mai vorbrsc de Islanda, care si ea se batea cu caramzi in piept acu un an doi!

Puterea PE este mai mare decat crezi! Acolo se decid cam 80% din legile care intre in vigioare in tarile membre. Comisarii vegheaza la respectarea legilor in tarile membre.
http://europa.eu/abc/12lessons/lesson_4/index_ro.htm



Cu ata mai putin este de inteles de ce lumea nu merge la vot. Dar cum am spus, parlamentele locale se simt amenintade de PE. E CONCURENTA! Si de aceea politicienii transmit latent o pozitie contra sau cel puit ascuns contra PE.

Faptul ca mascarici sau extremisti ajung acolo se datoreaza gradului de participare la vot. Caci gica -contra merge intotdeauna la vot!
In timp ce unele tari vor fi reprezentate de politicieni seriosi, alte vor fi reprezentate de mascarici sau inculti. Asa e viata!


La 2009-06-09 13:48:50, Roxana a scris:

>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:00

Acu' tot la cabinet esti ? Azi ce porti ? Tenesi sau sandale cu toc inalt ? E vara si la Paris ? Porti halatul direct pe piele ? Iar iti innebunesti colegii ?

Eu-s innebunit dupa o doctorita de pe-aici, care seamana cu tine. De cite ori ma duc la ea cu vreo problema iar ea vine sa ,m-asculete" cu stetoscopul si se apropie de mine, ii simt in nari mirosul suav si finutz al parfumului ei si ma rog la Doamne-Doamne sa mai intirziie cu investigatiile ca sa traiesc si eu citeva clipe de heaven ! :))) Nu stiu de ce, dar de cite ori ma investigheaza, nu-mi gaseste nimic. mereu imi spune ca ,,nu-i nimic serios !" De ce, tu, lilush, nu ma ia in serios ca ... sufar ? :))))

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 15:03
Re:Mi-am propus sa nu va mai raspund...

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:08
Io tot nu intelegt ce vrei tu rogsi !

Ce te-ar multumi pe tine ? Spre exemplu, daca s-ar face o minune si viata din Romanika ar fi la fel de suportabila ca cea din Franta, si n-aimai fi ciupita de cur in metrou, sau sa-ti simta fesele cu mina vreun mirlan in tramvai sau trolebuz, te-ai intoarce acas' ? Pe bune, acuma ! Te vezi intr-un cimitir din Paris ?

p.s. - esti un munte de nemultumiri !

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:17
Shadow !, ... si tu, rogsi !

Nu vreau sa va vad despartiti. Voi erati asa de frumosi impreuna ! Ce cuplu faceati ! Nu mai incapea nimeni pe ringul de dans cind va invirteati voi ! Eu va vreau inapoi amindoi. M-ash face presh la picioarele voastre, vorba aia, numa' sa va vad ca nu va mai contrati ! De ce trebuie sa va dati contre cind voi va intelegeti asa de bine ? Spuneti-o pe-aia dreapta : va placeti unul pe celalat ! Ptiuuu, drace ! De ce nu faceti ce va dicteaza inimile si stati spate catre spate si va miriiti unul la altul ? Fiti si voi niste modele forumistice, ca uite ce aiureala a ajuns forumeaua asta ! Nu mai gasesti si tu o sherezada de Doamne-ajuta ! ,,A murit toate !", vorba lu' Tzone a lu' Marta !

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 15:18
Re: Io tot nu intelegt ce vrei tu rogsi ! Vedeti, asta este...

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:24
Re: Io tot nu intelegt ce vrei tu rogsi ! Vedeti, asta este...

lil (...@yahoo.fr, IP: 88.161.237...)
2009-06-09 15:35
Re: Europa...lil...:-)))

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:43
Re: Europa...lil...:-))) ... DILEMA

La 2009-06-09 15:35:30, lil a scris:



Stiu , avem pareri diferite in privinta asta nu de ieri de azi :)
Dar nici cu statul in casa nu cred ca e bine ; dovada sa v-o mai spun ?...



