Ziua Logo
  Nr. 4556 de marti, 9 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-06-09
ggo (...@xnet.ro, IP: 92.84.112...)
2009-06-09 12:16
Un Amagit

Ce pretentii aveti de la PNL, care si-a taiat singur craca, punind-o cap de lista pe Norica Nicolai ? Cate "chifle" trebuie sa mai contabilizeze PNL din cauza Noricai ? L-au mazilit pe Tariceanu, dar ce au pus in loc ? PNL a ajuns sa fie condus de o gasca de nulitati. Pana nu vor scapa de Orban & comp. nu vor realiza nimic. De ce nu i-au pus pe liste pe Daianu, Orban ( comisarul actual ) si alte valori reale ? In loc sa vina cu o doctrina clara, cu programe liberale, actualii lideri PNL s-au amestecat in "mocirla" actualei clase politice !
Cu afise si benere cu poza lui Antonescu in fata, iar candidatii in planul doi este un exemplu tipic de "cult al personalitatii". Deocamdata Criun Antonescu NU ARE NICI O REALIZARE CONCRETA ! Prima confruntare a fost un ESEC ! Sa nu castigi NICI UN JUDET este o mare contra-performanta ! In Harghita, EBA a "strans" mai multe voturi ca PNL !!! Ce a pazit S.G. al partidului ? Sunt peste 700 de primari PNL ! Candidatii pentru PE au acoperit toate zonele tarii ? Cate voturi au adus fiecare dintre ei ? Au fost plimbati ca niste "sfiinte moaste" fara nici o reactie din partea electoratului ! Ruptura dintre centru si activul de baza este elocventa !
PNL trebuie sa propuna un candidat ADEVARAT pentru Presedinte al Romaniei ! Cu un candidat STERS, usor atacabil, nu vor face nimic !
Ce inseamna "oamenii" lui Tariceanu sau Antonescu ? PNL este acelasi pentru toti ! Trebuie sa actioneze toti ca adevarati LIBERALI ! Cu spectacole si manifestari de duzina nu se face politica. Liberalii trebuie sa cultive SCHIMBUL de IDEI ! Eu nu am auzit ca organizatiile locale sa organizeze intalniri cu diferite categorii sociale. Faptul ca STAI de vorba cu OAMENII inseamna ca esti apropiat electoratului. Faptul ca REZOLVI probleme ale comunitatilor locale inseamna VOTURI ! Daca nu comunici, de unde sa primeasca marea masa a alegatorilor informatiile necesare.
Un exemplu : Astazi, PD-L se lauda cu proiecte demarate si puse in executie in anii 2007-2008 ! Ii contrazice cineva ? Cine a inceput autostrada Bucuresti-Ploiesti ? Dar centura de vest a Ploiestiului ? Dar a Sibiului, Clujului, Aradului ? Si multe, multe altele ...
Daca vor pleca in concediile de vara si nu vor cobori la nivelul militantilor de la baza pot sa se lase de politica ! Politica nu se poate realiza cu AMATORI si "vanatori" de recompense !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 BBC isi bate joc de Romania (7472 afisari)
 Universitatea Hyperion are 11 facultati (4721 afisari)
 Locuri fara taxa pentru anul universitar 2009-2010 (4417 afisari)
 Vanghelie si Mazare au dezamagit PSD (3324 afisari)
 Misterul ultimului mandat (2890 afisari)
 La doi ani are un IQ de 160, similar cu cel al savantului Stephen Hawking (3203 afisari)
 UPDATE 16.15- Clubul Roman de Presa: Atitudinea lui Emil Boc fata de Victor Ciutacu, incalificabila (VIDEO)  (2212 afisari)
 Urmarea studente in parcul Politehnicii, le batea si apoi le viola  (2127 afisari)
 Diagnostic-soc in cazul unei fetite de zece ani: Alergie la secolul XXI (VIDEO) (2113 afisari)
 Sanii Jessicai Simpson fac furori in New York! (2051 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00689 sec.