Ziua Logo
  Nr. 4546 de joi, 28 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-05-28
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2009-05-28 09:18
Normal ca tine partea lu Voronin si Greceanii . Cum il cheama ? DIn ce tara este ?

Si atunci ce va mirati ?!

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.116...)
2009-05-28 13:25
Re: Normal ca tine partea lu Voronin si Greceanii . Cum il cheama ? DIn ce tara este ?

La 2009-05-28 09:18:18, Ghita Bizonu' a scris:

> Si atunci ce va mirati ?!
>

Nu pun la indoiala cele afirmate de George Damian privitoare la actiunile antiromanesti ale numitului Kalman Miszei, reprezentantul special al UE la Khishinev, tot cum nu pun la indoiala faptul ca numitul Kalman Miszei este evident un aparator al tortionarilor lui Vova Cioronin, preshedinte ghinarar KGB.
Din pacate, in ajutorul papagaldistilor propagandisti pravdoslavnici ai aceluias Cioronin, a sarit si unul care se da drept mare patriot roman, dar care este in realitate un patrihotz diversionist.
Unul dintre cei mai abjecti papagaldisti propagandisti de-ai lui Cioronin este un oarecare Mihai Contiu care se recomanda a fi fost ziarist in Romania de unde s-a refugiat in lumea libera a lui Cioronin.
Acest Mihai Contiu improasca aproape in fiecare zi cu noroi Romania, romanii si conducatorii sai politici in fitzuica intitulata pompos "Moldova suverana " - - maculatura care apare la Kishinev si este organul murdar semioficios al conducatorilor comunisti din Basarabia.
Am ramas mirat ca Contiu Mihail aduce in sprijinul murdariilor pe care le publica multe materiale semnate de jurnalistul "independent" Viktor Alexandr Ronczea.
In editia din 28 mai 2009 a macularurii cu frontispiciul spoit pe fatada cu cuvintele " Moldova suverana ", renegatul Contiu, in veninul intitulat
" Fanfaronada politica a lui Traian Basescu. Cum ii triseaza presedintele roman pe moldovenii pe care ii considera fraieri " murdarie care poate fi citita pe site-ul

http://moldova-suverana.md/?subaction=showfull&id=1243443468&archive=&start_from=&ucat=13&,

aflam cine este acela care furnizeaza materiale lui Contiu :

Citez :

" P.s. Sunt profund recunoscator confratelui, apreciatului, temutului si bine informatului publicist roman Victor Roncea care reuseste sa ma tina la curent cu toate actiunile romanesti legislative ce sunt ostile moldovenilor care, din naivitate, cad plasa promisiunilor desarte si mincinoase ale politicienilor romani care vor sa-i determine sa-si depopuleze tara, primul dintre acestia fiind aventurierul politic pirateresc Traian Basescu. (M.C.) "

Este evident faptul ca Contiu, nu stim din ce motive, il deconspira pe agentul diversionist Viktor Alexandr Ronczea si-i arunca in aer toata acoperirea agentului respectiv care se da drept mare patriot, atunci cind, in realitate este un patrihotz gainar. Daca luam in considerare materililii publicate sub semnatiura aceluiash mai draga Viktorash in care ronczaul presh fundator al Civic media apara si recomanda necesitatea unor relatii de pretenie si fratesti cu Rusia putinista, contactele aceluiasi Viktor Alexandr cu fosti sefi ai Securitatii reseriste si activisti de partid si de stat din timpul regimului lui Pingelica cismarica si incercarile susnumitului V. Alexandr R. de a curati de pacate aceste personaje care au facut parte din aparatul represiv al regimului comunist si le coroboram cu multzumirilii adresate de vindutul Contiu Mihail, ne putem face o imagine ampla despre cine este, cu ce se ocupa, si in slujba cui este independentul dependent Viktor Alexandr Ronczea, informatorul si agentul aparatului propagandistic represiv al kaghebistului cu miinile patate de singe, Vova Cioronin, presh. Gen. KGB.
P.S.
Vi-l amintiti pe turnatorul academician de onoare arhonda Balaceanu-Stolnici care a fost dovedit a fi un denuntator ordinar si o Iuda murdara....?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ivanoff, juristul catastrofa de la CJ Dambovita (2634 afisari)
 Bodyguardul lui Oprea-BGS a fost rupt in bataie (1924 afisari)
 Phenianul pregatit de razboi (1807 afisari)
 Soferie la mica intelegere (1163 afisari)
 Diversiune PSD (1008 afisari)
 EROS SHOW 2009: Laura Andresan si Alina Plugaru au mancat sushi de pe o femeie goala (FOTO/VIDEO) (4514 afisari)
 Rihanna, mai dezbracata ca oricand, in clipul unui coleg de breasla (FOTO/ VIDEO) (2348 afisari)
 Ministerul rus de Externe trece la provocari: Seful Ministerului de Externe al Romaniei denatureaza faptele (1810 afisari)
 UPDATE Adriana Bahmuteanu a nascut de urgenta. Viata copilului nu e in pericol (1739 afisari)
 Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost violata si aruncata din tren (1574 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.