__________


Dilema este urmatoarea :

Rogsi :

Rogsi prefera sa nu voteze, raminind acasa. Gestul ei se vrea tradus prin : ,,nu intru in acest joc murdar al alegerilor pentru PE, pentru ca sa nu fac parte dintr-un mecasnism care oricum ma desconsidera pe mine, ca individ, si, oricum ar fi, cu votul meu sau fara votul meu, lucrurile nu vor merge intr-o directie buna !"

lil :

lil prefera sa voteze pentru ca ea este de parere ca fiecare vot conteaza si reprezinta, la nivel personal si macrosocial, o responsabilitate. ,,Daca nu votam nu avem cum sa ne impunem punctul de vedere si astfel vom lasa cale libera sa ne conduca celor care nu ne reprezinta !"

Intrebare :

Cine are dreptate, pina la urma ?

Si ?

Exista si o a treia cale de a-ti exprima sentimentele politice pentru aceasta gilceava a alegerilor parlamentare ?

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-06-09 15:49
Re: Europa...lil...:-))) uite calugaras

ca tot nu m-ai intrebat pe mine iti raspund pt mine. Locul meu la cimitir va fi ACASA. In Romania nu in Franta. Fiecare cu alegerea lui. Matale? Ramai tot peste tari si mari?

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 15:55
Re: Europa...lil...:-))) uite calugaras

La 2009-06-09 15:49:22, Shadow a scris:



ca tot nu m-ai intrebat pe mine iti raspund pt mine. Locul meu la cimitir va fi ACASA. In Romania nu in Franta. Fiecare cu alegerea lui. Matale? Ramai tot peste tari si mari?


_________



Si eu imi fac ,,calabalicul", nene Umbritza ! N-am alta cale. Mi-ajunge, sa-ti spui drept. America nu mi-a oferit si nu-mi poate oferi nimic. Am vazut-o din mal in mal. Nu zic ca nu-i interesanta, dar nu-i a mea si nu-i pentru mine. Tot la ,,balegarul" meu trag.

p.s. - nu stiu de ce, dar majoritatea forumistilor, in general, si mai ales senioarii, in special, s-au cam sclerozat. Nu mai ,,mulgi" de la ei nimic sufletesc. S-au inchis cu totii in cochiliile lor si nu-si mai exprima nici unul vreo simtire, vreun gind personal sau sentimental. Au devenit cu totii niste slouiuri de gheata. Vorbesc ca la telejurnale ascultindu-se pe ei inshishi ! Ce naiba ne-a facut asa de reci si fazi, eu nu stiu ! Ne-am saturat de noi ? :)))

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-06-09 16:00
Re: Europa...lil...:-))) uite calugaras nope

> p.s. - nu stiu de ce, dar majoritatea forumistilor, in general, si mai
> ales senioarii, in special, s-au cam sclerozat. Nu mai ,,mulgi" de la
> ei nimic sufletesc. S-au inchis cu totii in cochiliile lor si nu-si
> mai exprima nici unul vreo simtire, vreun gind personal sau
> sentimental. Au devenit cu totii niste slouiuri de gheata. Vorbesc ca
> la telejurnale ascultindu-se pe ei inshishi ! Ce naiba ne-a facut asa
> de reci si fazi, eu nu stiu ! Ne-am saturat de noi ? :)))

Nu nu de noi. Ne-am saturat de "ceilalti" cu toate ca "drogul" ne face sa revenim zi de zi. Am devenit "Nemuritori si reci".

lil (...@yahoo.fr, IP: 88.161.237...)
2009-06-09 16:00
Re: Europa...lil...:-))) ... DILEMA

La 2009-06-09 15:43:57, CALUGARU a scris:


