Ziua Logo
  Nr. 4532 de marti, 12 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-05-12
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-05-11 22:09
Iti iei iluziile drept realitati, nene Pavele.

Ce mare chichirez a facut Dianne ? M ? Ca i-a trimis o scrisoare lui Obama ? Big deal. Nu mai poate Obama de Dianne. Intre doua telefoane s-au pupat pe prtofel si ramine totul in coada de peste, numa' sa n-auza Fox-ul.

Mata ai pe undeva dreptate, dar nu cine stie ce. Ca ar fi bine ca un senator sa imbatrineasca in senat ar garanta oarecum faptul ca acesta cunoaste bine mersul lucrurilor, e numai o parere. Alegerea senatorilor e cusuta cu ata alba pe o stofa neagra. Eu traiesc de 20 de ani aici si nu am stiut niciodata cine este ,,candidatu" rep. sau demo. la senatul american din partea statului in care sunt eu sclav. Si-ti garanteaza moa ca in toate statele lucrurile se petrec la fel. Nu stie nici unu cine e Cutarescu decit asaaaa, daca e vreo celebritate; iar cind spun celebritate, ma gindesc la aceia care apar pe CNN, Fox, ABC, MSNBC, etc., ca-n rest ? aleluia shi-un praz verde. Nu stie nici dracu de ei. Cine-a stiut de Palin(k)a sau de Biden inainte sa apara pe prima scena ? Nimeni, taticu ! Asa ca nu mai avansa niste baloane de sapun cum ca 6x9=42 de ani. Multi dintre ei habar nu au de ce sunt in senat.

Cit despre, vezi Doamne, seriozitatea comitziilor si comitetelor din senatul Amerikkan sau mai stiu eu de pe unde ?, iti spun ca-ti iei iluziile drept realitate. E plina House of representative de maciucari si becalisti, ca si la senat. Senatorul Barney Frank a adus in sapa de lemn jdemii de amerikkani si nu l-a dat nimeni in git afara. Clintoneasa e recunoscuta pentru afacerile pe subt mineca pe care le face. S-a inceput o urmarire a ei cu fondurile pentru campania electorala, cind ramasese pe sponci, dar s-a musamalizat totul si a ramas in coada de peste. Avea gagica peste 23 de milioane de parai datorie ! M ? Si ?, de unde le-a rambursat.

Spui matale, aiurea-n tranvai despre campania electorala dura dintre hillary si Obama. Ma faci sa rid. Ce campanie dura, taticu ? A fost un bilci si nimic mai mult. ,,I-o mie, nati-o tie !" Ca cu Clintoneasa, minca-o-ar putregaiul ! : ,,Shame on you, Obama!" asortat cu ,,Obama is the greatest president !" ... hai ca-mi vine sa vars !

Ia nu mai ridiculiza mata Rumunika noastra ca facem si dregem, ca, vezi Doamne, ce tari E amerikkanii, ca nu tine. Mata faci ca ala care sta la poalele muntelui si are oftica pe unlii care traiesc in virful muntelui crezind ca acolo e ceva nemaipomenit. Numai ca, daca ajungi acolo, ai sa-ti dai seama ca nu e nici o scofala si ca peste tot sunt oameni de oameni, care fac si desfac doar ca sa le treaca viata.

Eu, pe politicienii astia, v-as usca pe soba, dupa care v-ash framinta in palme, mi-as face o tzigare din voi cu foaie de ziar, si v-ash fuma cu palinca de Mediash, jigodiile dracului ce sunteti ! :)))))

Giuseppe Cocos din Wanderland (...@yahoo.com, IP: 146.95.132...)
2009-05-12 20:12
Re: Iti iei iluziile drept realitati, nene Pavele.

La 2009-05-11 22:09:54, CALUGARU a scris:

> Eu, pe politicienii astia, v-as usca pe soba, dupa care v-ash framinta
> in palme, mi-as face o tzigare din voi cu foaie de ziar, si v-ash fuma
> cu palinca de Mediash, jigodiile dracului ce sunteti ! :)))))
>
AMIN!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Factura pentru Justitie (2158 afisari)
 Munitie romaneasca pentru Transnistria (2036 afisari)
 Schengen, noua Cortina de Fier (1812 afisari)
 Economia iese din coma (1657 afisari)
 Magda curtata de PNL (1642 afisari)
 "Pestii cerului", invizibili si otravitori, zboara cu 300 km/h peste tot in jurul nostru! (FOTO) (4125 afisari)
 Cea mai nereusita scena nud cu o actrita trecuta de prima tinerete (FOTO) (3025 afisari)
 Imagini nud cu Jessica Biel, pe Internet! (FOTO/ VIDEO) (2578 afisari)
 Creaturi brizare, descoperite in Pacific, la adancimi neexplorate pana acum (VIDEO) (2483 afisari)
 Si-au mutilat corpul prin operatii estetice de "infrumusetare" (GALERIE FOTO) (1644 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00620 sec.