> Dilema este urmatoarea :
>
> Rogsi :
>
> Rogsi prefera sa nu voteze, raminind acasa. Gestul ei se vrea tradus
> prin : ,,nu intru in acest joc murdar al alegerilor pentru PE, pentru
> ca sa nu fac parte dintr-un mecasnism care oricum ma desconsidera pe
> mine, ca individ, si, oricum ar fi, cu votul meu sau fara votul meu,
> lucrurile nu vor merge intr-o directie buna !"
>
> lil :
>
> lil prefera sa voteze pentru ca ea este de parere ca fiecare vot
> conteaza si reprezinta, la nivel personal si macrosocial, o
> responsabilitate. ,,Daca nu votam nu avem cum sa ne impunem punctul
> de vedere si astfel vom lasa cale libera sa ne conduca celor care nu
> ne reprezinta !"
>
> Intrebare :
>
> Cine are dreptate, pina la urma ?
>
> Si ?
>
Calugare , dilema nu-i rea .

Insa cu doua precizari :

Aparent ea nu exista nici pentru mine nici pentru Roxana.

Plus ca in ceea ce ma priveste nu cred ca orice ar fi va fi rau.

> Exista si o a treia cale de a-ti exprima sentimentele politice pentru
> aceasta gilceava a alegerilor parlamentare ?
>

Da , sa te implici personal cel putin la nivel local.
Daca ai nervii sa-ti tii gura ( se zice frumos sa fii diplomat..).

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 16:07
Re: Europa...lil...:-))) ... DILEMA

La 2009-06-09 16:00:45, lil a scris:


,,Insa cu doua precizari :

Aparent ea nu exista nici pentru mine nici pentru Roxana.

Plus ca in ceea ce ma priveste nu cred ca orice ar fi va fi rau."


Chiar daca refuzi aceasta dilema, aceasta este perceptia care va citesc postarile. N-aveti cum sa evitati felul in care sunteti vazute si percepute.

_________



> Exista si o a treia cale de a-ti exprima sentimentele politice pentru
> aceasta gilceava a alegerilor parlamentare ?
>

,,Da , sa te implici personal cel putin la nivel local.
Daca ai nervii sa-ti tii gura ( se zice frumos sa fii diplomat..)."


Nu crezi ca sunt cuvinte mari, fara substanta si fara nici un fel de impact ? Ce-i aia ,,sa te implici la nivel local ?" Care nivel local ? La tine la cabinet ? Pai la tine la cabinetul tau local nu se intimpla nimic altceva decit ca se desfasoara un business. Vin oamenii, voi ii controlati, le dati retzete sau trimiteri si-i taxati pe ei sau pe casele lor de asigurari. Cu ce altceva te poti implica ? Treburile sunt simple. Cum sa te implici ? Sa alegi gunoiul pe cumetrii, sticle la sticle, hirtie la hirtie, plastic la plastic ? Ce alta implicare sa mai faci ? Sa nu arunci gunoiul pe strazi sau cojile de seminte pe sttrada ? La ce te gindesti tu cind spui ,,implicare pe plan local ?" Nu crezi ca suna cam prea telejurnalistic ? :)))))

lil (...@yahoo.fr, IP: 88.161.237...)
2009-06-09 16:18
Re: Europa...lil...:-))) ... Iti raspund repede

La 2009-06-09 16:07:06, CALUGARU a scris:
>
> Chiar daca refuzi aceasta dilema, aceasta este perceptia care va
> citesc postarile. N-aveti cum sa evitati felul in care sunteti vazute
> si percepute.
>
Citesti in graba.
Am zis aparent ...si nici pe departe nu ma deranjeaza cum percepi tu cand citesti.

Ce e sigur e ca eu nu cred ca oricine m-ar reprezenta e la fel ( si mai ales ideile tuturor sant aceleasi) , chair daca nu am o stima deosebita pentru oamenii politici
> _________
>
>
>
> Nu crezi ca sunt cuvinte mari, fara substanta si fara nici un fel de
> impact ? Ce-i aia ,,sa te implici la nivel local ?" Care nivel local
> ? La tine la cabinet ? Pai la tine la cabinetul tau local nu se
> intimpla nimic altceva decit ca se desfasoara un business. Vin
> oamenii, voi ii controlati, le dati retzete sau trimiteri si-i taxati
> pe ei sau pe casele lor de asigurari. Cu ce altceva te poti implica ?
> Treburile sunt simple. Cum sa te implici ? Sa alegi gunoiul pe
> cumetrii, sticle la sticle, hirtie la hirtie, plastic la plastic ? Ce
> alta implicare sa mai faci ? Sa nu arunci gunoiul pe strazi sau cojile
> de seminte pe sttrada ? La ce te gindesti tu cind spui ,,implicare pe
> plan local ?" Nu crezi ca suna cam prea telejurnalistic ? :)))))
>

Nu , deloc. Sant oameni care se implica in politica locala si chiar misca lucrurile in conformitate cu ideile lor.

1. E mai usor pe plan local. ( mai putina limba de lemn).
2. Nu e cazul meu .

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 16:23
Re: Europa...lil...:-))) ... Iti raspund repede

La 2009-06-09 16:18:59, lil a scris:



Nu , deloc. Sant oameni care se implica in politica locala si chiar misca lucrurile in conformitate cu ideile lor.

1. E mai usor pe plan local. ( mai putina limba de lemn).
2. Nu e cazul meu .


__________


Raspunsul tau mi-a adus ochii linga nas ca ai lui Colombo ! Pai bine, tu, lilush, tu spuneai ca alegerea ta (prin votul tau) este aceea ca preferi sa te implici pe plan local. Asta te-a facut sa votezi. Acum vii si spui ca chestiunea cu implicatul este a altora si nu a ta. Deci ?, pina la urma, de ce ai preferat sa votezi ? Cu opinii ca aceea pe care-ai facut-o ultima data, rogsi te face ,,martzi" in doua clipe si trei mishcari ! Sa te fereasca Dumnezeu !

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 16:59
Re: Europa...lil...:-))) ... Iti raspund repede/ Eroare Calugare...

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 17:25
Re: Europa...lil...:-))) ... Iti raspund repede/ Eroare Calugare...

lil (...@yahoo.fr, IP: 84.97.184...)
2009-06-09 17:27
Re: Europa...lil...:-))) ... vorbim impreuna si ne intelegem separat

La 2009-06-09 16:23:25, CALUGARU a scris:

>
> Raspunsul tau mi-a adus ochii linga nas ca ai lui Colombo ! Pai bine,
> tu, lilush, tu spuneai ca alegerea ta (prin votul tau) este aceea ca
> preferi sa te implici pe plan local. Asta te-a facut sa votezi. Acum
> vii si spui ca chestiunea cu implicatul este a altora si nu a ta.
> Deci ?, pina la urma, de ce ai preferat sa votezi ? Cu opinii ca
> aceea pe care-ai facut-o ultima data, rogsi te face ,,martzi" in doua
> clipe si trei mishcari ! Sa te fereasca Dumnezeu !
>


Din graba.

Nu-ti citisem intrebarea despre a treia posibilitate pana la capat ; o luasem la modul general , n-am vazut ca vorbesti doar de alegeri si doar de parlamentare.

Contextul fiind recadrat , eu vorbeam de o implicare activa in politica la nivel local ( municipal) . Un alt nivel -superior- de implicare .

Deci nu e cazul meu.

lil (...@yahoo.fr, IP: 84.97.184...)
2009-06-09 17:28
Re: Europa...lil...:-))) ... Iti raspund repede/ Eroare Calugare...

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 17:31
Re: Europa...lil...:-))) ... vorbim impreuna si ne intelegem separat

La 2009-06-09 17:27:32, lil a scris:



Din graba.

Nu-ti citisem intrebarea despre a treia posibilitate pana la capat ; o luasem la modul general , n-am vazut ca vorbesti doar de alegeri si doar de parlamentare.

Contextul fiind recadrat , eu vorbeam de o implicare activa in politica la nivel local ( municipal) . Un alt nivel -superior- de implicare .

Deci nu e cazul meu.


________



Asa e cind postezi intre doua consultari !

Si eu revin si te intreb : cum te implici TU ... tu, tu, tu, personal in treburile ,,cetatii" ?, pentru ca tu, prin exercitarea votului tocmai asta speri, sau crezi ca se va intimpla : votul tau va fi o implicare in mersul lucrurilor; versus opinia roxanei ca a vota inseamna a da gir celor care nu merita, deci, mai bine nu votez si astfel imi exprim protestul prin neparticipare. Subiectul erai tu !

Comprende ?

lil (...@yahoo.fr, IP: 84.97.184...)
2009-06-09 17:36
Re: Europa...lil...:-))) ... vorbim impreuna si ne intelegem separat

La 2009-06-09 17:31:00, CALUGARU a scris:

>>
> Asa e cind postezi intre doua consultari !
>
> Si eu revin si te intreb : cum te implici TU ... tu, tu, tu, personal
> in treburile ,,cetatii" ?, pentru ca tu, prin exercitarea votului
> tocmai asta speri, sau crezi ca se va intimpla : votul tau va fi o
> implicare in mersul lucrurilor; versus opinia roxanei ca a vota
> inseamna a da gir celor care nu merita, deci, mai bine nu votez si
> astfel imi exprim protestul prin neparticipare. Subiectul erai tu !
>
> Comprende ?
>

Si eu care credeam ca subiectul era Dilema !

Decidement , azi nu inteleg nimic :)....

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-06-09 17:54
Re: Europa...lil...:-))) ... vorbim impreuna si ne intelegem separat

La 2009-06-09 17:36:15, lil a scris:



Si eu care credeam ca subiectul era Dilema !

Decidement , azi nu inteleg nimic :)....


______



Da, si din dilema a decurs neintelegerea cu ,,implicatul" tau personal. deci, cum poate un vot al unei persoane s-o implice in ceva ? Tu ai votat ca sa te implici sau ca sa-ti exerciti un drept prin care tu speri la ,,mai bine" ?

Roxana (...@free.fr, IP: 82.238.120...)
2009-06-09 17:56
Re: Pentru ce ne jertfim ?

lil (...@yahoo.fr, IP: 84.97.184...)
2009-06-09 18:08
Re: Europa...lil...:-))) ... vorbim impreuna si ne intelegem separat

La 2009-06-09 17:54:23, CALUGARU a scris:

>
>
> Da, si din dilema a decurs neintelegerea cu ,,implicatul" tau
> personal.

Nu , din dilema a decurs neintelegerea cu alt nivel de implicare , tocmai nu al meu.
Posibilitatea a treia.


deci, cum poate un vot al unei persoane s-o implice in ceva
> ? Tu ai votat ca sa te implici sau ca sa-ti exerciti un drept prin
> care tu speri la ,,mai bine" ?
>


Tu tournes en rond. Am raspuns deja.

ps : azi dam extemporal ? :)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 BBC isi bate joc de Romania (7472 afisari)
 Universitatea Hyperion are 11 facultati (4721 afisari)
 Locuri fara taxa pentru anul universitar 2009-2010 (4417 afisari)
 Vanghelie si Mazare au dezamagit PSD (3324 afisari)
 Misterul ultimului mandat (2890 afisari)
 La doi ani are un IQ de 160, similar cu cel al savantului Stephen Hawking (3203 afisari)
 UPDATE 16.15- Clubul Roman de Presa: Atitudinea lui Emil Boc fata de Victor Ciutacu, incalificabila (VIDEO)  (2212 afisari)
 Urmarea studente in parcul Politehnicii, le batea si apoi le viola  (2127 afisari)
 Diagnostic-soc in cazul unei fetite de zece ani: Alergie la secolul XXI (VIDEO) (2113 afisari)
 Sanii Jessicai Simpson fac furori in New York! (2051 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01013 sec.